0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: taxidenia στις Μαΐου 10, 2013, 07:51:34 pm"Χαρακτηρισμός υπεράριθμων και κατάταξη σε πίνακες υποχρεωτικών μεταθέσεων1. Οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν συμπληρώσει δώδεκα χρόνια προϋπηρεσίας και πλεονάζουν εξολοκλήρου στην περιοχή μετάθεσης που υπηρετούν και δεν συμπληρώνουν το 60%, τουλάχιστον, του υποχρεωτικού τους διδακτικού ωραρίου .. με μαθήματα της πρώτης και δεύτερης ανάθεσης, της πρώτης και δεύτερης ειδικότητας, χαρακτηρίζονται, ... εξολοκλήρου υπεράριθμοι (εφεξής και ολικά υπεράριθμοι) στην οικεία περιοχή μετάθεσης. "Περίπτωση και η δική μου.Είμαι μόνιμη με οργανική. Πλήρης ωράριο φέτος. Αμέ και κατέβηκα στις 19 και πήρε η συνάδελφος και 2 ώρες με χρήση 2ου πτυχίου.Του χρόνου... εγώ ωράριο μηδέν.Με 27 μαθητές στα τμήματα και με την συνάδελφο η οποία έχει πρώτο πτυχίο Ιχθυολογίας και διδάσκει Τεχνολογία και δεύτερο πτυχίο Πληροφορική θα κάνει χρήση του δεύτερου πτυχίου, είναι παλαιότερα τοποθετημένη από εμένα στην σχολική μονάδα, άρα εγώ... πως να το γράφω ευγενικά .....εξολοκλήρου υπεράριθμοι (εφεξής και ολικά υπεράριθμοι)...
"Χαρακτηρισμός υπεράριθμων και κατάταξη σε πίνακες υποχρεωτικών μεταθέσεων1. Οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν συμπληρώσει δώδεκα χρόνια προϋπηρεσίας και πλεονάζουν εξολοκλήρου στην περιοχή μετάθεσης που υπηρετούν και δεν συμπληρώνουν το 60%, τουλάχιστον, του υποχρεωτικού τους διδακτικού ωραρίου .. με μαθήματα της πρώτης και δεύτερης ανάθεσης, της πρώτης και δεύτερης ειδικότητας, χαρακτηρίζονται, ... εξολοκλήρου υπεράριθμοι (εφεξής και ολικά υπεράριθμοι) στην οικεία περιοχή μετάθεσης. "
Περίπτωση και η δική μου.Είμαι μόνιμη με οργανική. Πλήρης ωράριο φέτος. Αμέ και κατέβηκα στις 19 και πήρε η συνάδελφος και 2 ώρες με χρήση 2ου πτυχίου.Του χρόνου... εγώ ωράριο μηδέν.Με 27 μαθητές στα τμήματα και με την συνάδελφο η οποία έχει πρώτο πτυχίο Ιχθυολογίας και διδάσκει Τεχνολογία και δεύτερο πτυχίο Πληροφορική θα κάνει χρήση του δεύτερου πτυχίου, είναι παλαιότερα τοποθετημένη από εμένα στην σχολική μονάδα, άρα εγώ... πως να το γράφω ευγενικά .....εξολοκλήρου υπεράριθμοι (εφεξής και ολικά υπεράριθμοι)...
Παράθεση από: ferari στις Μαΐου 11, 2013, 02:41:00 amΠερίπτωση και η δική μου.Είμαι μόνιμη με οργανική. Πλήρης ωράριο φέτος. Αμέ και κατέβηκα στις 19 και πήρε η συνάδελφος και 2 ώρες με χρήση 2ου πτυχίου.Του χρόνου... εγώ ωράριο μηδέν.Με 27 μαθητές στα τμήματα και με την συνάδελφο η οποία έχει πρώτο πτυχίο Ιχθυολογίας και διδάσκει Τεχνολογία και δεύτερο πτυχίο Πληροφορική θα κάνει χρήση του δεύτερου πτυχίου, είναι παλαιότερα τοποθετημένη από εμένα στην σχολική μονάδα, άρα εγώ... πως να το γράφω ευγενικά .....εξολοκλήρου υπεράριθμοι (εφεξής και ολικά υπεράριθμοι)... συγνώμη αλλά οι 19 ώρες -2 extra που θα πάρει η άλλη = 17, πως θα γίνουν μηδέν με τα τμήματα 27αρια? δηλαδή τόσα πολλά πλασματικά τμήματα είχατε;
ο διευθυντής έχει πολλές επαφές με το υπουργείο και πάντα τα μαθαίνει πρώτος και τους είπε ότι αυτό θα ισχύσει από τη νέα χρονιά...
όταν πήγες στο σχολείο, ο άλλος συνάδελφος είχε αναγνωρίσει το 2ο πτυχίο; αναρωτιέμαι μήπως τελικά το κερδίσεις στο ότι παλιότερος είναι ως προς την τεχνολογία, όχι ως προς το 2ο πτυχίο. μία δική μου σκέψη. αυτό πάντως πρέπει να ξεκαθαρίσει, γιατί μας αφορά όλους.
πληροφορικός δεν είσαι; τι να την κάνεις τη βιολογία και τη φυσική και τα μπλέκεις με σένα;
Παρόλα αυτά στο παραδειγμά σου συνήθως γίνεται το αντίθετο. οι φυσικοί είναι πάρα πολλοί και συνήθως σε ένα γυμνάσιο είναι 2 φυσικοί με ένα βιολόγο και ένα γεωλόγο (αν υπάρχει). οι ώρες της 1ης ανάθεσης είναι ίδιες για όλους.
Τώρα μού δημιουργήσατε μια σχετική απορία σε σχέση με ξενόγλωσσους και φιλολόγους. Δηλαδή οι παλιοί ξενόγλωσσοι προκειμένου να μην κριθούν υπεράριθμοι θα παίρνουν όλες τις ιστορίες σαν β΄ ανάθεση, με αποτέλεσμα οι νεότεροι φιλόλογοι να βγαίνουν υπεράριθμοι;
Και το project σε ποιον θα πηγαίνει αφού είναι α΄ ανάθεση σε όλους; Και κάτι άλλο. Μέχρι 15.6 πώς θα ρυθμιστούν όλα αυτά;
Μέχρι 15.6 πώς θα ρυθμιστούν όλα αυτά;
Παράθεση από: debio στις Μαΐου 11, 2013, 01:01:46 pmπληροφορικός δεν είσαι; τι να την κάνεις τη βιολογία και τη φυσική και τα μπλέκεις με σένα;Δεν μπορούν να εμπλακούν. Έκανα μόνο λόγο με ένα ακόμη παράδειγμα για το τραγικό της υπόθεσης.Παράθεση από: debio στις Μαΐου 11, 2013, 01:01:46 pmΠαρόλα αυτά στο παραδειγμά σου συνήθως γίνεται το αντίθετο. οι φυσικοί είναι πάρα πολλοί και συνήθως σε ένα γυμνάσιο είναι 2 φυσικοί με ένα βιολόγο και ένα γεωλόγο (αν υπάρχει). οι ώρες της 1ης ανάθεσης είναι ίδιες για όλους.Ας είναι και έτσι. Το αντίστροφο δηλαδή... Φυσικός οργανική
Το λογικό είναι οι υπεραριθμίες να κριθούν το Σεπτέμβριο, αφού γίνουν και οι τοποθετήσεις στα λειτουργικά κενά. Σε αυτό το σημείο θα έπρεπε η ΟΛΜΕ να πιέσει την κυβέρνηση. Εκτός αν στόχος είναι και πάλι να βολευτούν αρκετοί ημέτεροι........