0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σίγουρα η αύξηση ωραρίου έκανε μεγάλη ζημιά. Αλλά αυτό αφορά τους πάντες. Μήπως υπήρχαν πάρα πολλοί φιλόλογοι με αποσπάσεις σε γραφεία και φέτος δεν έμειναν εκεί ;
Aπορία: αφού δεν είχαν θέσεις, γιατί έδωσαν τόσες αποσπάσεις; Αν πω τώρα για βύσματα θα είμαι κακός??
Παράθεση από: annie.d στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 04:33:19 pmεπιτρεπεται να τοποθετηθεις σε κενο που δεν εχεις δηλωσει;και χωρις να ανακοινωθουν τα λειτουργικα κενα με τη δικαιολογια οτι θελουμε να γεμισουμε τα σχολεια αυτης της περιοχης του νομου;επιτρέπεται εφόσον έχουν απομείνει κενά που δεν έχουν δηλωθει απο κανέναν. Στα κενά αυτά πηγαινει ο έχων τα λιγότερα μόρια ή αυτός που δεν υπέβαλε καν δήλωση τοποθέτησης.
επιτρεπεται να τοποθετηθεις σε κενο που δεν εχεις δηλωσει;και χωρις να ανακοινωθουν τα λειτουργικα κενα με τη δικαιολογια οτι θελουμε να γεμισουμε τα σχολεια αυτης της περιοχης του νομου;
Παράθεση από: greedo στις Σεπτεμβρίου 14, 2013, 07:32:20 amAπορία: αφού δεν είχαν θέσεις, γιατί έδωσαν τόσες αποσπάσεις; Αν πω τώρα για βύσματα θα είμαι κακός??στο σχολειο όπου ειμαι προσωρινά τοποθετημένη,όταν πηγα υπηρχε κενο,με την εκ νεου αλλαγή των αναθεσεων αυτο δεν υπαρχει
Παράθεση από: silkcut στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 10:58:36 pmΠαράθεση από: mbit στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 09:58:09 pmΚαλησπέρα συνάδελφοι !Στο ΠΥΣΔΕ που πήρα απόσπαση , ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί κανείς , ούτε λειτουργικά υπεράριθμος , ούτε σε διάθεση και φυσικά ούτε από απόσπαση .Μου είπαν σήμερα στο σχολείο που παρουσιάζομαι προσωρινά , οτι τα κενά των φιλολόγων είναι πολύ λιγότερα σε σχέση με όλους εμάς που πρέπει να τοποθετηθούμε. Και ότι μπορούν να μας τοποθετήσουν σε περιοχές εκτός ΠΥΣΔΕ γιατί είναι όμορες. Π.χ μου είπαν οτι απο Δ Αθήνας μπορεί να καταλήξω και Κύθηρα γιατί ο Πειραιάς είναι όμορος!!!! Μπορεί να με πληροφορήσει κανείς σε τι απόσταση μπορεί να είναι οι όμορες; Και εν γένει , αν περισσεύεις τελικά , πού σε τοποθετούν ;;;;;;που και πως σύμφωνα με τον νόμο της Διαμαντοπούλου (3848/2010):http://www.pde.gr/index.php?topic=28930.msg714110#msg714110και πάντα προς το συμφέρον της υπηρεσίας Σε κάποιες άλλες εποχές θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι το υπουργείο διακρίνεται στις υποχρεωτικές αποσπάσεις από κάποια μορφή λογικής και κοινωνικής ευαισθησίας. Πριν δυο-τρία χρόνια, θα ήταν δύσκολο από Δ' Αθήνας να καταλήξεις Κύθηρα. Αλλά με τούτον εδώ, όλα είναι πιθανά.
Παράθεση από: mbit στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 09:58:09 pmΚαλησπέρα συνάδελφοι !Στο ΠΥΣΔΕ που πήρα απόσπαση , ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί κανείς , ούτε λειτουργικά υπεράριθμος , ούτε σε διάθεση και φυσικά ούτε από απόσπαση .Μου είπαν σήμερα στο σχολείο που παρουσιάζομαι προσωρινά , οτι τα κενά των φιλολόγων είναι πολύ λιγότερα σε σχέση με όλους εμάς που πρέπει να τοποθετηθούμε. Και ότι μπορούν να μας τοποθετήσουν σε περιοχές εκτός ΠΥΣΔΕ γιατί είναι όμορες. Π.χ μου είπαν οτι απο Δ Αθήνας μπορεί να καταλήξω και Κύθηρα γιατί ο Πειραιάς είναι όμορος!!!! Μπορεί να με πληροφορήσει κανείς σε τι απόσταση μπορεί να είναι οι όμορες; Και εν γένει , αν περισσεύεις τελικά , πού σε τοποθετούν ;;;;;;που και πως σύμφωνα με τον νόμο της Διαμαντοπούλου (3848/2010):http://www.pde.gr/index.php?topic=28930.msg714110#msg714110και πάντα προς το συμφέρον της υπηρεσίας
Καλησπέρα συνάδελφοι !Στο ΠΥΣΔΕ που πήρα απόσπαση , ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί κανείς , ούτε λειτουργικά υπεράριθμος , ούτε σε διάθεση και φυσικά ούτε από απόσπαση .Μου είπαν σήμερα στο σχολείο που παρουσιάζομαι προσωρινά , οτι τα κενά των φιλολόγων είναι πολύ λιγότερα σε σχέση με όλους εμάς που πρέπει να τοποθετηθούμε. Και ότι μπορούν να μας τοποθετήσουν σε περιοχές εκτός ΠΥΣΔΕ γιατί είναι όμορες. Π.χ μου είπαν οτι απο Δ Αθήνας μπορεί να καταλήξω και Κύθηρα γιατί ο Πειραιάς είναι όμορος!!!! Μπορεί να με πληροφορήσει κανείς σε τι απόσταση μπορεί να είναι οι όμορες; Και εν γένει , αν περισσεύεις τελικά , πού σε τοποθετούν ;;;;;;
@mbitΤο πρόβλημα σε όλα τα ΠΥΣΔΕ της Αττικής, σ' ένα από τα οποία ανήκω κι εγώ, είναι ότι καθυστερούν υπερβολικά να διευθετήσουν εκκρεμότητες που σε άλλα, περιφερειακά ΠΥΣΔΕ διευθετούνται ταχύτατα. Λόγου χάρη σε μας, τώρα κάνουν δήλωση προτίμησης οι λειτουργικά υπεράριθμοι, μετά θ' ακολουθήσει η συμπλήρωση ωραρίου, μετά οι της διάθεσης και τέλος οι αποσπασμένοι... ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι! Δεν ξέρω τι ειδικότητα είσαι. Καλό είναι να κάνεις κι εσύ την έρευνά σου, για να δεις αν υπάρχουν κενά σε όμορα ΠΥΣΔΕ κι ύστερα αποφασίζεις.Υ.Γ. Τώρα είδα ότι είσαι φιλόλογος. Σε σας γενικά υπάρχουν ώρες, αλλά είστε συνήθως και πολλοί στη διάθεση. Ειλικρινά, φέτος δεν ξέρω τι θα γίνει, με τη δραστική μείωση των αποσπάσεων, την αύξηση ωραρίου και την αυστηρότερη κατανομή μαθητών ανά τμήμα.