0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!Γνωρίζει κάποιος αν το μάθημα 500 φιλοσοφικές διαστάσεις στην εκπαίδευση έχει ομαδική εργασία?
Καλησπέρα και από ένα ακόμα νεοεισερχόμενο στο πρόγραμμα. Θα ήθελα την άποψή σας για τον εξής προβληματισμό:Έχω ήδη επιλέξει τα 610 και 521 και σκέφτομαι σαν τρίτο μάθημα ένα από τα 501 ή 504 ή 521. Ποιο προτείνετε; Υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή;Ευχαριστώ πολύ!!!
Γεια σας παιδια.ειμαι μαθηματικος και ενδιαφερομαι για το μεταπτυχιακο ειδικης αγωγης απο το πανεπιστημιο Κυπρου.οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:1)αξιζει να ξεκινησω το συγκεκριμενο μεταλτυχιακο;σαν μαθηματικος θα εχω πιθανοτητες προσληψης η εχει κορεστει ο κλαδος; 2)ποσο κοστιζει;ισχυει οτι θα γινει μειωση διδακτρων;3)η παρακολουθηση ειναι εξ ολοκληρου χωρις φυσικη παρουσια;σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις.
Σευχαριστω πολυ.αναφερομαι σαυτο που ειναι σε συνεργασια με το Πανεπιστημιο Πατρων.οποιος αλλος γνωριζει λεπτομερειες ας τις αναφερει θα βοηθησουν πολυ.
Σε αυτό το μεταπτυχιακό φοιτώ κι εγώ. Το πρόγραμμα σπουδών είναι αρκετά ενδιαφέρον και πραγματικά αποκτάς χρήσιμες γνώσεις. Στο moodle υπάρχουν οι υποχρεώσεις για τα μαθήματα χωρισμένες ανά εβδομάδα. Αν τις ακολουθείς θα βγει η ύλη κι έτσι δε θα μαζευτούν πολλά για την εξεταστική στο τέλος. Το κάθε μάθημα έχει μία ή δύο εργασίες και δραστηριότητες ή κουίζ κ.α. Σε κάποια μαθήματα υπάρχουν και ομαδικές δραστηριότητες / εργασίες. Όσον αφορά τους καθηγητές, κάποιοι είναι πιο αυστηροί, κάποιοι πιο ελαστικοί. Πχ κάποιοι είναι πιο χαλαροί με τα deadlines ( σου επιτρέπουν, ας πούμε, να ανεβάσεις τις εβδομαδιαίες δραστηριότητες μέχρι και την Κυριακή, ενώ κάποιοι άλλοι θεωρούν αυστηρά τέλος διδακτικής εβδομάδας την Παρασκευή). Κάποιοι είναι πολύ συνεργάσιμοι, άλλοι λιγότερο. Ένα αρνητικό είναι ότι αν δουλεύεις και επιλέγεις 3 μαθήματα το εξάμηνο (πλήρης φοίτηση), θα δυσκολευτείς αρκετά, καθώς τα μαθήματα είναι αρκετά απαιτητικά. Καλό θα ήταν, επίσης, να μη συνδυάσεις 2 υποχρεωτικά μαθήματα σε ένα εξάμηνο, γιατί έχουν μεγάλη ύλη. Πάντως, αν το αποφασίσεις, μιας και είσαι μαθηματικός, επέλεξε από Α Κύκλο το μάθημα με κωδικό 512. Είναι ξεκάθαρη στατιστική , οπότε δε θα δυσκολευτείς καθόλου.