0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Tωρα τι γινεται... θα ανοιξουν κ αλλα η οτι εδωσαν -εδωσαν? αφου βλεπουν πως ανοιγουν κ κλεινουν σε λιγες ωρες γιατι δεν βαζουν περισσοτερα? Eπισης οποιος ξερει παρακαλω ας απαντησει... το ΣΕΜ ΙΙ ειναι προαπαιτουμενο για το ΙΙΙ ?? Μπορω να τα παρω σε ενα τετραμηνο κ τα δυο μαζι? ευχαριστω
Το είχα στο προηγούμενο τετράμηνο. Δεν είναι πολύ απαιτητικό σαν μάθημα.Η εργασία είναι σχετικά εύκολη και από ότι μας είπε ο καθηγητής (τον Παναγίδη είχα) σχεδόν όλοι οι φοιτητές παίρνουν από 19-20/20. Όμως στις εξετάσεις παρόλο που τα θέματα ήταν πολλαπλής επιλογής τα περισσότερα μου φάνηκαν δύσκολα και ήθελαν πολύ σκέψη για να αποφασίσω ποια απάντηση θα επέλεγα. Ο χρόνος με πήρε ίσα ίσα.Αν θες τη γνώμη μου κράτα το, γιατί άλλα μαθήματα του Α κύκλου είναι πιο απαιτητικά κατά τη διάρκεια του τετραμήνου.
Υπάρχει κάποιος που να έχει βαθμολογηθεί για την δεύτερη εργασία στο 624; Αν ναι σε ποιο ακροατήριο;Ευχαριστώ!
Ναι, έχω πάρει βαθμό για το 624. Έχω την Κωνσταντινίδου στο ακροατήριο 5
Για το 523, ψυχομετρικές μέθοδοι στην εκπαίδευση μήπως θυμάται κανείς να μας γράψει το ανάπτυξης τι ζητούσε περίπου?Επιπλέον, αρκούν οι σημειώσεις ή πρέπει να διαβάσουμε και το βιβλίο για τις εξετάσεις?Τέλος, έχει κανείς να μου βάλει λινκ webex από κάποιον άλλο διδάσκοντα εκτος του Νίκου Ηλία?
Καλημέρα!Μήπως θα μπορούσες να μου πεις λεπτομέρειες για την εργασία του 610?Είναι μία εργασία και τι θέμα περίπου?Πολύ μεγάλη?Εχει άλλες δραστηριότητες υποχρεωτικές κατά τη διάρκεια του τετραμήνου?
Η εργασία ζητάει να δημιουργήσεις ένα δοκίμιο αξιολόγησης. Πιο συγκεκριμένα να επιλέξεις μια τάξη και ένα μάθημα και να δημιουργήσεις ένα τεστ αξιολόγησης με 20 ερωτήματα κλειστού τύπου (πολλαπλής επιλογής) με βάση την ταξινόμηση του Bloom. Οι ερωτήσεις έχουν διαβάθμισης δυσκολίας για τα παιδιά (γνώσης, εφαρμογής, επίλυσης προβλήματος). Είναι εύκολη εργασία (όχι μεγάλη) και το βιβλίο του μαθήματος πολύ κατατοπιστικό. Εγώ το είχα με την Παπαναστασίου και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Κατά την διάρκεια του τετραμήνου έχει κάτι μικρά κουίζ που συμβαδίζουν με την ύλη και ακόμα μια ερώτηση ανάπτυξης η οποία έχει να κάνει με μια εμπειρία σου από το σχολείο είτε ως μαθητή είτε ως εκπαιδευτικού. Όσο για την τελική εξέταση αν έχεις κατανοήσει αυτά που διαβάζεις κατά την διάρκεια του τετραμήνου είναι εύκολη. Ελπίζω να σε βοήθησα
Έχω μπερδευτεί λίγο με τα όσα γραφονται για τα μαθήματα που μπορούμε να πάρουνε για καλοκαίρι. Για όσους μπήκαν Ιανουάριο δε μπορούν να δηλώσουν 2 μαθήματα μαζί?Επίσης σε εμένα δεν μου έχει ανοίξει η δήλωση των μαθημάτων κ δεν μου έχει την επιλογή Summer II. Δεν έχει ανοίξει για όλους?
Το θερινό μπορείς να δηλώσεις ένα μάθημα και δύο σεμινάρια. Στο Intranet δε μπορείς να δηλώσεις; Λογικά για όλους έχεις ανοίξει.
Αρκούν οι σημειώσεις... Αν της διαβάζεις καλα θα παρεις άριστα μην ανησυχείς