0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό λέω. Προς το παρόν κάποιες ειδικότητες την πατάνε, γιατί δεν υπάρχουν άλλες οργανικές για αυτές πουθενά. Στην πορεία θα την πατήσουν και άλλες. Ποιος μου λέει εμένα ότι δεν θα πουν πως για να δικαιολογείς οργανική θα πρέπει να έχεις 20 ώρες και όχι 12;
Και όσοι δεν φαίνονται υπεράριθμοι, δεν ξέρουμε αν τη γλυτώνουν, γιατί αυτές είναι οι υπεραριθμίες που έδωσαν τα ΠΥΣΔΕ, τι θα βγει στο υπουργείο είναι άλλο πράγμα. Συμφωνά με silcut, το πιο εύκολο είναι να καταργήσουν 1000 οργανικές γαλλικών π.χ.
Εγώ τα βλέπω πολύ μαύρα τα πράγματα, πάντως. Θα μας μετατρέψουν, όσους κρατήσουν, σε ένα είδος "διορισμένων" αναπληρωτών.
Ξερουμε περιπου ποιος ειναι ο αριθμος των εκπαιδευτικων που ειναι στη διαθεση των ΠΥΣΔΕ χωρις οργανικη σε σχολειο;
31.286, λένε
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Στέκει νομικά η κάλυψη των 2000 εκπαιδευτικών να γίνει μόνο από 2 ειδικότητες; Αν υποθέσουμε ότι πλεονάζουν πολλές ειδικότητες σίγουρα μεδιαφορετικές ποσοστώσεις η καθεμία, μπορεί να βγουν σε διαθεσιμότητα μόνο οι 2;ΥΓ: μακάρι να μη φύγει κανένας αλλά και οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί δε θα στηρίξουν τους διωχθέντες, δυστυχώς. Η ΟΛΜΕ ανύπαρκτη ... Θλίβομαι