*

Αποστολέας Θέμα: Νέος ορισμός υπεραριθμίας -Ανακατανομή οργανικών θέσεων  (Αναγνώστηκε 28704 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος demeb

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
"Χαρακτηρισμός υπεράριθμων και κατάταξη σε πίνακες υποχρεωτικών μεταθέσεων
1. Οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν συμπληρώσει δώδεκα χρόνια προϋπηρεσίας και πλεονάζουν εξολοκλήρου στην περιοχή μετάθεσης που υπηρετούν και δεν συμπληρώνουν το 60%, τουλάχιστον, του υποχρεωτικού τους διδακτικού ωραρίου .. με μαθήματα της πρώτης και δεύτερης ανάθεσης, της πρώτης και δεύτερης ειδικότητας, χαρακτηρίζονται, ... εξολοκλήρου υπεράριθμοι (εφεξής και ολικά υπεράριθμοι) στην οικεία περιοχή μετάθεσης. "

Περίπτωση και η δική μου.

Είμαι μόνιμη με οργανική. Πλήρης ωράριο φέτος. Αμέ και κατέβηκα στις 19 και πήρε η συνάδελφος και 2 ώρες με χρήση 2ου πτυχίου.
Του χρόνου... εγώ ωράριο μηδέν.
Με 27 μαθητές στα τμήματα και με την συνάδελφο η οποία έχει πρώτο πτυχίο Ιχθυολογίας και διδάσκει Τεχνολογία και δεύτερο πτυχίο Πληροφορική θα κάνει χρήση του δεύτερου πτυχίου, είναι παλαιότερα τοποθετημένη από εμένα στην σχολική μονάδα, άρα εγώ... πως να το γράφω ευγενικά 8)
.....εξολοκλήρου υπεράριθμοι (εφεξής και ολικά υπεράριθμοι)...
 :'(

επειδή και σε μένα είπαν μια περίπτωση σαν τη δική σου (με μαθηματικό και πληροφορικό, όπου βγαίνει ο μαθηματικός υπεράριθμος, γιατί ο πληροφορικός είχε δεύτερο πτυχίο μαθηματικού και ήταν παλιότερος), ξέρεις που το βασίζουν ότι το δεύτερο πτυχίο θα μετρήσει περισσότερο από το πρώτο πτυχίο;το δεύτερο πτυχίο έλεγαν δεν δίνει οργανική για μετάθεση και απόσπαση κτλ. Σε αυτούς ο διευθυντής έχει πολλές επαφές με το υπουργείο και πάντα τα μαθαίνει πρώτος και τους είπε ότι αυτό θα ισχύσει από τη νέα χρονιά. Εσύ, που είσαι ο άμεσα ενδιαφερόμενος το έψαξες καθόλου;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ

Είμαι μόνιμη με οργανική. Πλήρης ωράριο φέτος. Αμέ και κατέβηκα στις 19 και πήρε η συνάδελφος και 2 ώρες με χρήση 2ου πτυχίου.
Με 27 μαθητές στα τμήματα και με την συνάδελφο η οποία έχει πρώτο πτυχίο Ιχθυολογίας και διδάσκει Τεχνολογία και δεύτερο πτυχίο Πληροφορική θα κάνει χρήση του δεύτερου πτυχίου, είναι παλαιότερα τοποθετημένη από εμένα στην σχολική μονάδα, άρα εγώ... πως να το γράφω ευγενικά 8)

συγνώμη αλλά οι 19 ώρες -2 extra που θα πάρει η άλλη = 17, πως θα γίνουν μηδέν με τα τμήματα 27αρια? δηλαδή τόσα πολλά πλασματικά τμήματα είχατε;

Αποσυνδεδεμένος dreaming

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Δεν μπορεις ομως να εισαι και μαντης για το πως θα εξελιχθουν τα πραγματα.Διοριστηκα Κρητη πριν απο 7 χρόνια με ΑΣΕΠ και ποτε δε πηρα οργανικη.Γιατι η Κρητη ηταν στις επιλογες διορισμου ενω δεν ειχε κενα;Δηλωνα παντα ολα τα οργανικα κενα αλλα τιποτα.Παντα ωραριο ειχα πληρες .Τωρα με τις υποχρεωτικες νιωθω οτι κατι μου ξεφευγει.Κατι δεν αντιλαμβανομαι.Συμφωνα με καποιους θα επρεπε να προβλεψω τι;Ενας συναδελφος ειπε να κοιμαμαι ησυχα γιατι εγω δεν κινδυνευω.Που θα με πανε στην Αφρικη;

Αποσυνδεδεμένος ferari

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • __! ! ! Ferari ! ! !__
    • Προφίλ

συγνώμη αλλά οι 19 ώρες -2 extra που θα πάρει η άλλη = 17, πως θα γίνουν μηδέν με τα τμήματα 27αρια? δηλαδή τόσα πολλά πλασματικά τμήματα είχατε;
Για να δω και εγώ αναλυτικά. Λοιπόν:
Φέτος
3 τμήματα σε κάθε τάξη.
Εγώ:
Πληροφορικη: Α1+Α2+Α3=6 Ώρες
Πληροφορική:

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος demeb

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
όταν πήγες στο σχολείο, ο άλλος συνάδελφος είχε αναγνωρίσει το 2ο πτυχίο;
αναρωτιέμαι μήπως τελικά το κερδίσεις στο ότι παλιότερος είναι ως προς την τεχνολογία, όχι ως προς το 2ο πτυχίο. μία δική μου σκέψη. αυτό πάντως πρέπει να ξεκαθαρίσει, γιατί μας αφορά όλους.

Αποσυνδεδεμένος ferari

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • __! ! ! Ferari ! ! !__
    • Προφίλ
ο διευθυντής έχει πολλές επαφές με το υπουργείο και πάντα τα μαθαίνει πρώτος και τους είπε ότι αυτό θα ισχύσει από τη νέα χρονιά...
!
όταν πήγες στο σχολείο, ο άλλος συνάδελφος είχε αναγνωρίσει το 2ο πτυχίο;
αναρωτιέμαι μήπως τελικά το κερδίσεις στο ότι παλιότερος είναι ως προς την τεχνολογία, όχι ως προς το 2ο πτυχίο. μία δική μου σκέψη. αυτό πάντως πρέπει να ξεκαθαρίσει, γιατί μας αφορά όλους.
Όχι δεν το είχε αναγνωρίσει.
"Χαρακτηρισμός υπεράριθμων και κατάταξη σε πίνακες υποχρεωτικών μεταθέσεων
1. Οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν συμπληρώσει δώδεκα χρόνια προϋπηρεσίας και πλεονάζουν εξολοκλήρου στην περιοχή μετάθεσης που υπηρετούν και δεν συμπληρώνουν το 60%, τουλάχιστον, του υποχρεωτικού τους διδακτικού ωραρίου .. με μαθήματα της πρώτης και δεύτερης ανάθεσης, της πρώτης και δεύτερης ειδικότητας, χαρακτηρίζονται, ... εξολοκλήρου υπεράριθμοι (εφεξής και ολικά υπεράριθμοι) στην οικεία περιοχή μετάθεσης. "
Ξαναδιαβάζω την πρόταση... μιλάμε για τραγικές καταστάσεις.
Πολύ βάθος.
Αν δεν συμπληρώνουν ωράριο με μαθήματα πρώτης και δεύτερης ανάθεσης;
Δηλαδή κάποιος που είναι παλιός τοποθετημένος θα εξαντλεί τα μαθήματα πρώτης και δεύτερης και ακολουθεί ο εκπαιδευτικός που έχει πτυχίο βασικό της β ανάθεσης του πρώτου;
π.χ. Έχεις
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 11, 2013, 01:02:40 pm από ferari »

Αποσυνδεδεμένος demeb

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
πληροφορικός δεν είσαι; τι να την κάνεις τη βιολογία και τη φυσική και τα μπλέκεις με σένα;

παρόλα αυτά στο παραδειγμά σου συνήθως γίνεται το αντίθετο. οι φυσικοί είναι πάρα πολλοί και συνήθως σε ένα γυμνάσιο είναι 2 φυσικοί με ένα βιολόγο και ένα γεωλόγο (αν υπάρχει). οι ώρες της 1ης ανάθεσης είναι ίδιες για όλους.

Αποσυνδεδεμένος ferari

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • __! ! ! Ferari ! ! !__
    • Προφίλ
πληροφορικός δεν είσαι; τι να την κάνεις τη βιολογία και τη φυσική και τα μπλέκεις με σένα;
Δεν μπορούν να εμπλακούν.
Έκανα μόνο λόγο με ένα ακόμη παράδειγμα για το τραγικό της υπόθεσης.
Παρόλα αυτά στο παραδειγμά σου συνήθως γίνεται το αντίθετο. οι φυσικοί είναι πάρα πολλοί και συνήθως σε ένα γυμνάσιο είναι 2 φυσικοί με ένα βιολόγο και ένα γεωλόγο (αν υπάρχει). οι ώρες της 1ης ανάθεσης είναι ίδιες για όλους.
Ας είναι και έτσι. Το αντίστροφο δηλαδή...
Φυσικός οργανική

Αποσυνδεδεμένος erietta

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Τώρα μού δημιουργήσατε μια σχετική απορία σε σχέση με ξενόγλωσσους και φιλολόγους. Δηλαδή οι παλιοί ξενόγλωσσοι προκειμένου να μην κριθούν υπεράριθμοι θα παίρνουν όλες τις ιστορίες σαν β΄ ανάθεση, με αποτέλεσμα οι νεότεροι φιλόλογοι να βγαίνουν υπεράριθμοι; Και το project σε ποιον θα πηγαίνει αφού είναι α΄ ανάθεση σε όλους; Και κάτι άλλο. Μέχρι 15.6 πώς θα ρυθμιστούν όλα αυτά; 

Αποσυνδεδεμένος ferari

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • __! ! ! Ferari ! ! !__
    • Προφίλ
Τώρα μού δημιουργήσατε μια σχετική απορία σε σχέση με ξενόγλωσσους και φιλολόγους. Δηλαδή οι παλιοί ξενόγλωσσοι προκειμένου να μην κριθούν υπεράριθμοι θα παίρνουν όλες τις ιστορίες σαν β΄ ανάθεση, με αποτέλεσμα οι νεότεροι φιλόλογοι να βγαίνουν υπεράριθμοι;
Δεν δε δε την βγάζουμε καθαρή. Θα τρελαθούμε τελείως.
Δεν μπορεί να είναι το κριτήριο παλιός τοποθετημένος.
Κάτι λάθος λέμε.
Και το project σε ποιον θα πηγαίνει αφού είναι α΄ ανάθεση σε όλους; Και κάτι άλλο. Μέχρι 15.6 πώς θα ρυθμιστούν όλα αυτά;
Σε όποιον δεν συμπληρώνει ωράριο.
Μέχρι 15.6 πώς θα ρυθμιστούν όλα αυτά;
Γιατί μέχρι 15-6;
Ορίστε; Για να βγουν οι μεταθέσεις - αποσπάσεις;
Και τι τους πειράζει αν βγουν κανονικά οι μεταθέσεις, πάρουν την μετάθεση κάποιοι συνάδελφοι, αλλά βρε αδερφέ τον Σεπτέμβριο στον τόπο εκείνο κριθούν υπεράριθμοι και  μπουν στον πίνακα "υπεράριθμοι"...
Από ότι φαίνεται δεν τους νοιάζει.
Α! Αυτό το ονομάζουν προγραμματισμό - εξορθολογισμό.
Ουφ και Ανάπτυξη.

Αποσυνδεδεμένος demeb

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Δεν μπορούν να εμπλακούν.
Έκανα μόνο λόγο με ένα ακόμη παράδειγμα για το τραγικό της υπόθεσης.
Παρόλα αυτά στο παραδειγμά σου συνήθως γίνεται το αντίθετο. οι φυσικοί είναι πάρα πολλοί και συνήθως σε ένα γυμνάσιο είναι 2 φυσικοί με ένα βιολόγο και ένα γεωλόγο (αν υπάρχει). οι ώρες της 1ης ανάθεσης είναι ίδιες για όλους.
Ας είναι και έτσι. Το αντίστροφο δηλαδή...
Φυσικός οργανική

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
εγώ ξέρω ότι πρώτα συμπληρώνουμε τις Α αναθέσεις και όταν όλοι πάρουν τις Α πάμε στις

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Han shot first...
    • Προφίλ
Το λογικό είναι οι υπεραριθμίες να κριθούν το Σεπτέμβριο, αφού γίνουν και οι τοποθετήσεις στα λειτουργικά κενά. Σε αυτό το σημείο θα έπρεπε η ΟΛΜΕ να πιέσει την κυβέρνηση. Εκτός αν στόχος είναι και πάλι να βολευτούν αρκετοί ημέτεροι........

Αποσυνδεδεμένος ferari

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • __! ! ! Ferari ! ! !__
    • Προφίλ
Το λογικό είναι οι υπεραριθμίες να κριθούν το Σεπτέμβριο, αφού γίνουν και οι τοποθετήσεις στα λειτουργικά κενά. Σε αυτό το σημείο θα έπρεπε η ΟΛΜΕ να πιέσει την κυβέρνηση. Εκτός αν στόχος είναι και πάλι να βολευτούν αρκετοί ημέτεροι........
Άλλο και αυτό τώρα.
Γιατί πότε έχουν σκοπό να βγάλουν τον πίνακα με τις υπεραριθμίες;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182578
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687