0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
είναι το δεύτερο δηλαδή το πυσδε της (ας πούμε) παλιάς οργανικής σου, το ερώτημα το δικό μου (γιατί ίσως εκεί κρύβεται μια απάντηση για την οργανική) είναι: αν χάνεις την οργανική σου πηγαίνοντας επί θητεία σε ΠΠΣ γιατί και ως τι σε καταχωρούν στο survey στην παλιά οργανική σου?
δεν το κατάλαβα αυτό γιατί να προηγούνται?κ σε ποιο πυσδε/πυσπε προηγούνται?εκεί που βρισκόταν το πειραματικό ή εκεί από όπου είχαν φύγει με απόσαπαση?δηλδδή κ παίρναν αποσπάσεις κ προηγούνται στις οργανικές?
Παράθεση από: silkcut στις Ιουνίου 25, 2013, 07:57:57 pmείναι το δεύτερο δηλαδή το πυσδε της (ας πούμε) παλιάς οργανικής σου, το ερώτημα το δικό μου (γιατί ίσως εκεί κρύβεται μια απάντηση για την οργανική) είναι: αν χάνεις την οργανική σου πηγαίνοντας επί θητεία σε ΠΠΣ γιατί και ως τι σε καταχωρούν στο survey στην παλιά οργανική σου?Αφού τα πειραματικά λειτουργούν ως νέος θεσμός, φαντάζομαι ότι δεν είναι δύσκολο να τροποποιήσουν και το survey σύμφωνα με τις νέες ανάγκες αφού ακόμα δεν κατάλαβαν τι θέμα προκύπτει. Άλλωστε πιστεύω ότι η απορία που έχουμε και συζητάμε είναι διότι ως τώρα τα πειραματικά λειτουργούσαν ή με μεταθέσεις ή με αποσπάσεις από εκπαιδευτικούς από το ΠΥΣΔΕ του πειραματικού και δεν υπήρχε θέμα με αλλόπυσδους καθηγητές, επομένως ίσως γι αυτό δεν το διευκρινίζουν ξεκάθαρα και στο νόμο. Πάντως ούτε διευθυντής πειραματικού δεν ήξερε τι γίνεται μετά, μόνο υπόθεση έκανε, αυτό το λέω γιατί είπατε ότι και για τους διευθυντές δηλώνεται στο survey η οργανική του.Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Οι αποσπασμένοι στο εξωτερικό ως τι δηλώνονταν στο survey αφού όταν επέστρεφαν έψαχναν για νέα οργανική; Προφανώς και στην περίπτωση των πειραματικών δηλώνεσαι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ. Το προβλέπει αυτό το survey για όσους το γνωρίζετε;
http://xenesglosses.eu/2013/06/dieukriniseis-sxetika-me-tous-ekpaid-2/
Μήπως ξέρετε αν η συνέντευξη είναι υποχρεωτική; Αν μετανιώσω για την αίτησή μου (που το βλέπω πλέον πολύ πιθανό) αρκεί να μην πάω στη συνέντευξη ή θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα;Υπάρχει περίπτωση να πάρω μηδέν στη συνέντευξη αν δεν παρουσιαστώ και λόγο άλλων μορίων τελικά να επιλεγώ; Φαντάζομαι (και ελπίζω) πως η απάντησή σας θα είναι όχι.
Μήπως ξέρετε αν η συνέντευξη είναι υποχρεωτική; Αν μετανιώσω για την αίτησή μου ( 1) που το βλέπω πλέον πολύ πιθανό) αρκεί να μην πάω στη συνέντευξη ή θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; 2) Υπάρχει περίπτωση να πάρω μηδέν στη συνέντευξη αν δεν παρουσιαστώ και λόγο άλλων μορίων τελικά να επιλεγώ; Φαντάζομαι (και ελπίζω) πως η απάντησή σας θα είναι όχι.
Παράθεση από: ath77 στις Ιουνίου 26, 2013, 10:29:25 pmΜήπως ξέρετε αν η συνέντευξη είναι υποχρεωτική; Αν μετανιώσω για την αίτησή μου ( 1) που το βλέπω πλέον πολύ πιθανό) αρκεί να μην πάω στη συνέντευξη ή θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; 2) Υπάρχει περίπτωση να πάρω μηδέν στη συνέντευξη αν δεν παρουσιαστώ και λόγο άλλων μορίων τελικά να επιλεγώ; Φαντάζομαι (και ελπίζω) πως η απάντησή σας θα είναι όχι.1) Αν κατάλαβα καλά έχεις οργανική και δεν θέλεις να τη χάσεις. Αν έχεις κάποιους λόγους για να πας σε ΠΠΣ νομίζω πως πρέπει να το κάνεις. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τις οργανικές γενικότερα στο (άμεσο;) μέλλον οπότε ,,,,2) Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο και να αποσύρεις την αίτηση σου; Αν τελικά επιλεγείς και πάλι νομίζω ότι μπορείς να αρνηθείς.
Παράθεση από: fair_play στις Ιουνίου 27, 2013, 03:18:41 amΠαράθεση από: ath77 στις Ιουνίου 26, 2013, 10:29:25 pmΜήπως ξέρετε αν η συνέντευξη είναι υποχρεωτική; Αν μετανιώσω για την αίτησή μου ( 1) που το βλέπω πλέον πολύ πιθανό) αρκεί να μην πάω στη συνέντευξη ή θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; 2) Υπάρχει περίπτωση να πάρω μηδέν στη συνέντευξη αν δεν παρουσιαστώ και λόγο άλλων μορίων τελικά να επιλεγώ; Φαντάζομαι (και ελπίζω) πως η απάντησή σας θα είναι όχι.1) Αν κατάλαβα καλά έχεις οργανική και δεν θέλεις να τη χάσεις. Αν έχεις κάποιους λόγους για να πας σε ΠΠΣ νομίζω πως πρέπει να το κάνεις. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τις οργανικές γενικότερα στο (άμεσο;) μέλλον οπότε ,,,,2) Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο και να αποσύρεις την αίτηση σου; Αν τελικά επιλεγείς και πάλι νομίζω ότι μπορείς να αρνηθείς.1) Καλέ μάντης είσαι;;;;;;;;;;;;;
@bitch.Μήπως γνωρίζεις αν αναφέρεται κάπου ρητά τι θα συμβεί μετά την εκπνοή της πενταετούς θητείας με όσους εκπαιδευτικούς δεν ανανεώσουν τη θητεία τους, είτε επειδή οι ίδιοι δεν το επιθυμούν είτε επειδή δε θα έχουν κριθεί κατάλληλοι; Θέλω να πω, θα τεθούν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ ή θα επιλέξουν οργανική πριν από τους υπεραρίθμους, όπως συνέβη φέτος με όσους υπέβαλαν φάκελο για ανάληψη θητείας στα ΠΠΣ, αλλά απερρίφθησαν;