Σύνολο ψηφοφόρων: 23
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η μη απαντηση σου στα παραπανω τα λεει ολα. Τωρα αν καποιος ειναι αναγκαστικα σε ενα σχολειο καλο θα ειναι να βρεθει τροπος να απασχοληθει και να αξιοποιηθει στο αντικειμενο που ξερει. Και αυτο κακο ειναι;;;;;; Τι να καθεται δηλαδη;;;; λιγη σοβαροτητα πια
sorry φιλε αλλα ειναι πολυ νωρις για να βλεπεις ονειρα και να πλαθεις ιστοριες. Για την ενημερωση σου τα οργανικα βγηκαν επι Μπαμπινιωτη ενως εξιολογου και κορυφαιου πανεπιστημιακου και δεν χρηζουν αμφισβητισης
Εγώ να δεχτώ ότι γίνονται παρατυπίες (δεν έχω και λόγο να μην το δεχτώ).Από εκεί και πέρα οι κινήσεις οι δικές σου και των άλλων άμεσα θιγόμενων ποιές είναι; Εγώ εδώ βλέπω εδώ και τόσες μέρες ένα κύμα δημοσιεύσεων στο φόρουμ, πολλές φορές χωρίς ειρμό σκέψης, άλλες φορές με άγνοια νόμων και βέβαια πάντα όλες ανώνυμες.Αν είσαι/είστε άμεσα θιγόμενος/οι (γονιός, εκπαιδευτικός) η όποια καταγγελία πρέπει να γίνει επώνυμα. Μόνο έτσι θα μπορέσει να βρεθεί (ίσως) κάποια λύση. αμφισβητισης
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνεις επανάληψη της ανάρτησης από ένα blog και από κάτω βάζεςι και το δικό μου σχόλιο σαν να είναι μέρος αυτού....Και ξαναλέω, αν έχεις στοιχεία κάνε μια επώνυμη καταγγελία!
Εγώ γιατί να κάνω καταγγελία;Μπορώ να διαβάσω το ΦΕΚ που παραθέτεις, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορώ να ξέρω ποια είναι η κατάσταση. Να μείνω στα δικά σου τα λόγια; Και γιατί να πιστέψω εσένα; Γιατί να πιστέψω ότι ενώ πρέπει να υπάρχει η Α ειδικότητα δεν προσέλαβαν την Α και προσέλαβαν τη
Μετατρέπονται από το σχολικό έτος 2012−2013 οι εξειδικεύσεις στα Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) και οι ειδικότητες στα TEE Ειδικής Αγωγής και στα Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια των παρακάτω Διευθύνσεων Δ.Ε ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, ως ακολούθως:ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣTEE Ειδικής Αγωγής Α΄ και