0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας παιδιά!!!Σας παρακαλώ ας μου πει κάποιος για το 525 (Μαθησιακές Δυσκολιες...) δεν έχω βρει κανένα σχόλιο πουθενά. Αν είναι πολύ απαιτητικό να το αλλαξω με τον αυτισμό(529) που εχει ενα τμήμα ακόμα αυτητη στιγμή διαθέσιμο. πΠρέπει να πάρω υποχρεωτικά δυο αποτης επιλογης και δεν υπάρχει κανένα αλλο διαθέσιμο. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια εκ των προτέρων.
Καλημέρα! Δυστυχώς δε γνωρίζω για το 525 αλλά μπορώ να σου πω για το 529 ότι δεν είναι απαιτητικό μάθημα, ιδίως στην περίπτωση που έχεις ήδη πάρει το 521 καθώς η ύλη του είναι μόνο 2 κεφαλαία από το βιβλίο του 521 και κάποια από το βιβλίο της Happe που είναι μικρό. Οπότε νομίζω ότι είναι καλή επιλογή μιας και δε θέλει πάρα πολύ χρόνο και οι εργασίες του είναι σχετικά βατές.
Καλημέρα, παιδιά. Τα φώτα σας θέλω! Επέλεξα αυτό το εξάμηνο 521 και 621 από τα υποχρεωτικά και σκέφτομαι να δηλώσω ή ένα επιλογής π.χ. 529 ή το 501. Θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στις εργασίες γιατί άκουσα ότι τι 521 και 621 έχουν εβδομαδιαίες και όχι τόσο εύκολες. Αυτά έχουν εβδομαδιαίες; Επίσης, διπλωματική βγαίνει σένα τετράμηνο;Έχει πάρει κανείς;
Δηλαδη ουτε ενας δεν μπορει να προσφερθει να τον ρωτησω κατι αποριες που εχω???Τοσο κακια για αλλους συναδελφους???Κριμααα
οι αποριες αφορουν και περσινους
αντε καλα