0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: requiem_for_a_dream στις Αυγούστου 22, 2013, 06:38:26 pmΚαλώς σας βρήκα κατ'αρχάς! Πάμε στο ψητό! Έχω τελειώσει ηλεκτρολόγος μηχανικός....Μπορώ να κάνω αίτηση για αναπληρωτής/ωρομίσθιος...παρότι δεν έχω φοιτήσει ΑΣΠΑΙΤΕ;Δεν έχω βγάλει άκρη όπως καταλαβαίνετε... Ευχαριστώ πολύ...!!!217 -Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών αν εννοείς αυτό μπαίνεις στον κλάδο ΠΕ19-20. μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου αλλά για πιθανότητες κοίτα εδώ
Καλώς σας βρήκα κατ'αρχάς! Πάμε στο ψητό! Έχω τελειώσει ηλεκτρολόγος μηχανικός....Μπορώ να κάνω αίτηση για αναπληρωτής/ωρομίσθιος...παρότι δεν έχω φοιτήσει ΑΣΠΑΙΤΕ;Δεν έχω βγάλει άκρη όπως καταλαβαίνετε... Ευχαριστώ πολύ...!!!
Δλδ δήλωσες ΑΜΩ κουτάκι;Δέχεσαι να πας για 5 ώρες π.χ. στο Καρπενήσι ή την Κάρπαθο;
Παράθεση από: michalis στις Αυγούστου 22, 2013, 06:44:30 pmΠαράθεση από: requiem_for_a_dream στις Αυγούστου 22, 2013, 06:38:26 pmΚαλώς σας βρήκα κατ'αρχάς! Πάμε στο ψητό! Έχω τελειώσει ηλεκτρολόγος μηχανικός....Μπορώ να κάνω αίτηση για αναπληρωτής/ωρομίσθιος...παρότι δεν έχω φοιτήσει ΑΣΠΑΙΤΕ;Δεν έχω βγάλει άκρη όπως καταλαβαίνετε... Ευχαριστώ πολύ...!!!217 -Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών αν εννοείς αυτό μπαίνεις στον κλάδο ΠΕ19-20. μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου αλλά για πιθανότητες κοίτα εδώΠΕ 12 Ηλεκτρολόγων μηχανικών και τεχνολογίας υπολογιστών είμαι.
μόνο ως απω θα σε πάρουν...στο 200 των φιλολόγων είσαι πολύ καλά
Παράθεση από: michalis στις Αυγούστου 22, 2013, 06:51:00 pmμόνο ως απω θα σε πάρουν...στο 200 των φιλολόγων είσαι πολύ καλάΤο 200 των φιλολογων ητανε πολυ καλα περσι προπερσι... Ειναι και φετος;;; Δεν εχω καταλαβει........................
Παράθεση από: moustard στις Αυγούστου 22, 2013, 07:07:54 pmΠαράθεση από: michalis στις Αυγούστου 22, 2013, 06:51:00 pmμόνο ως απω θα σε πάρουν...στο 200 των φιλολόγων είσαι πολύ καλάΤο 200 των φιλολογων ητανε πολυ καλα περσι προπερσι... Ειναι και φετος;;; Δεν εχω καταλαβει........................Έτσι που τα κάνανε κανείς δεν ξέρει .
Να ρωτήσω, εγώ δηλαδή που έβαλα τριάντα περιοχές μονο ακω και τσόκαρα και το κουτάκι αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή και στις υπόλοιπες περιοχές ( το πρώτο κουτάκι) μπορεί να με πάρουν άμω;
Και εκεί που έχω κάνει την αίτηση μου εδώ και μια βδομάδα ακούω δεξιά και αριστερά τρομοκρατία.. Κατ'αρχην παιδιά της β/βαθμιας πως την παλεύετε; Εδώ εγω έχω πελαγώσει με ΑΜΩ ΑΚΩ και πρασσειν αλογα που δε με αφορά κιόλας! Μπράβο σας!!! Είμαι ΠΕ70 και κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μην πάω αύριο να αλλάξω δήλωση... Δουλεύω 3 χρόνια τώρα σχεδόν κάθε χρόνο από 1η ή 2η φάση αν και είμαι στον πίνακα μηδενικής! Δεν τους βγαίνουν τα νούμερα να πάρουν λιγοτερους φέτος! 1200 συνταξιοδότηση- 100νεες θεσεις ΖΕΠ- και χάθηκαν 200 θέσεις από συγχωνεύσεις.. Τι μπορούν να κάνουν για να πάρουν λιγότερους από την προηγούμενη σχολική χρονιά;