0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΟΚ,αν δε θέλει κάποιος να πει λεπτομέρειες για να μη βοηθήσει πιθανόν ανταγωνιστές του,το καταλαβαίνω....Ας πει έστω κάποιες γενικές παρατηρήσεις,όπως αν ήταν φιλικοί,αν ήταν εχθρικοί,αν κρατούσαν μαστίγιο,αν έδιναν βουρδουλιές στις λάθος απαντήσεις,πως ήταν η αίθουσα,αν ήταν σκοτεινή,αν μύριζε,αν η συνέντευξη έγινε στην ώρα της κτλ.Αυτά πιστεύω είναι στα πλαίσια μίας συναδελφικής αλληλεγγύης και δεν βοηθάνε ιδιαίτερα τους κακούς ανταγωνιστές....[/quotΚαλύτερα να μην αγχωνόμστε.Φαντάζομαι ότι δεν θα είναι κάτι το φοβερό, αλλά κάτι σαν αυτό που περιγράφει η valiachios. Ούτε είναι σίγουρο ότι όλες οι επιτροπές θα ακολουθήσουν μια κοινή γραμμή στη συνέντευξη.
ΟΚ,αν δε θέλει κάποιος να πει λεπτομέρειες για να μη βοηθήσει πιθανόν ανταγωνιστές του,το καταλαβαίνω....Ας πει έστω κάποιες γενικές παρατηρήσεις,όπως αν ήταν φιλικοί,αν ήταν εχθρικοί,αν κρατούσαν μαστίγιο,αν έδιναν βουρδουλιές στις λάθος απαντήσεις,πως ήταν η αίθουσα,αν ήταν σκοτεινή,αν μύριζε,αν η συνέντευξη έγινε στην ώρα της κτλ.Αυτά πιστεύω είναι στα πλαίσια μίας συναδελφικής αλληλεγγύης και δεν βοηθάνε ιδιαίτερα τους κακούς ανταγωνιστές....
Θα πρέπει πάλι κατά την άποψή μου σε μελλοντικές επιλογές τα κριτήρια να είναι περισσότερο συγκεκριμένα και να μην δίνονται για παράδειγμα μόρια επειδή κάποιος εκπαιδευτικός στο σχολείο έκανε project ή μάθημα με χρήση power point.
dconsta, σαν να τα έγραφα εγώ! Λες να εξεταστήκαμε από την ίδια επιτροπή; Παράθεση από: spyrosk στις Ιουλίου 19, 2013, 10:27:12 pm Θα πρέπει πάλι κατά την άποψή μου σε μελλοντικές επιλογές τα κριτήρια να είναι περισσότερο συγκεκριμένα και να μην δίνονται για παράδειγμα μόρια επειδή κάποιος εκπαιδευτικός στο σχολείο έκανε project ή μάθημα με χρήση power point.Αυτό πραγματικά με ενοχλησε κι εμένα. Έμαθα εκ των υστέρων πως στην τελευταία κατηγορία βάλανε πολλά του τύπου "μάθημα με power point" ή με το τάδε λογισμικο, "δημιουργία της ιστοσελίδας του σχολείου" και άλλα παρόμοια που τα ΕΠΕΣ τα δεχτήκανε και τα μοριοδοτήσαν...Καλή επιτυχία σε όλους και από εμένα!
dconsta, σαν να τα έγραφα εγώ! Λες να εξεταστήκαμε από την ίδια επιτροπή; Παράθεση από: spyrosk στις Ιουλίου 19, 2013, 10:27:12 pm Θα πρέπει πάλι κατά την άποψή μου σε μελλοντικές επιλογές τα κριτήρια να είναι περισσότερο συγκεκριμένα και να μην δίνονται για παράδειγμα μόρια επειδή κάποιος εκπαιδευτικός στο σχολείο έκανε project ή μάθημα με χρήση power point.Αυτό πραγματικά με ενοχλησε κι εμένα. Έμαθα εκ των υστέρων πως στην τελευταία κατηγορία βάλανε πολλά του τύπου "μάθημα με power point" ή με το τάδε λογισμικο, "δημιουργία της ιστοσελίδας του σχολείου" και άλλα παρόμοια που τα ΕΠΕΣ τα δεχτήκανε και τα μοριοδοτήσαν...Καλημέρα σε όλους! Angela_p, αν είσαι ΠΕ06 είναι πιθανό να είχαμε την ίδια επιτροπή, αλλά απ' όσο καταλαβαίνω, τα θέματα ήταν τέτοιου τύπου παντού (μόνο κάτι "παλιοί" με είχαν φοβίσει ότι θα ρωτήσουν τι είπε ο Dewey -όχι το ξαδελφακι του Χιούι και του Λιούι, ο άλλος- και κάτι τέτοια κουφά...) Οσο για αυτά που αναφέρθηκαν για powerpoint, projects κλπ, το θέμα είναι πώς τα αποδεικνύεις; Με εργασίες των μαθητών, χωρίς τη συγκατάθεσή τους, δεν νομίζω! Anyway, ό,τι έγινε, έγινε. Και ΚΑΛΟ μας ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!