0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας μας ενημερώσει κανείς πώς έγινε και κάποια ''φυντάνια'' πήραν πάνω από 25 στη συνέντευξη και με αυτό το τρόπο ανέβηκαν(με τη βοήθεια του ''γερανού'')αρκετές δεκάδες θέσεις.Και μη πει κανείς λόγω ενστάσεων γιατί είναι λίγο απίθανο να πήρε κάποιος 25/25 στη συνέντευξη και να πήρε και άλλους 5-6 βαθμούς από ενστάσεις,...
Παράθεση από: john-πε06 στις Ιουλίου 25, 2013, 07:10:34 pmΑς μας ενημερώσει κανείς πώς έγινε και κάποια ''φυντάνια'' πήραν πάνω από 25 στη συνέντευξη και με αυτό το τρόπο ανέβηκαν(με τη βοήθεια του ''γερανού'')αρκετές δεκάδες θέσεις.Και μη πει κανείς λόγω ενστάσεων γιατί είναι λίγο απίθανο να πήρε κάποιος 25/25 στη συνέντευξη και να πήρε και άλλους 5-6 βαθμούς από ενστάσεις,...Αν και δεν το αποκλείω όντως η διαφορά να προέκυψε από ενστάσεις, τι περίμενες από μία διαδιακασία τόσο προσωπική; Δεν ήξερες τι γίνεται;χαυλιόδοντες ξερεις τι θα πει;Θεωρώ ότι οι θέσεις ήταν προκαθορισμένες αν και δεν έχω κανένα παράπονο από τον εαυτό μου, ωστόσο θεωρώ ότι ήταν γελοίο να με ρωτάνε για θέματα λειτουργίας του πειραματικού εφόσον εξυπακούεται ότι δεν έχω δουλέψει ποτέ σε αυτό.
λίγα σχόλια για τη διαδικασία1) θα τοποθετηθούν σε πειραματικά/πρότυπα καθηγητές που δεν έχουν καν μεταπτυχιακό. Είχαν όμως προετοιμάσει καλά το τελευταίο πεδίο κα ήξεραν πολύ καλά τι γίνεται δεκτο και τι όχι. Πως τα ήξεραν ρε παιδί μου2) Συνάδελφοι με διδακτορικό και μεταπτυχιακό (δεν έχω για να μην παρεξηγηθώ) βρέθηκαν στις τελευταίες θέσεις, ωραία αξιοκρατίαΤέλος το σημαντικότερο, από ότι κατάλαβα από όλη τη διαδικασία και από τη συνέντευξη δεν δίνουν δεκάρα ούτε τι μάθημα κάνεις ούτε τι κάνεις μέσα στην τάξη. Τους ενδιαφέρουν οι δραατηριότητες εκτός τάξης, θεατρικά, μουσικές παραστάσεις, dancing with the stars, greek idol, fame story κλπΑυτή η εντύπωση μου δόθηκε και δεν ξέρω αν θα ήθελα να ήμουν σε ένα τέτοιο σχολείο. Πραγματικά. Ο μόνος λόγος που έκανα αίτηση ήταν γιατί δεν έχω οργανική.Είναι φανερό ότι ο στόχος δεν είναι να φτιάξουν καλά σχολεία αλλά σχολεία του φαίνεσθαι, να διοργανωνουν εκδηλώσεις και παραστάσεις για δημόσιες σχέσεις και να αλληλοσυγχαίρονται και να λένε ο ένας στον άλλον πόσο καλοί δάσκαλοι είναι όταν την ίδια ώρα οι μαθητές τους θα συνωστίζονται σε κάποιο συνοικιακό φροντιστήριοΥΓ. Αυτό που λέτε με τη συνέντευξη πάντως έχετε κάποιο δίκιο. Έγιναν τρομερές ανακατατάξεις, αλλά αυτοί που "ήταν προετοιμασμένοι" και ήξεραν τη διαδικασία πήγαν καλά.