0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: anneta στις Μαΐου 14, 2013, 07:37:05 pmΠαράθεση από: Landau στις Μαΐου 14, 2013, 07:28:07 pmΚαι επίσης, οι αποστολές των φύλλων επιστράτευσης έγιναν (ή έπρεπε να γίνουν) στις διευθύνσεις κατοικίας που δήλωσε στη ΔΔΕ του ο κάθε εκπαιδευτικός. Αν αυτοί τα έστελναν εκεί που κάποτε εργαζόταν πριν αρκετά χρόνια, είναι ευθύνη της ΔΔΕ. Η αστυνομία δεν εμπλέκεται (πέρα του ότι απλά κάνει τον ταχυδρόμο για τυπικούς λόγους).Και μη μου αναφέρεις κανέναν νόμο του 1900 που πιθανόν να αναφέρει ότι, όπου πας στην επικράτεια της χώρας, πρέπει να πηγαίνεις άμεσα σε Α.Τ. να δηλώνεις ότι είσαι εκεί τώρα.. ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ??ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ .....Σ εμένα σαν διευθυνση κατοικίας μου έχουν βάλει το μαγαζί του πατερα μου!!!!!!!!!!!! Εχει κατάστημα στο κεντρο της επαρχιακης μας πολης , η μονιμη κατοικια μου εδω και 20 χρόνια είναι περιφερειακά της πόλης!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!!!Συνάδελφε,ευχαριστώ για την υποστήριξει.Δεν μ ενδιαφέρει να κοντραριστώ με κανένα.Εκείνο που θέλω να γίνει κατανοητό απο όλους είναι ένα:Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟ
Παράθεση από: Landau στις Μαΐου 14, 2013, 07:28:07 pmΚαι επίσης, οι αποστολές των φύλλων επιστράτευσης έγιναν (ή έπρεπε να γίνουν) στις διευθύνσεις κατοικίας που δήλωσε στη ΔΔΕ του ο κάθε εκπαιδευτικός. Αν αυτοί τα έστελναν εκεί που κάποτε εργαζόταν πριν αρκετά χρόνια, είναι ευθύνη της ΔΔΕ. Η αστυνομία δεν εμπλέκεται (πέρα του ότι απλά κάνει τον ταχυδρόμο για τυπικούς λόγους).Και μη μου αναφέρεις κανέναν νόμο του 1900 που πιθανόν να αναφέρει ότι, όπου πας στην επικράτεια της χώρας, πρέπει να πηγαίνεις άμεσα σε Α.Τ. να δηλώνεις ότι είσαι εκεί τώρα.. ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ??ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ .....Σ εμένα σαν διευθυνση κατοικίας μου έχουν βάλει το μαγαζί του πατερα μου!!!!!!!!!!!! Εχει κατάστημα στο κεντρο της επαρχιακης μας πολης , η μονιμη κατοικια μου εδω και 20 χρόνια είναι περιφερειακά της πόλης!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!!!
Και επίσης, οι αποστολές των φύλλων επιστράτευσης έγιναν (ή έπρεπε να γίνουν) στις διευθύνσεις κατοικίας που δήλωσε στη ΔΔΕ του ο κάθε εκπαιδευτικός. Αν αυτοί τα έστελναν εκεί που κάποτε εργαζόταν πριν αρκετά χρόνια, είναι ευθύνη της ΔΔΕ. Η αστυνομία δεν εμπλέκεται (πέρα του ότι απλά κάνει τον ταχυδρόμο για τυπικούς λόγους).Και μη μου αναφέρεις κανέναν νόμο του 1900 που πιθανόν να αναφέρει ότι, όπου πας στην επικράτεια της χώρας, πρέπει να πηγαίνεις άμεσα σε Α.Τ. να δηλώνεις ότι είσαι εκεί τώρα..
τα στοιχεία μας τα έχουν πάρει από τις ΔΟΥ στις οποίες ανήκουμε κι όχι από τις ΔΔΕ.
Παράθεση από: tzhna στις Μαΐου 15, 2013, 12:58:17 pm τα στοιχεία μας τα έχουν πάρει από τις ΔΟΥ στις οποίες ανήκουμε κι όχι από τις ΔΔΕ.Πιστεύω κι εγώ ότι δεν ήθελαν να εμπλέξουν τις ΔΔΕ για πολλούς λόγους και πήραν τα στοιχεία από τις ΔΟΥ ή από την ΕΑΠ, όπου φαίνονται ποιοι είναι καθηγητές. Γι`αυτό πήραν και αρκετοί ωρομίσθιοι τα φύλλα.
( αν και εδώ που τα λέμε, σιγά μην δεν τα επιδώσουν όλα...)..
Παράθεση από: anneta στις Μαΐου 13, 2013, 03:50:39 pmΌλο αυτό το διάστημα δεν άνοιγα τα σχετικά θέματα εδω στο φορουμ διότι είμαι ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ κ υποτίθεται πώς το θέμα δεν θα με αφορούσε.......................οπότε δεν έδινα σημασία!!!!Συγγνώμη, αλλά αυτό λέγεται αδιαφορία και εγωκεντρισμός. Αυτήν ακριβώς τη στάση πληρώνουμε ως πολίτες.Θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει οτιδήποτε συμβαίνει όχι απλώς στον κλάδο σου, αλλά σε όλη την ελληνική κοινωνία και πέρα από αυτήν. Μετά όταν έρχεται η σειρά μας ξαφνιαζόμαστε...
Όλο αυτό το διάστημα δεν άνοιγα τα σχετικά θέματα εδω στο φορουμ διότι είμαι ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ κ υποτίθεται πώς το θέμα δεν θα με αφορούσε.......................οπότε δεν έδινα σημασία!!!!