0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
στην ίδια ιστοσελίδα είδα ότι κατά πληροφορίες οι αυριανές προσλήψεις αναπληρωτών (από κρατικό προϋπολογισμό και ΕΣΠΑ) αφορούν ως επί το πλείστον την ειδική αγωγή, παράλληλη στήριξη κλπ,πάντως εγώ δεν πείθομαι ότι συνεδρίαζαν τόσες ώρες μόνο και μόνο για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι τα μόνα λειτουργικά κενά αυτή τη στιγμή είναι στην ειδική αγωγή (όπου μάλιστα θα προσληφθούν 2πλάσιοι αναπληρωτές από τον αρχικό προγραμματισμό),αυτές οι προσλήψεις ήταν δρομολογημένες,προς τι το 6ωρο συνεδρίασης?
αρχικά εντός Περιφέρειας αν υπάρχουν κάποια κενά σε Ανατολική ή Δυτική Αττική, ή Α,
Συνάδελφοι, τι θα γίνει με τις τοποθετήσεις των αποσπασμένων; Ξέρει κάποιος κάτι; Μέχρι τώρα ήμουν προσωρινά τοποθετημένη σε λύκειο και είχα πλήρες ωράριο. Γνωρίστηκα με τα παιδιά, ετοίμασα τους φακέλους μου, οργανώθηκα κλπ. Κι εκεί που πίστευα ότι ίσως η προσωρινή τοποθέτηση γινόταν κανονική για φέτος, τελικά τοποθετήθηκε συνάδελφος που ήταν στη διάθεση. Και πολύ σωστά βέβαια, αφού αυτή είναι η διαδικασία και το νόμιμο. Ασχέτως που εγώ "έκανα με το νου μου μπαϊράμι" και ονειρευόμουν ότι θα με κρατούσαν εκεί.Όμως τώρα αισθάνομαι απαίσια. Πηγαίνω στο σχολείο και δεν έχω να κάνω τίποτα. Ε, εντάξει βοήθησα λίγο στο γραφείο, έκανα μια εξωτερική δουλειά και έπειτα ο διευθυντής μού είπε να φύγω, γιατί να με κρατάει άπραγη σε όλη τη διάρκεια του ωραρίου; Το εκτίμησα, δεν λέω, αλλά εγώ νιώθω σαν να με έχει πατήσει τρένο. Γιατί μάς βάζουν σε αυτή την άχαρη διαδικασία να πηγαίνουμε σε κάποιο σχολείο και απλώς να περιμένουμε... Ξέρει κάποιος αν θα αποφασίσουν για την τύχη μας άμεσα; Και τελικά αυτό με τις υποχρεωτικές αποσπάσεις των αποσπασμένων πόσο πιθανό είναι να εφαρμοστεί; Ακόμη, ξέρει κάποιος αν υπάρχουν κενά στην Α Θεσσαλονίκης, όπου δεν έγιναν πολλές αποσπάσεις φέτος; Λέω μήπως μας πάνε προς τα Ανατολικά τουλάχιστον, διότι στη
για ποια ειδικοτητα μιλάς;
Ακριβώς!Αν και για την Α Αθήνας πληροφορίες μου λένε οτι πλεονάζουν 90!! φιλόλογοι !!Οπότε , αν αυτό είναι αληθές , τότε η εκτίμηση που έχουν να κάνουν , είναι ....πολυδιάστατη.....
Στην Αττική παντού πλεονάζουν φιλόλογοι, όπως φαίνεται. Αν θυμάμαι καλά, έχω διαβάσει σ' αυτό το φόρουμ ότι στη Γ' Αθήνας πλεονάζουν 50 , στη Δ' Αθήνας 30, στη
Στον Πειραιά η ανακοίνωση των λειτουργικών κενών αναμένεται μες στην ημέρα. Για την τοποθέτηση των λειτουργικά υπεραρίθμων φιλολόγων, το ΠΥΣΔΕ έδωσε 790 ώρες. Πέρσι, να φανταστείτε, όταν τοποθετούνταν οι σε διάθεση, μετά τους υπεραρίθμους δηλαδή, τα κενά ήταν 1300-1500 ώρες.