0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κανεις δεν μιλούσε στο 40-60% Τώρα : εκάς οι βέβηλοι (= μακριά οι μολυσμένοι)
Δεν υπηρχε το 1994 ΑΣΕΠ. Καπου το 2001 εγινε ο πρωτος ....
Δεν διαφωνώ, αλλά όταν επί τόσες δεκαετίες οι υπάλληλοι του δημοσίου απέφευγαν την αξιολόγηση όπως ο διάβολος το λιβάνι, ήταν βέβαιο ότι αυτή θα ήταν η κατάληξη. Γιατί όταν κάτι το αναβάλεις συνεχώς για αργότερα, με σκοπό να μην το κάνεις ποτέ, έρχεται μία μέρα που δεν υπάρχει "αργότερα". Και προφανώς η κατάληξη θα είναι σε σημαντικό βαθμό και άδικη και αναποτελεσματική. Αλλά αργά μας έπιασε και εμάς η πρεμούρα για σοβαρή αξιολόγηση...
Παράθεση από: pv στις Ιουλίου 07, 2013, 09:05:30 pmΔεν υπηρχε το 1994 ΑΣΕΠ. Καπου το 2001 εγινε ο πρωτος ....1998* Green, έχεις δίκιο, αλλά ολοι μας εθελοτυφλούσαμε....τώρα τους στέλνουμε "εις τό πύρ το εξώτερον" (σε αιωνια καταδίκη)
Παράθεση από: Green στις Ιουλίου 07, 2013, 08:47:18 pmΔεν διαφωνώ, αλλά όταν επί τόσες δεκαετίες οι υπάλληλοι του δημοσίου απέφευγαν την αξιολόγηση όπως ο διάβολος το λιβάνι, ήταν βέβαιο ότι αυτή θα ήταν η κατάληξη. Γιατί όταν κάτι το αναβάλεις συνεχώς για αργότερα, με σκοπό να μην το κάνεις ποτέ, έρχεται μία μέρα που δεν υπάρχει "αργότερα". Και προφανώς η κατάληξη θα είναι σε σημαντικό βαθμό και άδικη και αναποτελεσματική. Αλλά αργά μας έπιασε και εμάς η πρεμούρα για σοβαρή αξιολόγηση...νομίζω πως ακομα και να υπήρχε η αξιολόγηση, πάλι στα ιδια θα καταλήγαμε. Κάνω λάθος;
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 07, 2013, 09:11:38 pmΠαράθεση από: Green στις Ιουλίου 07, 2013, 08:47:18 pmΔεν διαφωνώ, αλλά όταν επί τόσες δεκαετίες οι υπάλληλοι του δημοσίου απέφευγαν την αξιολόγηση όπως ο διάβολος το λιβάνι, ήταν βέβαιο ότι αυτή θα ήταν η κατάληξη. Γιατί όταν κάτι το αναβάλεις συνεχώς για αργότερα, με σκοπό να μην το κάνεις ποτέ, έρχεται μία μέρα που δεν υπάρχει "αργότερα". Και προφανώς η κατάληξη θα είναι σε σημαντικό βαθμό και άδικη και αναποτελεσματική. Αλλά αργά μας έπιασε και εμάς η πρεμούρα για σοβαρή αξιολόγηση...νομίζω πως ακομα και να υπήρχε η αξιολόγηση, πάλι στα ιδια θα καταλήγαμε. Κάνω λάθος;Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γινότανε. Αν όμως στην Ελλάδα υπήρχε σοβαρή αξιολόγηση για το πως κάνει ο καθένας τη δουλειά του, από το σχολικό φύλακα μέχρι τον υπουργό, πιθανότατα η Ελλάδα δεν θα είχε φτάσει στο σημερινό κατάντημα. Η' τουλάχιστον θα είχε τώρα το σθένος να πει ότι δεν ήταν δική της ευθύνη. Τώρα μπορεί να ισχυριστεί ότι της φταίει κανείς άλλος εκτός από τον διεφθαρμένο εαυτό της;
Ο πρώτος ΑΣΕΠ για εκπαιδευτικούς έγινε το 1998. Πολλοί 'νεαρούληδες' έχετε μαζευτεί εδώ μέσα, 'ψαράκια', ε 'ψαράκια'! Και μάλιστα είχαν γίνει φοβερά επεισόδια έξω από τα εξεταστικά κέντρα από τους υπέρμαχους της επετηρίδας.
Εκτός από επετηρίδα ή εξετασεις ΑΣΕΠ , με ποιον αλλο τροπο μπορούσε καποιος εκπαιδευτικος να διοριστει ? Αυτοι οι δυο τροποι ηταν απολυτα διαφανείς και δεν επιδέχονταν κομματικές παρεμβασεις. Δεν γνωρίζω αλλους τροπους. Οσο αφορα , ομως , αλλες υπηρεσίες και αλλα υπουργεία , εκει γινοταν ο κακος χαμος. Αγριο στριμωξίδι στις πορτες των βουλευτικων γραφειων. Ειμαι σιγουρος οτι ο Μητσοτακης , οταν αναφέρεται σε "διορισμούς χωρις ΑΣΕΠ απο το 1994" δεν αναφερεται σε εκπαιδευτικούς.
Εκτός από επετηρίδα ή εξετασεις ΑΣΕΠ , με ποιον αλλο τροπο μπορούσε καποιος εκπαιδευτικος να διοριστει ? Αυτοι οι δυο τροποι ηταν απολυτα διαφανείς και δεν επιδέχονταν κομματικές παρεμβασεις. Δεν γνωρίζω αλλους τροπους. Οσο αφορα , ομως , αλλες υπηρεσίες και αλλα υπουργεία , εκει γινοταν ο κακος χαμος. Αγριο στριμωξίδι στις πορτες των βουλευτικων γραφειων. Ειμαι σιγουρος οτι ο Μητσοτακης , οταν αναφέρεται σε "διορισμούς χωρις ΑΣΕΠ απο το 1994" δεν αναφερεται σε εκπαιδευτικούς. Εγω , παντως ειμαι ετοιμος .... βυσμα δεν εχω , οποτε , την πατησα ...