0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η κατάργηση ειδικά του τομέα Υγείας - Πρόνοιας θα δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα σε συναδέλφους των "βασικών ειδικοτήτων"(συνήθως στα ΕΠΑΛ υπάρχουν 2 τμήματα στη
@GreenΤο γεωπονίας μήπως πρέπει να γίνει γεωπονίας;Δηλαδή αυτός που έκανε μαθήματα νοσηλευτικής στη
Το δεύτερο σενάριο που περιέχει το non paper το οποίο και επικράτησε τελικά λέει τα εξής:Σενάριο 2ο από τους πλεονάζοντες εκπαιδευτικούς κατά την 30η Ιουνίου 20131ο
Kαλό είναι οι τιμητές όλων να προσέχουν πως τοποθετούνται γιατί υποτίθεται πως πρέπει να παραμένουμε συνάδελφοι έστω κι αν κάποιοι μετράνε αντίστροφα για τη λήξη... Είναι προκλητικό γεγονός η κατάργηση του τομέα υγείας με προσωπικό απόφοιτους τριτοβάθμιων ιδρυμάτων και πολλές φορές με μεταπτυχιακό και άλλα προσόντα. Στόχος είναι ο "ζουμερός" τόμέας υγείας να αφεθεί στους ιδιώτες και το "τεχνολογικό" λύκειο να παράγει ψυκτικούς, ηλεκτρολόγους, ιχθυολόγους και φυτικής παραγωγής με πληθώρα γνώσεων και ετών εξειδίκευσης σε γλώσσα, μαθηματικά, φυσική και χημεία... Αν κάποιος κοιτάξει τις θέσεις εργασίας (συμβάσεις) κατά πληοψηφία απαιτούσαν αποφοίτους ΔΕ του τομέα υγείας άρα μη μιλάμε για μη απορρόφησή τους. Ποτέ και κανείς δε μίλησε για κατάργηση του τομέα υγείας...Είναι αδιανόητο μέσα στα γραφεία ΟΑΕΔ, ΔΕΗ , ΟΤΕ, ΟΤΑ, ΚΕΠ να κάθονται και να ξύνονται κόσμος και κοσμάκης και η εκπαίδευση να δίνει κόσμο προς σφαγή!!! Οι υποτιθέμενοι ευνοούμενοι συνάδελφοι απλά πέρνουν παράταση στο θάνατό τους με τη χαιρεκακία έναντι των τωρινών θυμάτων...Ντροπή μας!!!! Ντροπή τους!!!
Πραγματικά θλίβομαι με όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στη χώρα ( ιδιαίτερα με τα χθεσινά) !! Δεν ξέρω αν ειναι θυμός η πικρία αυτό που υπερισχυει περισσότερο αλλά η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται η...διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού με ξεπερνά !! Χωρίς να έχω κάτι με συγκεκριμένες ειδικοτητες ( μου ειναι όλες συμπαθείς εξάλλου, επιπρόσθετα η διαθεσιμότητα δεν χωρά συγκριτικό βαθμό - και αν τελικά ψηφισθεί αύριο απο τη