0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τελικά έγινε αυτό που λέγαμε λίγοι εδώ μέσα...μόνιμος απολύεται μόνο αν καταργηθεί όλος ο κλάδος
ΝΑΙ παιδια μην ακουτε τους συνδικαλιστες εμενα με ειχε πηξει ενας τρομπας κοτσιδας φυσικος που ελεγε οτι θα βγουμε σε διαθεσιμοτητα με βαση το ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ.ΟΥΣΤ καραμητρο στο ΕΠΑΛ ΚΟΡΩΠΙΟΥ.ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
Ο Κυριάκος δεν αποφάσισε τίποτε... τα βρήκε έτοιμα... από εποχής Διαμάντως είχαν ετοιμάσει τέτοιους φακέλους λύσεων και τους είχαν στο συρτάρι...
Παράθεση από: bathmosvita2013 στις Ιουλίου 09, 2013, 10:21:31 pmΠαράθεση από: troll στις Ιουλίου 09, 2013, 10:13:14 pmTελευταίες ενημερώσεις:Ο νέος Πρόεδρος της ΟΛΜΕ δεν απολύεται γιατί θα κάνει χρήση της συνδικαλιστικής ασυλίας... Σε άλλο κράτος θα έκανε χαρακίρι... δε νομίζω τάκη να εχει ασυλία...έγινε και πρόεδρος ο εν λόγω??Καλά που ζείτε μερικοί;;;Ναι πρόεδρος της ΟΛΜΕ έγινε και μπράβο του, επιτέλους ζήσαμε να δούμε αριστερό προεδρίο στην ΟΛΜΕ!!Είναι δυνατόν να κάνουμε τέτοια συζήτηση για απολύσεις κτλ και να μη γνωρίζουμε ποιοι άνθρωποι μας εκπροσωπούν πλέον και υποτίθεται ότι θα μας καθοδηγήσουν στα δύσκολα που έρχονται!!
Παράθεση από: troll στις Ιουλίου 09, 2013, 10:13:14 pmTελευταίες ενημερώσεις:Ο νέος Πρόεδρος της ΟΛΜΕ δεν απολύεται γιατί θα κάνει χρήση της συνδικαλιστικής ασυλίας... Σε άλλο κράτος θα έκανε χαρακίρι... δε νομίζω τάκη να εχει ασυλία...έγινε και πρόεδρος ο εν λόγω??
Tελευταίες ενημερώσεις:Ο νέος Πρόεδρος της ΟΛΜΕ δεν απολύεται γιατί θα κάνει χρήση της συνδικαλιστικής ασυλίας... Σε άλλο κράτος θα έκανε χαρακίρι...
αυτή είναι η κατάντια μας, αριστερό προεδρείο στην ΟΛΜΕ!σιγά την εκπροσώπιση της ΟΛΜΕ, εμένα δεν με εκπροσωπεί καθόλου και φαντάζομαι μου επιτρέπεις αυτήν την επιλογή, αν είχαν ίχνος αξιοπρέπειας θα δήλωναν παραίτηση ΟΛΟΙ τους
Πρέπει να οργανωθούμε και να στηρίξουμε τους συναδέλφους που υπάγονται στη διαθεσιμότητα όπως και τους αναπληρωτές. Έχετε συνειδητοποιήσει ότι το υπουργείο παιδείας έχει συνεισφέρει με 13500 ανθρώπους που πετιούνται στον καιάδα; χέσ....κα για την ανεπάρκεια των συνδικαλιστάκων, τι γίνεται για τους συναδέλφους μας;; 13500 άνθρωποι στη λαιμητόμο....και εμείς στον κόσμο μας!