0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: john-πε06 στις Ιουλίου 15, 2013, 06:38:54 pmΠαράθεση από: fatme στις Ιουλίου 15, 2013, 06:32:27 pmκαλησπέρα σε όλους! οταν λεμε οτι θα ενημερωθούμε από την ηλεκτρονικη εφραρμογή τι εννοούμε? το ηλεκτρονικο ταχυδρομείο? Όχι,από εκεί που κάναμε την ηλεκτρονική αίτηση και την εκτυπώσαμε.
Παράθεση από: fatme στις Ιουλίου 15, 2013, 06:32:27 pmκαλησπέρα σε όλους! οταν λεμε οτι θα ενημερωθούμε από την ηλεκτρονικη εφραρμογή τι εννοούμε? το ηλεκτρονικο ταχυδρομείο? Όχι,από εκεί που κάναμε την ηλεκτρονική αίτηση και την εκτυπώσαμε.
καλησπέρα σε όλους! οταν λεμε οτι θα ενημερωθούμε από την ηλεκτρονικη εφραρμογή τι εννοούμε? το ηλεκτρονικο ταχυδρομείο?
Ερώτηση κρίσεως κάποιος που είναι πολύ χαμηλά στη λίστα αξιολόγησης πε02 έχει νόημα να προσέλθει στη συνέντευξη;
Δεν έχω καταλάβει κάτι για τη συνέντευξη.Η επιτροπή αυτή θα έχει μπροστά της το βιογραφικό μας?Θα χρειαστεί να πούμε το όνομά μας? ή και καλά είναι μυστικό?λέτε να έχω μαζί μου ένα βιογραφικό?
Παράθεση από: fmark στις Ιουλίου 16, 2013, 08:56:39 amΕρώτηση κρίσεως κάποιος που είναι πολύ χαμηλά στη λίστα αξιολόγησης πε02 έχει νόημα να προσέλθει στη συνέντευξη;Ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να μην έχει νόημα αλλά και μπορεί, άλλοστε κάποιοι θα παρετηθούν λόγω υγείας, λόγω συνταξιοδότησης, λόγω ..... και θα παίρνουν από αυτή την λίστα για μια πενταετία. Και τελευταίος να είσαι κάνεις την προσπαθειά σου.
Όλα καλά με τη συνεντευξη, μη φοβαστε να πάτε.Στα πρωτα 3 λεπτά μιλάτε λίγο για τον εαυτο σας και τι εχετε κάνει στην εκπαιδευση.Στη συνεχεια σας ρωτανε σχετικα με το βιογραφικο σας,τους ενδιαφερει γιατι θελετε να πάτε σ πειραματικο,με ποιες επιπλέον δραστηριοτητες ειστε διατεθιμενος να ασχοληθειτε,να προετοιμασετε παιδια ίσως για διαγωνισμους,να εχετε αποψη για τις νεες τεχνολογιες,ηλεκτρονικες πλατφόρμες,προγραμματα περιβαλλοντικα/υγείας/πολιτιστικα/και project.Καλη επιτυχία!!!