0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν κάποιος χρειαστεί - λέμε τώρα- να επιλέξει ανάμεσα σε 8 π.χ ώρες πρωινή ωρομισθία και 8 ώρες ΠΔΣ τι τον συμφέρει περισσότερο; Λογικά η ΠΔΣ, έτσι δεν είναι; Αφού η πρωινή μπορεί να είναι και για 2-3 μήνες.
ΔΕΝ χρειαζεται να απορειται για τους ωρομισθιους το θεμα ειναι απλο για να με καταλαβετε δειτε στον πινακα το ατομο που εχει σειρα 4,657 εχει παρει την τελευταια χρονια 4 μοναδες απο βυσματικη ωρομισθια 11 ωρων στην καρδιτσα και πδς παραλληλα.ενω εχει κοπει 2 φορες στον ασεπ και δεν δικαιουταν ουτε κατα διανοια να παει σε σχολειο να διδαξει, οποιος δεν με πιστευει να ελεχξει στον πινακα .ετσι το υπουργειο δε βγαζει τους πινακες ωρομισθιων στο ιντερνετ και εσεισ και εγω κοιμομαστε με τα τσαρουχια, αυτη η θεση που εφαγε μπορουσε να ταν δικια μου η και του καθενος εδω μεσα.τωρα με πιστευετε
Καλημέρα! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση (καθότι διοριστέος ΑΣΕΠ της δεύτερης "φουρνιάς" και κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα αυτές τις μέρες). Μετά και το διορισμό των πολυτέκνων θα ανακοινωθούν νέοι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών; Και μια δεύτερη ερώτηση: Με 35 και κάτι μόρια και σειρά γύρω στο 200 (πριν το διορισμό πολυτέκνων) εχω πιθανότητες να είμαι από Σεπτέμβρη κάπου στην Αττική; Ευχαριστώ
Γνωρίζει κανείς πόσους ακριβώς αναπληρωτές και ωρομίσθιους πήραν πέρσι; Για τους τρίτεκνους τι ισχύει; Υπάρχει κάποια άλλη ελπίδα (εκτός από τους χθεσινούς διορισμούς) για βελτίωση της σειράς μας;
δεσποινα εχεις απολυτο δικιο. ξερεις ποσα τετοια βλεπω συνεχεια και τραβαω τα μαλλια μου?να ρωτησω ρε παιδια. γινεται καποιος μονο με πδσ 2-4 ωρες δεν ειμαι σγουρη να μαζεψει 3,47 μορια? το ειδα και φρικαρα. αυτο εγινε στη θασο. το λυκειο λιμεναριων ειναι δυσπροσιτο αλλα το γυμνασιο λιμενα απ οτι ξερω οχι.
Παράθεση από: swtia στις Σεπτεμβρίου 06, 2007, 11:48:25 amδεσποινα εχεις απολυτο δικιο. ξερεις ποσα τετοια βλεπω συνεχεια και τραβαω τα μαλλια μου?να ρωτησω ρε παιδια. γινεται καποιος μονο με πδσ 2-4 ωρες δεν ειμαι σγουρη να μαζεψει 3,47 μορια? το ειδα και φρικαρα. αυτο εγινε στη θασο. το λυκειο λιμεναριων ειναι δυσπροσιτο αλλα το γυμνασιο λιμενα απ οτι ξερω οχι. μηπως ξερει κανεις να μου απαντησει γιατι σκεφτομαι να το καταγγειλω. αν ισχυει οντως να το ψαξω να παω και γω