0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια καλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το μαθημα 624 - Δυσλεξία με την κ. Τσεμελή, εαν θυμαται καποιος που να ειχε το μαθημα σε προηγουμενα τετράμηνα, τι θεματα εβαλαν στις εξετάσεις ή τι να προσέξουμε λίγο παραπάνω.Σας ευχαριστώ
Οι αιτησεις φέτος θα γίνουν Ιούνιο..
Καλημέρα σε όλους!Παιδιά μήπως θα μπορούσε κάποιος που είχε το 504 Συγκριτική Παιδαγωγική να μου πει πόσο απαιτητικό είναι,αν έχει εβδομαδιέες εργασίες,τι εργασίες έχει και αν είναι εύκολες?Γενικά είναι εύκολο μάθημα?Εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία?Ευχαριστώ όποιον απαντήσει.
Είχε κανείς το 610 σε προηγούμενο τετράμηνο; Μήπως μπορεί να μου πει εντυπώσεις; Ισχύει ότι παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικό σαν μάθημα οι τελικές εξετάσεις (αν και πολλαπλής επιλογής με ανοιχτά τα βιβλία) είναι αρκετά δύσκολες;Το έχω επιλέξει για το καλοκαιρινό τετράμηνο και με αυτά που διάβαζω σκέφτομαι μήπως το αλλάξω....
Παιδια μολις ειδα οτι ανοιξε η δηλωση μαθηματων! ειναι δυνατον να μην μας εχουν ενημερωσει πρωτα? εχω πανικοβληθει..θελω σεμ.ΙΙ και ΙΙΙ για να τελειωσω κ δεν υπαρχει τπτ διαθεσιμο!
Ariadny καλημέρα.Είχα το 504 σε αυτό το εξάμηνο.Με κούρασε πολύ γιατί έχει ομαδικές δραστηριότητες κάθε 2 εβδομάδες περίπου και μια μεγάλη ατομική 3000 λέξεων.Η ατομική είναι πολύ απαιτητική γιατί χρειάζεται να διαβάσεις πολλά επιστημονικά άρθρα και βιβλία, τα περισσότερα στα αγγλικά (ανάλογα με το θέμα που επιλέγεις) για να χρησιμοποιήσεις κάποια από αυτά στις βιβλιογραφικές αναφορές με τις οποίες θα στηρίξεις τις απόψεις σου.Αυτό το εξάμηνο γράφουμε με κλειστά βιβλία.Σε προηγούμενα εξάμηνα έγραφαν με ανοιχτά.Άν και χρειάζεται πολύ διάβασμα είναι ενδιαφέρον σαν μάθημα.Για τα θέματα των εξετάσεων δεν έχω άποψη γιατί δεν έχω δώσει ακόμα.Δεν μπορώ να το συγκρίνω με τα άλλα μαθήματα του κύκλου του για να σου πω αν είναι πιο εύκολο ή πιο δύσκολο.Όποιος θυμάται κανένα παλιό θέμα του 504 ας το δημοσιεύσει.
Μου έτυχε το ίδιο πριν 2-3 μέρες με το σεμινάριο ΙΙΙ που με ενδιαφέρει.Μου είπε η ακαδημαική σύμβουλος ότι επειδή το σεμινάριο ΙΙΙ είναι υποχρεωτικό θα ανοίξουν και άλλα τμήματα και πράγματι έτσι έγινε και μετά από 2 μέρες ενώ ήταν κλειστό είχε ανοίξει τμήμα.