0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω αν έχουν πέσει η υπογραφές , αλλά δεν αμφιβάλει κανείς πως θα πέσουν .Πάντως θεωρώ απίθανο να μεταθέσουν υποχρεωτικά έναν που είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και μετά από λίγο να πάρει απόσπαση προς αυτό το ΠΥΣΔΕ κάποιος άλλος . Γι αυτό λέω πως χρονικά ( λογικά ) οι υποχρεωτικές μεταθέσεις θα γίνουν μετά τις τοποθετήσεις όσων είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ .
Από τον πάντα ενημερωμένο Damien.Ενα προχειρο σχεδιασμα των επομενων σταδιων των υπηρεσιακων μεταβολων εντος του θερους:1. Ανακοινωση μεταθεσεων 2. Ανακοινωση μεταταξεων στην Α/θμια3. Οριστικες τοποθετησεις και βελτιωσεις θεσης4. Υποχρεωτικες μεταθεσεις5. Αποσπασεις6. Τοποθετησεις σε λειτουργικα κεναhttp://www.pde.gr/index.php?topic=28651.msg667786#msg667786
Γεια χαρά σε όλους και πάλι. Πάντως, το θέμα της διαθεσιμότητας των εκπαιδευτικών, το δημοσίευσε μόνο μια συγκεκριμένη εφημερίδα, η Ελευθεροτυπία της Κυριακής, και όλος ο χαμός που ακολούθησε βασίστηκε στην αναπαραγωγή του συγκεκριμένου άρθρου, το οποίο βρίθει ασαφειών. Ο δημοσιογράφος φαίνεται να έχει προσπαθήσει να συμπεριλάβει σε ένα περιορισμένο κείμενο όλη τη μπουρδολογία των τελευταίων μηνών σχετικά με τη διαθεσιμότητα. Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς πώς είναι δυνατόν, στον κλάδο των εκπαιδευτικών, να στοχοποιούνται μόνο οι καθηγητές πληροφορικής, και όχι άλλες ειδικότητες (αν υποθέσουμε ότι αυτό γίνεται γιατί κάποιοι πληροφορικάριοι δεν έχουν πτυχίο πανεπιστημίου, υπάρχουν και άλλοι πολλοί τέτοιοι), οι αποσπασμένοι (αν κάποιος αποσπασμένος έχει οργανική δεν τον κουνάει κανείς) αυτοί που έχουν ελάχιστες ώρες (δηλαδή ποιοι;) και οι περίφημοι κοπανατζήδες, τους οποίους όλοι επικαλούνται και κανείς δεν ανακαλύπτει; Όσον αφορά τα κριτήρια διαθεσιμότητας, θα ισχύσουν για όλους τους υπαλλήλους μαζί, ανεξαρτήτως κλάδου, επιπέδου εκπαίδευσης, ειδικότητας κτλ; Πάντως, ο ίδιος ο Μανιτάκης, με αυτά που είπε στους Χασαπόπουλο - Αναγνωστάκη, ότι δηλαδή η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών δεν είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου Διοικ. Μεταρρύθμισης, αλλά του ΥΠΕΠΘ, διέψευσε το άρθρο.
Παράθεση από: nikitas στις Ιουνίου 10, 2013, 10:31:45 pmΓεια χαρά σε όλους και πάλι. Πάντως, το θέμα της διαθεσιμότητας των εκπαιδευτικών, το δημοσίευσε μόνο μια συγκεκριμένη εφημερίδα, η Ελευθεροτυπία της Κυριακής, και όλος ο χαμός που ακολούθησε βασίστηκε στην αναπαραγωγή του συγκεκριμένου άρθρου, το οποίο βρίθει ασαφειών. Ο δημοσιογράφος φαίνεται να έχει προσπαθήσει να συμπεριλάβει σε ένα περιορισμένο κείμενο όλη τη μπουρδολογία των τελευταίων μηνών σχετικά με τη διαθεσιμότητα. Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς πώς είναι δυνατόν, στον κλάδο των εκπαιδευτικών, να στοχοποιούνται μόνο οι καθηγητές πληροφορικής, και όχι άλλες ειδικότητες (αν υποθέσουμε ότι αυτό γίνεται γιατί κάποιοι πληροφορικάριοι δεν έχουν πτυχίο πανεπιστημίου, υπάρχουν και άλλοι πολλοί τέτοιοι), οι αποσπασμένοι (αν κάποιος αποσπασμένος έχει οργανική δεν τον κουνάει κανείς) αυτοί που έχουν ελάχιστες ώρες (δηλαδή ποιοι;) και οι περίφημοι κοπανατζήδες, τους οποίους όλοι επικαλούνται και κανείς δεν ανακαλύπτει; Όσον αφορά τα κριτήρια διαθεσιμότητας, θα ισχύσουν για όλους τους υπαλλήλους μαζί, ανεξαρτήτως κλάδου, επιπέδου εκπαίδευσης, ειδικότητας κτλ; Πάντως, ο ίδιος ο Μανιτάκης, με αυτά που είπε στους Χασαπόπουλο - Αναγνωστάκη, ότι δηλαδή η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών δεν είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου Διοικ. Μεταρρύθμισης, αλλά του ΥΠΕΠΘ, διέψευσε το άρθρο.Συμφωνώ μαζί σου. Τα έχω αναφέρει και εγώ σε προηγούμενο post. Σήμερα παλι διέψευσε ο αρβανιτόπουλος στον ΑΝΤ1 τα περι απολυσεων με κατηγορηματικο τροπο. Αν υπήρχε σχέδιο για ένταξη χιλιάδων εκπαιδευτικων σε διαθεσιμοτητα δεν θα κραταγε μια πισινη? Τρεις φορες μεσα σε δυο μερες το αρνηθηκε χωρις να αφήσει κανενα ενδεχόμενο (βουλή, Θέμα, ΑΝΤ1).
Αφού αναφέρεις αυτά που σου απάντησα! http://www.pde.gr/index.php?topic=28774.msg674106#msg674106