0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω πως με το θέμα των μετατάξεων δεν έχουμε πια καμιά εμπλοκή, δεν μας αφορά... Εκείνο που δεν έχω καταλάβει είναι αν μετά την 5ετία(ή ενδεχομένως και τη 2ετία...) επιστρέφεις στο ΠΥΣΔΕ της οργανικής που κατείχες πριν την τοποθέτηση με θητεία σε ΠΠΣ ή αν ανήκεις πια στο νέο ΠΥΣΔΕ (όπου ανήκει το ΠΠΣ?-αφού τα ΠΠΣ ανήκουν διοικητικά απευθείας στην περιφερειακή Δ/νση).
όχι ακριβώς, αυτό αφορά όσους θα συμμετάσχουν στη διαδικασία αξιολόγησης για να ανανεώσουν τη θητεία τους στα ππσ αλλά δε θα επιλεγούν:Αρ.Πρωτ.85748/Δ1/25-06-2013ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Π.Ε. & Δ.Ε.ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΡΟΣ/ΚΟΥ
συνάδελφε κάποιοι (που πήραν τώρα θέση για 5 χρόνια σε ππσ) ρώταγαν για απώλεια οργανικής θέσης κλπ (δες παραπάνω σχετικά μηνύματα) εύλογα προκύπτει το ερώτημα τι θα γίνει στο τέλος της 5ετίας αν δεν επιλεγούν εκ νέου σε ππσ, προφανώς λοιπόν η απάντηση είναι σχετικότατη και διευκρινιστική στην παράθεση του συναδέλφου greedo (με τα τωρινά δεδομένα) εκτός κι αν μου πεις σε 5 χρόνια ποιός ζει ποιος πεθαίνει (μόνο με αλλαγή νόμου θα πάψουν να ισχύουν αυτά που έγραψα)
[...]Αυτοί που τώρα επιλέγονται επί θητεία αξιολογούνται υποχρεωτικά και εντάσσονται στο άρθρο 37 παράγραφος 4[...]