0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή πρέπει να φύγω σε λίγο το σχεδόν -1 δις το έχω αναλύσει σε παλιότερο μήνυμα... αν είναι το ίδιο βγαίνει ανετότατα... (αποχωρήσεις - ελάχιστες προσλήψεις και μισθό αποχωρήσαντα με μισθό νεοδιοριζόμενου κ.α.).ΥΓ. Και ένα μικρό σχόλιο για την αντιπολίτευση και τους συνδικαλιστές... αποκτήστε προσωπικότητα και κυρίως δουλέψτε, δουλέψτε, δουλέψτε... τα ώριμα φρούτα τελείωσαν... εκτός από καταγγελίες ο κόσμος απαιτεί συνεργασίες, προτάσεις και λύσεις... και δεν έγινε σε μια νύχτα φασίστας ο Έλληνας...
@melenieΗ διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν ανήκω σε κανένα κόμμα και δεν χρειάζεται να πείσω κανένα. Κάποιοι που ανήκουν σε κόμμα πρέπει να πείσουν. Το κλείνω και εγώ εδώ γιατί σε αυτά που σου είπα δεν μου απάντησες τίποτα. Και συγγνώμη αν δεν ξεχωρίζω ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ.Αρκεί που τα ξεχωρίζετε εσείς όσο οι άλλοι κυβερνούν. Προτού πέσει ο καπιταλισμός (αν έπεσε ΔΥΣΤΥΧΩΣ ποτέ) οποιοδήποτε άλλο οικονομικό σύστημα είχε καταρρεύσει...@schmeichel3α) Το δικό μας Υπουργείο έχει μια ιδιαιτερότητα... πολύ κόσμο που αντικαθίσταται με ΕΣΠΑ. Κανε τα και θα σου βγουν τα νούμερα. Σας το είχα πει και στην ανάλυση ΑΛΛΟ ο Κρατικός Προυπολογισμός και ΑΛΛΟ το ΕΣΠΑ.@josua.Οι αποχωρήσεις δεν είναι εφάπαξ κόστος. Οι άνθρωποι δεν πληρώνονται για ένα χρόνο μόνο στην τετραετία... Ρε παιδιά δείτε τα μηνύματα μου και θα το βρείτε... δηλαδή πάλι να ξανακάνω υπολογισμούς? Kαι to 15.000 που λες είναι πάρα πολύ συντηρητικό νούμερο οικειοθελών αποχωρήσεων...
Γενικά αντιπαθώ τα άρθρα που δεν στηρίζονται σε κάποια στοιχεία ή σε κάποια έρευνα και βγάζουν εύκολα συμπεράσματα για το ποιον του κοινωνικού συνόλου... με την ίδια λογική και όσοι υποστηρίζουν ένα κόμμα είναι αναρχικοί που καίνε ανθρώπους σε τράπεζες....Δες τι λέει ο δημοσιογράφος στην τελευταία παράγραφο.. "Η Αριστερά πρέπει με ιδιαίτερη προσοχή να αναλύσει τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπικών ευρημάτων " γιατί λοιπόν δεν τα παραθέτει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος για να υποστηρίξει ή όχι τα λεγόμενα του... γιατί αντί να κάνει μια έρευνα απλά εκφέρει μια γνώμη ατεκμηριώτη και ορίζει κάπου στο μέλλον ότι πρέπει να γίνει μια ανάλυση των ποιοτικών στοιχείων...
Και σεις είχατε την ευκαιρία να ενωθείτε αλλά πάνω από όλα η κούφια ιδεολογία σας . Ποτέ δεν σας ένοιαξε να διαβάσετε κανενα άλλομας κουράσσατε αδελφέ...
Εσύ μπορεί να μην κατάλαβες τίποτα αλλά δεν με διαβάζεις μόνο εσύ (εξού και η μετατροπή του β ενικού σε β πληθυντικό που αναφέρεται σε συγκεκριμένους συνδικαλιστές που λίγο τα μηνύματα σου μοιάζουν με τα δικά τους σε κομματικό επίπεδο). Χαίρομαι λοιπόν που δεν καταλαβαίνεις τίποτα γιατί πιθανόν να μην ανήκεις στον κομματικό χώρο που αναφέρομαι... μείνε λοιπόν στην ουσία του μηνύματος μου και απάντησε μου αν θες αν ισχύουν αυτά που λέω έστω και αν δεν αναφέρομαι σε σένα... μπορείς λοιπόν να μου πεις την άποψη σου για αυτά που αναφέρω? Ισχύουν ή λέω μπούρδες (γενικά όχι προσωπικά)?
guest.....η περιπτωση σου θυμιζει Αδωνη.....(αυτο δεν ξερω αν σε προβληματιζει ή σε κανει να νιωθεις περιφανος)οπως και να εχει να το προσεξεις!καλη δυναμη και ....κουραγιο