0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα σας, ειμαι καινουργιος στο μεταπτυχιακο και θα ηθελα να ρωτησω, εχω την κ. Χατζηχαραλαμπους στο 623, πως ειναι σας καθηγητρια στην βαθμολογια της? ειναι το πρωτο μου μαθημα και εχω αγχωθει πολυ σας ευχαριστω!
Γεια σου liaaa! Από τις μορφές εργασιών που προτείνονταν στο 623 διάλεξα βιβλιογραφική ανασκόπηση. Είναι μεγάλη εργασία (4000 λέξεις) και απαιτεί αρκετό χρόνο, αλλά λιγότερο από το portfolio. Το βιβλίο το έχω αλλά είναι 600 σελίδες και δεν είναι δυνατό να το διαβάσεις. Το έχω σαν βιβλίο αναφοράς. Με βοήθησε λίγο στη βιβλιογραφική ανασκόπηση, αν και επέλεξα να βασιστώ κυρίως στα άρθρα από τη βιβλιοθήκη. Οι σημειώσεις του μαθήματος εκτυπωμένες σε σελίδες Α4 (2 διαφάνειες σημειώσεων σε 1 σελίδα Α4) βγήκαν 336 σελίδες. Αντιλαμβάνεσαι πως υπερκαλύπτουν την ύλη.Δεν έχω πάρει το 624, όμως σε ερώτηση που είχα κάνει σε συμφοιτήτρια (που είχε πάρει και το 624 και το 623) για το ποιό μου προτείνει μεταξύ των 624 και 623 από πλευράς απαιτήσεων και ενδιαφέροντος, μου είχε πει να πάρω το 623.
Καλησπέρα σας, στο μάθημα 523: Ψυχομετρία και Ψυχομετρική αξιολόγηση ο διδάσκοντας ανέφερε ότι μπορούμε να αξιολογήσουμε ένα ψυχομετρικό τεστ όπως για παράδειγμα τ wisc iii. μπορώ να το βρω κάπου χωρίς πληρωμή και Online? αν όχι, πως μπορω να το αξιολογήσω? γίνεται χωρίς να το έχω μπροστά μου?
Lina , δεν το πηρα το βιβλιο, οι σημειωσεις του pdf που βγαινουν 620 σελιδες σε ολες τις εβδομαδες !!οχι 336.
Καλημέρα!Και εγώ ακριβώς την ίδια απορία έχω!
Καλησπέρα. Κι εγώ ενδιαφέρομαι για πτυχιακή αλλά από οτι φαίνεται δεν συνηθίζεται. Εχω κάνει τη ίδια ερώτηση και μάλλον κανείς- που μπαίνει στο φορουμ τουλαχιστον- δεν έχει κάνει πτυχιακή. Αν έχω κάποια πληροφορία θα σε ενημερώσω..
Παιδιά στο 523 δεν χρειάζεται να έχετε μπροστά σας το ψυχομετρικό τεστ. Πρέπει απλά να απαντήσετε στις ερωτήσεις που αφορούν την εργασία, παραθέτοντας άρθρα από επιστημονικά περιοδικά. Στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου μπορείτε να βρείτε τα πάντα.
Παιδιά καλησπέρα, είμαι καινούρια στο forum και ελπίζω να το χρησιμοποιώ σωστά! Έχω δηλώσει το 511, 521 και 529. Θα ήθελα να ρωτήσω για τις εβδομαδιαίες δραστηριότητες οι οποίες δεν απαιτούν ανάρτηση, παρά μόνο φύλαξη στον προσωπικό μας φάκελο. Ξέρετε αν υπάρχει περίπτωση να ζητηθούν όλες μαζί στο τέλος του 4μήνου?
Όχι, μην ανησυχείς. Κανείς δε ζητάει τίποτα!
Παιδιά για το μάθημα 510 με διδασκοντα τον Γιασεμή τι εικόνα έχετε; Είναι αυστηρός στην βαθμολογία της εξέτασης και ης εργασίας;