0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα! Σου έχω στείλει ένα ΠΜ taniademe και θα ήθελα εάν μπορείς να μου απαντήσεις γιατί έχω αγχωθεί αρκετά και ο χρόνος περνάει. Ευχαριστώ
Συνάδερφοι γεια σας,Οι αιτήσεις γενικής παιδείας ξεκινάνε αύριο και θα διαρκέσουν μέχρι την άλλη βδομάδα. Η εγκύκλιος της ειδικής αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι το τέλος της βδομάδας. Οπότε την αναγνώριση δεν πρόκειται να την έχουμε μέχρι τις αιτήσεις. Οπότε προτείνω να στείλουμε απευθείας προσωπικά μηνύματα και mail στον υπουργό για να βάλει διάταξη στην εγκύκλιο ώστε να μας συμπεριλάβουν και μας στους πίνακες και να πάμε την αναγνώριση όποτε κατορθωσει και βγει από τον ΔΟΑΤΑΠ, ώστε να μην πάει χαμένος ο χρόνος και τα χρήματα που διαθέσαμε για το μεταπτυχιακό. Μόνο αν είναι μαζική η συμμετοχή μπορεί να παρθεί μια τέτοια απόφαση για μας και να μην πάει χαμένο το νέο σχολικό έτος για μας. Μπορείτε να στείλετε μηνύματα-παράπονα περιγράφοντας το πρόβλημα αυτό όπως έστειλα εγώ στις σελίδες: minister@minedu.gov.grhttps://www.facebook.com/nikosfilis.gr/?fref=tshttps://www.facebook.com/minedu.gr/?fref=tsΚαι τηλέφωνα στο υπουργείο για το θέμα
συνάδερφοι παρακαλώ απαντήστε μου όσοι καταθέσατε πρώτη φορά μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής.. έχει καταχωρηθει στο οπσυδ? εμένα μου λένε απο την β'βάθμια ότι πρώτα θα πάει για συνάφεια και μετά θα φανει..ισχύει?
Όλο το 621 (και με τους 3 καθηγητές) αναφέρεται στα εμπόδια καθώς και στις πρακτικές συμπερίληψης. Διάβασε καλά το βιβλίο και τις σημειώσεις της πλατφόρμας και άρχισε από νωρίς να μαζεύεις βιβλιογραφία σχετική. Υπάρχει άπειρη βιβλιογραφία στη βιβλιοθήκη, βέβαια μόνο στα αγγλικά. Στις τηλεδιασκέψεις ο καθηγητής θα σου δώσει περισσότερες οδηγίες. Σου στέλνω ενδεικτικά κάποιες σελίδες του βιβλίου που αναφέρονται στα εμπόδια: 202-210, 237-242, 306-318. Καλή συνέχεια!
Καλησπέρα παιδιά! Μήπως κάποιος σε προηγουμενο εξάμηνο είχε στο 621 ατομική εργασία με θέμα: [Ο όρος], «εμπόδια στη μάθηση και τη συμμετοχή» παρέχει μια εναλλακτική λύση στην έννοια των «ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών» και μπορεί να με βοηθήσει στελνοντάς μου σε ΠΜ την εργασία του??? Ο καθηγητής δε μας έχει δώσει πληροφορίες και είμαι στα χαμένα... Δε θέλω να αντιγράψω, μία κατεύθυνση ψάχνω γιατί δεν θέλει να του γράψουμε για τα εμπόδια της συμπερίληψης ( όπως εγώ είχα καταλάβει).