0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ariadny σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου. Τελειώνω την εργασία από το σεμινάριο 2 και ο Θεός βοηθός! Αν έχει κάποιος το 610 μπορεί να μου πει αν οι ασκήσεις εμπέδωσης έχουν συγκεκριμένο χρόνο για να τις ολοκληρώσεις και αν χρειάζεται να έχεις διαβάσει το βιβλίο ή απλά να το έχεις δίπλα σου;
Καλησπέρα!Είχε κάποιος το 523 ("Ψυχομετρικές Μέθοδοι") σε προηγούμενο εξάμηνο; Πώς είναι σαν μάθημα; Είναι απαραίτητο το βιβλίο για τις εξετάσεις; Ο Κώνσταντίνου;
Γεια σας, Θέλω να επιλέξω ένα μάθημα έρευνας για το χειμερινό εξάμηνο και είμαι ανάμεσα στο 511 και στο 610. Ξέρει κάποιος ποιο είναι πιο βατό από τα δύο και αν έχει κάποιο εξετάσεις με ανοιχτές σημειώσεις;Ευχαριστώ.
Το 610 είναι πιο βατό. Έχει μια σχετικά εύκολη και μικρή εργασία που όλου παίρνουν 19-20/20.Το 511 δεν το είχα επιλέξει, αλλά έχω ακούσει ότι η εργασία του είναι αρκετά απαιτητική.
Ναι, το έχω υπ' όψιν για το 523 ότι είναι αρκετά εύκολο, όμως αυτό ανήκει στα υποχρεωτικά μαθήματα ενώ εγώ πρέπει να επιλέξω 3 από τα μαθήματα περιορισμένης επιλογής. Μήπως έχεις να προτείνεις κάποιο που δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικό κι από εκείνα;