0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ για το λινκ, αλλά -για μένα τουλάχιστον- δεν είναι σαφές ότι το ίδιο θα ισχύσει και για εκείνους των οποίων η θητεία θα λήξει το 2018. Κατά την άποψή μου, η χρήση του αορίστου και όχι του ενεστώτα στην εν λόγω διευκρίνιση μπορεί να έχει ειδικό βάρος. Σε κάθε περίπτωση μάλλον θολώνει παρά διασαφηνίζει τα πράγματα.
Δίκιο έχεις, κι εγώ μετά από πολλή σκέψη σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξα. Τι να κάνεις όμως, να κρατήσεις μια οργανική σε σχολείο δίπλα στο σπίτι σου, όπου δεν είσαι ο τελευταίος τοποθετηθείς, ή να επιλέξεις στο πειραματικό με ό,τι αυτό (μπορεί να) συνεπάγεται;
Ξέρει κάποιος πότε περίπου είναι η συνέντευξη?Στη πρόσκληση ενδιαφέροντος λέει πως μέχρι 10/7 θα συνταχτούν αξιολογικοί πίνακες.Άρα μέχρι τότε λογικά δεν θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι συνεντεύξεις?Μήπως ξέρει κανείς και πού γίνονται αυτές?
Αυτό το σύστημα με μπερδεύει... Όταν πατάς στο "αίτηση" και σου βγάζει την αίτηση για εκτύπωση σημαίνει πως έχει ήδη υποβληθεί και ηλεκτρονικά όπως λέει η πρόσκληση; Διαφορετικά πώς αλλιώς θα μπορούσαμε να την υποβάλλουμε ηλεκτρονικά όπως αναφέρει;
Παράθεση από: doroth στις Ιουνίου 29, 2013, 11:13:03 amΔίκιο έχεις, κι εγώ μετά από πολλή σκέψη σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξα. Τι να κάνεις όμως, να κρατήσεις μια οργανική σε σχολείο δίπλα στο σπίτι σου, όπου δεν είσαι ο τελευταίος τοποθετηθείς, ή να επιλέξεις στο πειραματικό με ό,τι αυτό (μπορεί να) συνεπάγεται;Το θέμα νομίζω είναι για ποιούς λόγους θέλεις να πάς σε ΠΠΣ; Κάποτε π.χ. ήταν το μειωμένο ωράριο των 5 ωρών χωρίς καμιά άλλη επιβάρυνση. Τώρα είναι το μειωμένο ωράριο των 2 ωρών με ερωτηματικό; Αν οι λόγοι σου υπερβαίνουν την απωλεια της "σίγουρης" οργανικής κάντο. Αλλιώς σκέψου το.
Παράθεση από: john-πε06 στις Ιουλίου 01, 2013, 05:52:44 pmΞέρει κάποιος πότε περίπου είναι η συνέντευξη?Στη πρόσκληση ενδιαφέροντος λέει πως μέχρι 10/7 θα συνταχτούν αξιολογικοί πίνακες.Άρα μέχρι τότε λογικά δεν θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι συνεντεύξεις?Μήπως ξέρει κανείς και πού γίνονται αυτές?Από ό,τι είπαν σε κάποιο πειραματικό, θα σου τηλεφωνήσουν, αλλά όπως είπαν, καλού κακού κοίτα και την ηλεκτρονική σελίδα του σχολείου όπου υπεβαλες την αίτηση.Αν θυμάμαι καλά είπαν μεταξύ 10-20 Ιουλίου οι συνεντεύξεις, τώρα το πού δεν το ξέρω, μάλλον στο εν λόγω σχολείο.
Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά επειδή νιώθω εντελώς ανόητη. Έχω φτιάξει το portfolio, έχω επιλέξει τα σχολείο κτλ που με ενδιαφέρουν, απλά δεν κατάλαβα: πρέπει να καταθέσω την αίτηση στο πρώτο σχολείο της επιλογής μου; Πρέπει να την στείλω με mail; Έχει καταχωριστεί αυτόματα; Υπάρχει περίπτωση να έχω κάνει κάποια βλακεία ή να μην κατάλαβα κάτι; Στην προκήρυξη δεν είδα να αναφέρει κάτι ρητά.