0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΓΙΑΤΙ " ... οι εκπαιδευτικοί α) που αποσπώνται στο εξωτερικό και β) που αποσπώνται με θητεία σε ΠΠΣ (άπαντες, συνεπώς, με "θητεία" 3-5 ετών) ΔΕΝ θα προσμετρηθούν στους "υπό υποχρεωτική μετάταξη" ?? Το γράφει κάπου ?
[...] Ξέρω περίπτωση που όντως έγινε λάθος στον αρχικό πίνακα, και μάλιστα μετά τη διόρθωση λάθους από το ΕΠΕΣ, δόθηκε κι ένα μικρό μπόνους για την ψυχική οδύνη. Αλλά, για κάποια λάθη αν δεν πίεζες το ΕΠΕΣ και πήγες με τον κανονισμό/ σταυρό στο χέρι και αρκεστηκες στην e-ένσταση, κάηκες.
Καλημέρα παιδιά τι κάνουμε .....(εκτός από υπομονή!!!) η ευγενική κυρία δεν σηκώνει το τηλέφωνο, 12 το μεσημέρι που ανοίγει το υποργείο για το κοινό θα κάνω μια βόλτα προς τα εξεί (μένω κοντά ) να δω τι ακριβώς γίνεται.
Παιδιά τι είναι αυτά που λέτε? Bonus για ψυχική οδύνη??? Πάμε καλά???ΑaSs, με αυτό που έγραψες μου έλυσες την απορία-δεν μπήκα στον κόπο να κάνω ένσταση και αναρωτιόμουνα γιατί δεν μου προσμέτρησαν την επιμόρφωση στα ΠΕΚ (ήταν λιγότερες από 10 ώρες)
Παράθεση από: 2013 στις Αυγούστου 14, 2013, 09:36:47 amΓΙΑΤΙ " ... οι εκπαιδευτικοί α) που αποσπώνται στο εξωτερικό και β) που αποσπώνται με θητεία σε ΠΠΣ (άπαντες, συνεπώς, με "θητεία" 3-5 ετών) ΔΕΝ θα προσμετρηθούν στους "υπό υποχρεωτική μετάταξη" ?? Το γράφει κάπου ?Όχι, γι αυτό και επεσήμανα την "αναμονή διευκρίνησης από το ΥΠΑΙΘ"...
[...]Ρε παιδιά,ή εγώ δεν καταλαβαίνω τί λέτε ή εσείς κάνετε λάθος:είναι ποτέ δυνατόν κάποιος που τον πήρανε για 5ετή θητεία σε πειραματικό με υπογραφή υπουργού,με κάθε επισημότητα κτλ,να γίνεται να μπει σε διαδικασίες μετατάξεων και μάλιστα υποχρεωτικών?Αφού είναι ξεκάθαρο οτι για 5 χρόνια δεν τον κουνάει κανένας απτο ΠΠΣ...