0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόρια ΑΣΕΠ2007 : Χ -55Όπου Χ ο βαθμός σου χωρίς προσαυξήσειςΜόρια ΑΣΕΠ2005 : Χ-60 δια του 2Όπου Χ ο βαθμός σου χωρίς προσαυξήσεις
Ποιος είναι πανω κάτω ο κατώτατος αριθμός μορίων με τον οποίο μπορούν να καλέσουν ωρομίσθιους σε περιοχές με πολλά δυσπρόσιτα και κενά; (ή δεν παίζει ρόλο;)Όσοι έχετε εργαστεί ως ωρομίσθιοι πόσα μόρια είχατε την πρώτη φορά και σε τί σχολεία είσασταν (εννοώ δυσπρόσιτα ή μη)
Για εφέτος πάντως πρέπει να δείς μέχρι ποιά θέση στον ενιαίο θα καλέσουν αναπληρωτές και κατόπιν να είσαι με το τηλέφωνο στο χέρι .......
Pariel, κι εγώ 11,10 μόρια έχω και έχω δηλώσει ωρομίσθια σε περιοχή με δυσπρόσιτα. Λογικά πιο εύκολο δεν είναι να σε πάρουν σε δυσπρόσιτο απ'ό,τι μέσα στη Θεσ/νίκη;
ioanna89 συγχαρητήρια για το διορισμό σου! Έχω καταντήσει γραφική στο forum αλλά θα ήθελα και τη δική σου γνώμη, μιας και μοιράζεσαι τη δουλειά των πινάκων αναπληρωτών με τον Ovidius;Μπορώ να ελπίζω καθόλου για αναπληρώτρια φέτος με σειρά στο ΑΣΕΠ 974 και συνολικά μόρια : 20,569;Περιμένω απάντησή σου. Ευχαριστώ.