0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η εργασία του σεμιναρίου ΙΙ πως είναι; Είναι εύκολη;
Νομίζω προτείνονται 2 βασικά εγχειρίδια σε αυτό το μάθημα. Το ένα είναι του Στασινού και το άλλο της Happe.Εγώ αγόρασα και τα 2. Της Happe με βοήθησε να απαντήσω σε μια ερώτηση στις εξετάσεις.
Εχουν βγει βαθμοι για μετρηση και αξιολογηση στην εκπαιδευση η οχι? Δεν μου εμφανιζεται κατι...
Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Άν βέβαια θες να σου βγει πιο άνετα καλό είναι να αρχίσεις από τώρα να δουλέυεις την εργασία.Υποτίθεται ότι εστιάζεις σε κάτι που να σε ενδιαφέρει να ερευνήσεις....Καλύτερα βέβαια θα ήταν να επιλέξεις ένα θέμα που να βρίσκεις αρκετά άρθρα για να χρησιμοποιήσεις για την βιβλιογραφική σου ανασκόπηση.Π.χ Πώς η συμπεριφορά του καθηγητή επηράζει την επίδοση των μαθητών...ή πώς οι στάσεις των μαθητών απέναντι στα μαθηματικά επηρεάζουν την αποδοσή τους σε αυτά.Γενικά, σκέψου διάφορα παρόμοια και γκουγκλάρισε να δεις αν σου βγάζει και υλικό που θα χρησιμοποιήσεις. Αν θυμάμαι καλά μεν, στο διάγραμμα του μαθήματος αναφέρονται κάποια θέματα με τα οποία δεν πρεπει να έχει σχέσει το θέμα που θα επιλέξεις εσύ.Σου φαίνεται βουνό σίγουρα....αλλά αν αρχίσεις να δουλεύεις από τώρα θα βγει άνετα....Επίσης μελέτησε και από το βιβλίο...Εμένα με βοήθησε....Καλή συνέχεια.[/quote Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!Ελπίζω να τα καταφέρω!!
Καλησπέρα! Είχε κάποιος από εσάς το 621 με θέμα εργασίας "εμπόδια στη μάθηση και τη συμμετοχή" και πήρε ένα σχετικά καλό βαθμό από τον Αγγελίδη; Μήπως μπορεί να μας δώσει τα φώτα του να βγάλουμε μια άκρη με την εργασία; Γιατί από τον τίτλο δε δίνονται και πολλές πληροφορίες...
Έχεις απόλυτο δίκιο πρέπει να πιέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Ωστόσο εγώ έχω μια απορία. Ποια είναι αυτά τα μαθήματα που δεν έχουν διορθωθεί ακόμα; Εγώ έχω λάβει βαθμολογίες σε όλα τα μαθήματα και όσους έχω ρωτήσει δεν περιμένουν κάτι; Είναι όντως κάποιος που περιμένει βαθμολογία σε μαθήματα;