0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για 5 χρόνια δεν θα μπορείς να κουνηθείς από εκεί. Για 5 χρόνια δεν θα μπορείς να κάνεις απόσπαση, μετάθεση και χάνεις και την οργανική σου. Δεν συμφέρει με τίποτα!!! Σε κάποιες ειδικότητες αναμένονται πολλές συνταξιοδοτήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα και αν βρίσκεσαι με τέτοια 5ετή δέσμευση το πουλάκι της μετάθεσης θα έχει πετάξει. Και μιλάω από προσωπική εμπειρία, αφού έχασα τη μετάθεση στην "Ιθάκη" μου για 0.09 μόρια φέτος.
Καλησπέρα κι από εμένα στο forum. Έκανα κι εγώ αίτηση την προτελευταία ημέρα. Δεν είμαι αισιόδοξη, μιας και είμαι στη φάση της διπλωματικής του μεταπτυχιακού, οπότε ούτε μεταπτυχιακό δεν είχα να δηλώσω. Έχω κάνει 2 εισηγήσεις σε ημερίδες, αλλά ούτε κι αυτές μοριοδοτούνταν. Από σεμινάρια και ημερίδες άλλο τίποτα, δεύτερη ξένη γλώσσα ξέρω, αλλά δεν πήγα ποτέ για πτυχίο. Του χρόνου μπορεί να είμαι πιο έτοιμη.
μας καλουν, τρεχουμε μερες ολοκληρες να φτιαξουμε φακελο ,περναει καιρος κ περιμενοντας τη συνεντευξη ξαφνικα αποφασιζουν να μην κανουν δεκτες τις αιτησεις μας. Αυτη τη μπανανια δεν ξερω γιατι δεν την εχω αφησει ακομα. Το απεραντο τρελλοκομειο ΕΛΛΑΣ