0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gio66 στις Μαΐου 19, 2013, 09:36:47 pmΜακάρι να μπορούσα να σκεφτώ κάτι αποτελεσματικό δεδομένης της επίταξης...Το θέμα arvila είναι πως εφαρμόζουν άριστα το "διαίρει και βασίλευε"... κι επίσης ότι δεν πρέπει να μετακινηθεί κανείς. Αν γίνει η αρχή,αργά ή γρήγορα θα φύγουν ακόμα και άτομα που τώρα ίσως να μη φοβούνται. Κι αν κάποια στιγμή δεν τους βγουν τα νούμερα η 12ετία μπορεί να γίνει 15ετία κλπ.Ίσως αν με κάποιον τρόπο καταφέρναμε να οργανωθούμε οι έχοντες λιγότερα των 12 ετών υπηρεσίας είτε θιγόμαστε άμεσα(φέτος) είτε όχι... Η 12ετία δεν είναι κριτήριο.Δε βασίζεται πουθενά.( Γιατί 12 και όχι 10,11,13,14,15,κλπ.) Η ειδικότητα είναι κριτήριο. Η οικογενειακή κατάσταση επίσης. Τι να προτείνω;δικαστήρια;ας το κάνουμε αλλά μέχρι να βγει η απόφαση πολλοί μπορεί να έχουν οδηγηθεί σε παραίτηση.Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άμεσο...Το θέμα είναι πως εντός ολίγου κάποιος που παραιτείται δε θα έχει σχεδόν τίποτα να χάσει...Με προσφυγή στο ΣΤΕ για αντισυνταγματικότητα ίσως μπορεί να πολεμηθεί. Αλλά πρέπει να υπάρχει κάποιος που να θίγεται.Οπότε πρέπει να μαζέψουμε λεφτά για αυτόν που θα θιγεί, και να γίνουν κάτι σαν ασφαλιστικά.
Μακάρι να μπορούσα να σκεφτώ κάτι αποτελεσματικό δεδομένης της επίταξης...Το θέμα arvila είναι πως εφαρμόζουν άριστα το "διαίρει και βασίλευε"... κι επίσης ότι δεν πρέπει να μετακινηθεί κανείς. Αν γίνει η αρχή,αργά ή γρήγορα θα φύγουν ακόμα και άτομα που τώρα ίσως να μη φοβούνται. Κι αν κάποια στιγμή δεν τους βγουν τα νούμερα η 12ετία μπορεί να γίνει 15ετία κλπ.Ίσως αν με κάποιον τρόπο καταφέρναμε να οργανωθούμε οι έχοντες λιγότερα των 12 ετών υπηρεσίας είτε θιγόμαστε άμεσα(φέτος) είτε όχι... Η 12ετία δεν είναι κριτήριο.Δε βασίζεται πουθενά.( Γιατί 12 και όχι 10,11,13,14,15,κλπ.) Η ειδικότητα είναι κριτήριο. Η οικογενειακή κατάσταση επίσης. Τι να προτείνω;δικαστήρια;ας το κάνουμε αλλά μέχρι να βγει η απόφαση πολλοί μπορεί να έχουν οδηγηθεί σε παραίτηση.Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άμεσο...Το θέμα είναι πως εντός ολίγου κάποιος που παραιτείται δε θα έχει σχεδόν τίποτα να χάσει...
...πρέπει να συσπειρωθούν και να διώξουν από τις θέσεις τους κι από τη χώρα όλους αυτούς τους σάπιους.
Μπράβο "μας" για άλλη μια φορά αποδεικνύουμε ότι έχουμε ότι μας αξίζει. Μας κατηγοριοποιούν αυθαίρετα οι κατέχοντες την εξουσία και εμείς τρέχουμε να παραταχθούμε. Να αρπάξουμε τα όπλα και να πολεμήσουμε τους απέναντι που μας έβαλαν οι άλλοι. Έτσι, έτσι ας χωριστούμε για μια φορά ακόμη, «εμείς οι καλοί» και οι «άλλοι οι κακοί». Να φύγουν αυτοί και όχι εμείς… Να χαρώ εγώ συλλογικότητα, αλληλεγγύη....Μπράβο και πάλι Μπράβο.Καλή μας Νύχτα για πάντα (μάλλον). Το σκοτάδι καλύπτει πάντα την ασχήμια μας.
Δεν ξέρω αν έτυχε να είσαι με τους "άλλους" σ' έναν ακόμη διαχωρισμό που εκ των πραγμάτων μας επιβάλλεται,αλλά είμαι σίγουρος πως όποιος πρόλαβε να πιαστεί απο τη σανίδα του Καρνεάδου μπορεί και αρθρώνει λόγοπολύ πιο ψύχραιμο απο εκείνον που πνίγεται...Σ΄ένα Διάταγμα που για λόγους πολιτικού marketing θα εξαιρούνταν οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ, τα κουμπούρια θα έβγαιναν απο τους "αλλους"... που πολύ συναδελφικά πολέμησαν - αμφισβήτησαν τους διαγωνισμούς με τους οποίους "συναδελφοποιήθηκαν"...
Παράθεση από: laertis στις Μαΐου 19, 2013, 11:48:35 pmΔεν ξέρω αν έτυχε να είσαι με τους "άλλους" σ' έναν ακόμη διαχωρισμό που εκ των πραγμάτων μας επιβάλλεται,αλλά είμαι σίγουρος πως όποιος πρόλαβε να πιαστεί απο τη σανίδα του Καρνεάδου μπορεί και αρθρώνει λόγοπολύ πιο ψύχραιμο απο εκείνον που πνίγεται...Σ΄ένα Διάταγμα που για λόγους πολιτικού marketing θα εξαιρούνταν οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ, τα κουμπούρια θα έβγαιναν απο τους "αλλους"... που πολύ συναδελφικά πολέμησαν - αμφισβήτησαν τους διαγωνισμούς με τους οποίους "συναδελφοποιήθηκαν"...Όχι δεν είμαι από τους "άλλους" από αυτούς που "πνίγονται" είμαι... και "περιέργως" μάλλον αρθρώνω λόγο ψύχραιμο που λες και εσύ. Δεν ξέρω αν είναι "ψύχραιμος" λόγος, ξέρω όμως πως αυτός ο τάχα επαναστατικό - αντι συνδικαλιστικός λόγος που αντιγράφει πλήρως τον παλιό συνδικαλιστικό λόγο και τις τακτικές δεν μου κάνει...
Σας χαρίζω λοιπόν τα στρατόπεδα και πάω για ύπνο.