0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παλιά γινόταν, πολλοί δ/ντες είχαν 0 ώρες, τώρα απαιτούν από τους διευθυντές να εξαντλούν και αυτοί το ωράριο τους, οπότε μετακινείται αυτός που ναι μεν ανήκει οργανικά αλλά δεν συμπληρώνει ωράριο, στόχος είναι όλοι να εξαντλούν το ωράριο τους ώστε και να καλυφθούν όλα τα κενά και να φανεί αν και πόσοι είναι οι πλεονάζοντες ώστε να μετακινηθούν εντός περιφέρειας, ή όπου αλλού χρειαστεί.
νομίζω ότι δε μπορεί να πάρει μάθημα ειδικότητα που το έχει ως β ανάθεση όταν η ειδικότητα που το έχει ως α ανάθεση δεν συμπληρώνει ωράριο, βασικά τα μαθήματα δεν είναι του διευθυντή απλά λαμβάνεται υπόψη ότι ως διευθυντής δε μπορεί να μετακινηθεί για συμπλήρωση
να σου πω τι έχω υπόψη μου:με σημείο αναφοράς το άρθρο 54 του Ν. 1566/85: "Εκπαιδευτικοί που δε συμπληρώνουν το υποχρεωτικό ωράριο διδασκαλίας .......................διατίθενται μερικά ή ολικά σε σχολεία ................"εγκύκλιος 118842/Γ2 /17-09-2008:«Με τα μαθήματα 1ης ανάθεσης οι εκπαιδευτικοί καλύπτουν το υποχρεωτικό τους ωράριο, ενώ με τα μαθήματα 2ης ανάθεσης συμπληρώνουν το υποχρεωτικό τους ωράριο ή καλύπτουν εκπαιδευτικές ανάγκες».υπουργική απόφαση 69598/Γ2/10-7-2006 (ΦΕΚ 1050
Σε Γ και Δ υπάρχει πλεόνασμα σε ΠΕ3 τελικά ;
σήμερα έμαθα από συνάδελφο ΠΕ 03 που υπηρετεί στη Δ Αθήνας ότι υπάρχουν 45 διαθεσίτες χωρίς ωράριο, αγνοείται ο αριθμός των υπεράριθμων και νομίζω 25 αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΔΕ (το τελευταίο νούμερο με επιφύλαξη), αλλά ακόμα και αν πούμε ότι δεν έχουμε υπεράριθμους και αποσπασμένους, οι διαθεσίτες μόνο θέλουν πάνω από 900 ώρες για να καλύψουν το ωράριο τους και αυτή τη στιγμή δίνονται μόνο 350 περίπου, τι να λέμε τώρα.