0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πιστεύω τελικά ότι το μόνο κίνητρο για τα πειραματικά είναι να είσαι κοντά στο σπίτι σου για 5 χρόνια...και για όσους δεν έχουν οργανική και γυρίζουν από νησί σε νησί, νομίζω ότι είναι ο μοναδικός τρόπος για να δουν το σπίτι τους...έστω και για λίγα χρόνια...από κει και πέρα δεν νομίζω ότι γίνεται κάτι το ιδιαίτερο σ αυτά τα σχολεία..
Πολύ ενδιαφέρον.Έχουν τα οριστικά μόρια, έχουν και τις επιλογές μας. Με ένα απλό excelακι τα αποτελέσματα είναι θέμα λίγων δευτερολέπτων.Ακόμα και με το χέρι είναι πανεύκολο αφού οι θέσεις των πειραματικών δεν είναι και τόσες πολλέςΑλήθεια γιατί χρειάζονται τόσες πολλές μέρες? Τι πρέπει να βάλω εγώ με το μυαλό μου?
Παράθεση από: antonispe20 στις Ιουλίου 27, 2013, 01:24:57 pmΠολύ ενδιαφέρον.Έχουν τα οριστικά μόρια, έχουν και τις επιλογές μας. Με ένα απλό excelακι τα αποτελέσματα είναι θέμα λίγων δευτερολέπτων.Ακόμα και με το χέρι είναι πανεύκολο αφού οι θέσεις των πειραματικών δεν είναι και τόσες πολλέςΑλήθεια γιατί χρειάζονται τόσες πολλές μέρες? Τι πρέπει να βάλω εγώ με το μυαλό μου? Ελα ντε,γιατί άραγε θέλουν τόσες πολλές μέρες για μία διαδικασία που τη κάνει ακόμα και μαθητής γυμνασίου χωρίς υπολογιστή?Μήπως για να βολέψουν τους ''εκλεκτούς'' μη τυχόν μείνει κανείς απέξω?Μήπως γιατί κάποιοι που είναι ψηλά στις λίστες δεν περνάνε στις επιλογές που δήλωσαν και γίνεται προσπάθεια με αλχημείες να βολευτούν και αυτά τα κακόμοιρα κάπου εκτός των επιλογών τους?Σε αυτό το τελευταίο συνηγορεί και το ότι δεν δημοσιοποιήθηκαν οι επιλογές του καθενός...Γιατί άραγε????Αποτελούν προσωπικά δεδομένα???Από πότε???Εδώ βγάζουν άλλα και άλλα στη φόρα(ονόματα τιθέμενων σε διαθεσιμότητα κτλ),αυτό τους πείραξε?
Παράθεση από: john-πε06 στις Ιουλίου 27, 2013, 05:48:27 pmΠαράθεση από: antonispe20 στις Ιουλίου 27, 2013, 01:24:57 pmΠολύ ενδιαφέρον.Έχουν τα οριστικά μόρια, έχουν και τις επιλογές μας. Με ένα απλό excelακι τα αποτελέσματα είναι θέμα λίγων δευτερολέπτων.Ακόμα και με το χέρι είναι πανεύκολο αφού οι θέσεις των πειραματικών δεν είναι και τόσες πολλέςΑλήθεια γιατί χρειάζονται τόσες πολλές μέρες? Τι πρέπει να βάλω εγώ με το μυαλό μου? Ελα ντε,γιατί άραγε θέλουν τόσες πολλές μέρες για μία διαδικασία που τη κάνει ακόμα και μαθητής γυμνασίου χωρίς υπολογιστή?Μήπως για να βολέψουν τους ''εκλεκτούς'' μη τυχόν μείνει κανείς απέξω?Μήπως γιατί κάποιοι που είναι ψηλά στις λίστες δεν περνάνε στις επιλογές που δήλωσαν και γίνεται προσπάθεια με αλχημείες να βολευτούν και αυτά τα κακόμοιρα κάπου εκτός των επιλογών τους?Σε αυτό το τελευταίο συνηγορεί και το ότι δεν δημοσιοποιήθηκαν οι επιλογές του καθενός...Γιατί άραγε????Αποτελούν προσωπικά δεδομένα???Από πότε???Εδώ βγάζουν άλλα και άλλα στη φόρα(ονόματα τιθέμενων σε διαθεσιμότητα κτλ),αυτό τους πείραξε?Μήπως να επικοινωνήσουμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι και να απαιτήσουμε να ανακοινωθούν οι πίνακες ανα σχολείο και με βάση τις επιλογές μας να φαίνεται η κατάταξή μας;;;;
Παρατηρώ ότι η λίστα με τα μόριά μας έχει απομακρυνθεί από τη σελίδα του υπουργείου. Να υποψιαστούμε πως κάτι συμβαίνει ή λέτε πως είναι τυχαίο;;