0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sikat στις Αυγούστου 13, 2013, 12:07:06 pmΠαράθεση από: inw στις Αυγούστου 13, 2013, 11:31:41 amΣυνάδελφοι καλημέρα.Στα ΣΚΕΔ θα πάρουν από τον πίνακα αναπληρωτών ή ωρομισθίων;Ευχαριστώ.Δημιουργείται νέος πίνακας με τις νέες αιτήσεις για ενισχυτική αλλά προσλαμβάνουν ΑΜΩ με την σειρά στον πίνακα αναπληρωτών. Για τους ωρομισθίους στην ενισχυτική δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει φέτος να δηλώσει κάποιος και ωρομίσθιος στην γενική εγκύκλιο. Ας το συζητήσουμε αυτό το τελευταίο... Ευχαριστώ.
Παράθεση από: inw στις Αυγούστου 13, 2013, 11:31:41 amΣυνάδελφοι καλημέρα.Στα ΣΚΕΔ θα πάρουν από τον πίνακα αναπληρωτών ή ωρομισθίων;Ευχαριστώ.Δημιουργείται νέος πίνακας με τις νέες αιτήσεις για ενισχυτική αλλά προσλαμβάνουν ΑΜΩ με την σειρά στον πίνακα αναπληρωτών. Για τους ωρομισθίους στην ενισχυτική δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει φέτος να δηλώσει κάποιος και ωρομίσθιος στην γενική εγκύκλιο. Ας το συζητήσουμε αυτό το τελευταίο...
Συνάδελφοι καλημέρα.Στα ΣΚΕΔ θα πάρουν από τον πίνακα αναπληρωτών ή ωρομισθίων;Ευχαριστώ.
θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και να μου απαντήσει όποιος γνωρίζει, γιατί ακόμα και στην Πρωτοβάθμια απάντηση δεν παίρνω. Είμαι ΠΕ70 και έχω επιλέξει μόνο έναν νομό στην αίτηση, αλλά σκέφτομαι να δηλώσω και το κουτάκι για αποδοχή σε ΣΜΕΑΕ και Εξειδικευμένης στήριξης. Δεν γράφει, βέβαια, και την φράση "στις λοιπές περιοχές". Αυτό σημαίνει ότι θα σεβαστούν τη μία και μοναδική επιλογή μου ή υπάρχει περίπτωση να μεστείλουν όπου να 'ναι; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Παράθεση από: eagle στις Αυγούστου 12, 2013, 11:35:39 pmΚατ' αρχάς γιατί να μην κάνεις αίτηση;Έστω με προτίμηση το νομό σου.Αλλά ακόμα και αν δεν κάνεις δεδομένων των συνθηκών θα συμβούν τα εξής:......δ)Δήλωσε να πας, πάρε αναρρωτική πάνω από 15 μέρες και αφού σε διώξουν, ξανακάνεις αίτηση από του χρόνου.Δηλαδή αν δεν παρουσιάζεσαι στο σχολείο (μετά τις 15 αναρρωτικής) και σε διώξουν, δεν έχεις κυρώσεις για την επόμενη χρονιά;Είσαι σίγουρος; Το αναφέρει κάπου η εγκύκλιος;
Κατ' αρχάς γιατί να μην κάνεις αίτηση;Έστω με προτίμηση το νομό σου.Αλλά ακόμα και αν δεν κάνεις δεδομένων των συνθηκών θα συμβούν τα εξής:......δ)Δήλωσε να πας, πάρε αναρρωτική πάνω από 15 μέρες και αφού σε διώξουν, ξανακάνεις αίτηση από του χρόνου.
Εγώ έχω καταλάβει ότι είναι θέμα Δευτεροβάθμιας και κατά πόσο το θέμα σου, αν καταγγελθεί η σύμβαση, θα τους οδηγήσει στα δικαστήρια και γιαυτό δεν είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα και δεν αποκλείονται από τους πίνακες όσοι δεν ανήκουν σε μια από τις κατηγορίες αποκλεισμού (ανάληψη και παραίτηση, μη ανάληψη)
Παράθεση από: vasoulals στις Αυγούστου 13, 2013, 02:57:55 pmθα ήθελα να ρωτήσω κάτι και να μου απαντήσει όποιος γνωρίζει, γιατί ακόμα και στην Πρωτοβάθμια απάντηση δεν παίρνω. Είμαι ΠΕ70 και έχω επιλέξει μόνο έναν νομό στην αίτηση, αλλά σκέφτομαι να δηλώσω και το κουτάκι για αποδοχή σε ΣΜΕΑΕ και Εξειδικευμένης στήριξης. Δεν γράφει, βέβαια, και την φράση "στις λοιπές περιοχές". Αυτό σημαίνει ότι θα σεβαστούν τη μία και μοναδική επιλογή μου ή υπάρχει περίπτωση να μεστείλουν όπου να 'ναι; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.Τα κουτάκια που λες: "αποδοχή σε ΣΜΕΑΕ και Εξειδικευμένης στήριξης" ισχύουν/αναφέρονται στις περιοχές που δήλωσες. Αν έχεις δηλώσει μόνο μία περιοχή, τότε είσαι υποψήφιος/α για πρόσληψη μόνο σε αυτή την περιοχή και για εξειδικευμένη.
Ήθελα να σε ρωτήσω πάνω σε αυτό. Μπορούμε ως ΠΕ70 να δηλώσουμε αποδοχή σε ΣΜΕΑΕ χωρίς κάποιο μεταπτυχιακό ή σεμινάριο ειδικής αγωγής; Και καλά αν εξαντληθεί ο πίνακας ειδικής αγωγής με τα πάνε στον γενικής και τοποθετούν από αυτόν;
Recoda σοφόν το σαφές! Σε ευχαριστούμε για την παράθεση. Το θέμα είναι ότι θα κάνει τουλάχιστον 5 χρόνια να διορίσει στο δημόσιο ούτως ή άλλως