0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fair_play στις Ιουνίου 22, 2013, 09:50:35 pmΠαράθεση από: rataplan στις Ιουνίου 22, 2013, 12:55:01 pm....Νομίζω όμως ότι είναι πολύ απαιτητικά σχολεία κ υποπτεύομαι πως το κλίμα μεταξύ συναδέλφων θα είναι ανταγωνιστικό. ... Μα καλά βρε παιδί μου, ο Κάλχας είσαι;ούτε Κάλχας, ούτε Τειρεσίας, ούτε...Νοστράδαμος. από ό,τι μου έχουν μεταέρει συνάδελφοι που υπηρέτησαν σε τέτοια σχολεία, το κλίμα είναι κάπως έτσι (αν όχι σε όλα, σε πολλά από αυτά).
Παράθεση από: rataplan στις Ιουνίου 22, 2013, 12:55:01 pm....Νομίζω όμως ότι είναι πολύ απαιτητικά σχολεία κ υποπτεύομαι πως το κλίμα μεταξύ συναδέλφων θα είναι ανταγωνιστικό. ... Μα καλά βρε παιδί μου, ο Κάλχας είσαι;
....Νομίζω όμως ότι είναι πολύ απαιτητικά σχολεία κ υποπτεύομαι πως το κλίμα μεταξύ συναδέλφων θα είναι ανταγωνιστικό. ...
Συνάδελφε κι εγώ γνωρίζω ότι χάνεις την οργανική σου. Τώρα για το τι γίνεται μετά τη λήξη της θητείας (σε ποιο ΠΥΣΔΕ επιστρέφεις) δεν το γνωρίζω, αλλά φαντάζομαι στης οργανικής σου.
Παράθεση από: angela_p στις Ιουνίου 25, 2013, 11:09:14 amΣυνάδελφε κι εγώ γνωρίζω ότι χάνεις την οργανική σου. Τώρα για το τι γίνεται μετά τη λήξη της θητείας (σε ποιο ΠΥΣΔΕ επιστρέφεις) δεν το γνωρίζω, αλλά φαντάζομαι στης οργανικής σου.Ναι, από ό,τι έμαθα επιστρέφεις στο προηγούμενο ΠΥΣΔΕ και ξανακρίνεσαι με όλους τους άλλους που είναι στη διάθεση για να διεκδικήσεις εκ νέου οργανική. Οι καιροί δεν είναι λίγο πονηροί για τέτοια πειράματα;
Παράθεση από: ditheo στις Ιουνίου 25, 2013, 05:08:09 pmΠαράθεση από: angela_p στις Ιουνίου 25, 2013, 11:09:14 amΣυνάδελφε κι εγώ γνωρίζω ότι χάνεις την οργανική σου. Τώρα για το τι γίνεται μετά τη λήξη της θητείας (σε ποιο ΠΥΣΔΕ επιστρέφεις) δεν το γνωρίζω, αλλά φαντάζομαι στης οργανικής σου.Ναι, από ό,τι έμαθα επιστρέφεις στο προηγούμενο ΠΥΣΔΕ και ξανακρίνεσαι με όλους τους άλλους που είναι στη διάθεση για να διεκδικήσεις εκ νέου οργανική. Οι καιροί δεν είναι λίγο πονηροί για τέτοια πειράματα;Συνάδελφοι η πληροφορία αυτή έχει επιβεβαιωθεί από το τμήμα προσωπικού του υπουργείου ή από τη ΔΕΠΠΣ;