*

Αποστολέας Θέμα: Το Προεδρικό Διάταγμα για τις υποχρεωτικές μεταθέσεις  (Αναγνώστηκε 83244 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
Απ: Το Προεδρικό Διάταγμα για τις υποχρεωτικές μεταθέσεις
« Απάντηση #308 στις: Ιουνίου 12, 2013, 10:09:41 pm »
όχι πάντα....

αυτός που βγαίνει υπεράριθμος προηγείται και "καπαρώνει" την οργανική με προτεραιότητα μόνο στην ίδια ή την όμορη ομάδα σχολειων - όχι σε όλη την περιοχή μετάθεσης. Επομένως, αν αυτός που ήρθε με μετάθεση έχει περισσότερα μόρια μπορεί να διεκδικήσει οργανική σε άλλες ομάδες σχολείων και σε ολόκληρη την περιοχή μετάθεσης.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #309 στις: Ιουνίου 12, 2013, 10:14:20 pm »
Ωπα bitch μαλλον έχεις δίκιο.
εχω μείνει στα α,β.γ και δ του Νομού που συνήθως έβγαιναν ομορες οργανικές όταν κάποιος ένγαινε υπεράριθμος...γιατί άραγε;

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Ιουνίου 12, 2013, 10:18:33 pm »
δεν απαντώ σε ρητορικά ερωτήματα !!!  :P :P :P :P :P 
έλα μου ντε!! γιατί άραγε;;;;;
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος soul

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Ιουνίου 12, 2013, 10:40:17 pm »
Σας ευχαριστώ και τους δυο :)

Για να δω αν κατάλαβα καλά, αν δεν βγαίνεις υπερραριθμος δεν κινδυνευεις να χάσεις οργανική, όσα μορια ή προυπηρεσία και αν έχει αυτός που έρχεται από μετάθεση.

Αν όμως βγεις υπερράριθμος παίζουν ρόλο οι ομάδες ομορων σχολείων (μπορώ να τις βρω κάπου για κάθε νομό);

Συγχωρέστε με αν κάνω κάτι λάθος ή λέω καμιά βλακεία...άγνοια βλέπετε ;D
“Η ευτυχία δημιουργεί φίλους, Η δυστυχία τους δοκιμάζει”

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Ιουνίου 12, 2013, 10:44:02 pm »
λογικά θα πρέπει να υπάρχουν στο σάιτ της δδε σου

Αποσυνδεδεμένος soul

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Ιουνίου 12, 2013, 10:55:28 pm »
λογικά θα πρέπει να υπάρχουν στο σάιτ της δδε σου

Ευχαριστώ και πάλι θερμα για τις άμεσες και έγκυρες απαντήσεις σου.
Εχεις πραγματικά μεράκι να βοηθάς :)
“Η ευτυχία δημιουργεί φίλους, Η δυστυχία τους δοκιμάζει”

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Ιουνίου 12, 2013, 10:56:55 pm »
 :-* :-* :-* 

ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Αποσυνδεδεμένος MHXMHX

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Ιουνίου 12, 2013, 10:58:15 pm »
Ερώτηση:

Έχεις 4 ώρες στην οργανική σου (project)  και προφανώς είσαι υπεράριθμος.Είσαι ο μοναδικός στην ομάδα σχολείων και στις όμορες.Υπάρχουν επιπλέον  8 ώρες της ειδικότητάς σου σε σχολείο της ίδιας ομάδας.

Σύνολο 12.Για τις υποχρεωτικές μεταθέσεις είσαι καλυμμένος.Μπορείς όμως να πάρεις οργανική στο σχολείο που έχει τις 8 ώρες .

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Ιουνίου 12, 2013, 11:03:00 pm »
στην περίπτωση αυτή δεν κάνεις άρση της υπεραρθμίας σου ( δηλαδή δεν δηλώνεις ότι θέλεις να χαρακτηριστείς υπεράριθμος) και παραμένεις στην οργανική σου και συμπληρώνεις και στο άλλο σχολείο.
Μην μπερδεύετε αυτή την υπεραριθμία με την υποχρεωτικές μεταθέσεις και τις υπεραριθμίες αυτού του είδους...

Αποσυνδεδεμένος MHXMHX

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Ιουνίου 12, 2013, 11:10:51 pm »
Γιατί να μη δηλώσω;Κι αν βγει οργανικό κενό;

Επίσης,πολλά ΠΥΣΔΕ ανακοίνωσαν πως υπάρχει και τρίτη φάση για τους υπεράριθμους.Όταν τα κενά στην ομάδα σου και στις όμορες είναι λιγότερα από τους υπεράριθμους,τότε  προηγείσαι και στην κάλυψη κενών σε όλη την περιοχή.

Πάντως λες πως δε γίνεται να πας απ'το σχολείο που έχεις μόνο 4 ώρες σε αυτό που έχεις περισσότερες αν αυτές δεν είναι 12.Αυτό φανταζόμουν κι εγώ.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Ιουνίου 12, 2013, 11:15:37 pm »
κάτω απο 12 δεν είναι οργανικό κενό.
αυτό το ότι προηγείσαι σε όλη την περιοχή δεν ισχύει. κοίτα το πδ50 σχετικά - η προτεραιότητα ισχύει μονο για την ίδια και -αν υπάρχουν κενά - και την όμορη ομάδα σχολειων.

στην υπόλοιπη περιοχη κρίνεσαι με τα μόριά σου.

αν δηλώσεις ότι επιθυμείς να κριθεις υπεράριθμος το κάνεις γιατί προφανώς θα υπάρχει κενό στην ίδια ή όμορη ομάδα ώστε να το πάρεις με προτεραιότητα. Αν δηλώσεις ότι επιθυμείς να κριθεις υπεράριθμος χωρίς να υπάρχει κενό τότε μπαίνεις στο ίδιο καζάνι με τους άλλους και κρίνεσαι βάσει μορίων συν του ότι δεν μπορείς να κάνεις αμοιβαία μετάθεση έχοντας κριθει υπεράριθμος.

Αποσυνδεδεμένος elean

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Ιουνίου 12, 2013, 11:21:48 pm »
bitch δεν έχω καταλάβει το εξής.

Αν αυτή τη στιγμή εγώ, που είμαι διάθεση ΠΥΣΔΕ, κριθώ πλεονάζουσα (αφού το υπουργείο είπε ότι υπολογίζει τα κενά με όλους τους αποσπασμένους στα οργανικά τους), μετακινηθώ υποχρεωτικά, υπάρχει περίπτωση Αύγουστο ή Σεπτέμβρη να προκύψουν λειτουργικά κ να φέρουν αποσπασμένο στη θέση μου;;;

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Ιουνίου 12, 2013, 11:26:48 pm »
ομολογώ ότι ειναι μπερδεμένο για κάποιον που δεν έχει εξοικειωθεί με τις έννοιες.
Ας τα πάρουμε με τη σειρά :
το υπουργείο είπε ότι υπολογίζει όλα τα κενά με τους αποσπασμένους στην οργανική τους. Αυτό ισχυει για τον υπολογισμό των κενών των μεταθέσεων που πριν λιγο ανακοινώθηκαν.

το αν κριθεις υπεράριθμη θα γινει σε δύο επόμενες φάσεις -
πρώτη - για τις οργανικές τοποθετήσεις που θα ακολουθήσουν στις αμέσως επόμενες μέρες και
δεύτερη - για τις λειτουργικές τοποθετήσεις που θα γινουν αργότερα ( και για τις οποίες θα ξέρουμε σε μεγάλο βαθμό και τι κενά θα έχουν προκύψει ως τότε απο αποσπάσεις/συνταξιοδοτήσεις/ανατροφής κτλ).

τώρα, αν είσαι απο εκείνους τους πολύ άτυχους που μετατεθείς υποχρεωτικά και μετά σκάσει απόσπαση στη θέση σου αυτο ειναι ένα θέμα που "κράζουμε" εν χορώ στη διοίκηση για΄τι δεν προβλέπεται απο το επιμαχο ΠΔ. Δηλαδή δεν το απαγορεύει -μιας και πρόκειται για ΠΔ μεταθέσεων και όχι αποσπάσεων αλλά παρόλα αυτά ειναι ένας παραλογισμός. Προφανώς αν γίνει, θα πας δικαστικά ή υπηρεσιακά με ένσταση που προφανώς θα κερδίσεις οπότε εκεί αρχίζουν τα ωραία του ΠΔ που δημιουργει περισσότερα προβλήματα από όσα υποτίθεται ότι λύνει....

Αποσυνδεδεμένος MHXMHX

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Ιουνίου 12, 2013, 11:27:01 pm »
Έχεις μείνει πίσω.Ψάξε να δεις πως προηγείσαι σε όλη την περιοχή αν δε φτάνουν τα κενά της ομάδας-όμορης ομάδας.Το έχουν ανακοινώσει αρκετά ΠΥΣΔΕ.

Δεν κατάλαβα που βλέπεις το αρνητικό στο να κριθείς υπεράριθμος.Μόνο θετικά έχει.Έτσι κι αλλιώς ,πλέον δεν μπορείς να κρυφτείς.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182587
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)