0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κακά τα ψέματα πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία από τις ρίζες της. Γιατί να μας ξενίζει το 8-2, από τη στιγμή που πληρωνόμαστε - σε σχέση με άλλους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - καλύτερα;
προσωπικά θα προτιμούσα να είμαι 8 ώρες στο σχολείο με μία προϋπόθεση. Ερχόμενος στο σχολείο να κουβαλάω μόνο τα κλειδιά του σπιτιού μου και όταν φεύγω πάλι το ίδιο. Όλα τα υπόλοιπα να μου παρέχει το σχολείο τη δυνατότητα να τα υλοποιώ στο χώρο του σχολείου. Δεν θέλω πλέον το σπίτι μου να θυμίζει σπίτι φοιτητή με σημειώσεις, φωτοτυπίες κλπ παντού. Θέλω γυρνώντας στο σπίτι και μέχρι την άλλη μέρα το πρωί να μην κάνω τίποτα για το σχολείο. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που οι περισσότεροι Διευθυντές δεν θέλουν να καθόμαστε από τις 8 ως τις 2 στο σχολείο.
Αγαπητή Ρωξάνη, προσωπικά θα προτιμούσα να είμαι 8 ώρες στο σχολείο με μία προϋπόθεση. Ερχόμενος στο σχολείο να κουβαλάω μόνο τα κλειδιά του σπιτιού μου και όταν φεύγω πάλι το ίδιο. Όλα τα υπόλοιπα να μου παρέχει το σχολείο τη δυνατότητα να τα υλοποιώ στο χώρο του σχολείου. Δεν θέλω πλέον το σπίτι μου να θυμίζει σπίτι φοιτητή με σημειώσεις, φωτοτυπίες κλπ παντού. Θέλω γυρνώντας στο σπίτι και μέχρι την άλλη μέρα το πρωί να μην κάνω τίποτα για το σχολείο. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που οι περισσότεροι Διευθυντές δεν θέλουν να καθόμαστε από τις 8 ως τις 2 στο σχολείο.
Παράθεση από: Roxanne στις Απριλίου 07, 2013, 05:24:21 pmΚακά τα ψέματα πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία από τις ρίζες της. Γιατί να μας ξενίζει το 8-2, από τη στιγμή που πληρωνόμαστε - σε σχέση με άλλους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - καλύτερα;
Και εγώ θα ήθελα να κάτσω 8-2 και παραπάνω μη σου πω, αρκεί να τελειώσω τη δουλειά που έχω για το σπίτι. 8-2 με 1-2-3 ώρες κενό, πολλές φορές δεν είναι αρκετό. Αν χτυπούσαμε κάρτα για να είμαστε εκεί θα έκανα τα πάντα για να έχω δικό μου γραφείο και να μην χάνω την ώρα μου ακόμα και αν χρειαζόταν να πάρω ένα θρανίο και να το βγάλω στον διάδρομο. Σίγουρα θα απαιτούσα πιο πολλά από την διοίκηση. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν εγκύκλιοι ή νόμοι που καθορίζουν τις παροχές σε γραφεία, χώρους και εξοπλισμό στους εκπαιδευτικούς. Σιγά μην υπάρχουν!
Στις πανελλαδικές, που είμαστε για 10 μέρες μόνιμοι κάτοικοι του βαθμολογικού, γιατί διορθώνουμε γραπτά, θα πρέπει να πηγαίνουμε στο σχολείο μέχρι τις 2, και να πηγαίνουμε από τις 3 μέχρι τις 10 στο βαθμολογικό; το 6ωρο μετράει τότε;