0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φιλόλογος δεν ξέρω αν είναι ο πρόεδρος , παντως πικρόλογος είναι. Τα δημοτικά δεν μπορούν να καλυφθούν σε αυτές τις ειδικότητες , αν δε δοθούν αποσπάσεις θα χρειαστούν αρκετούς αναπληρωτές ( μακάρι να δουλέψουν οι συνάδελφοι , καλύτερα στη βραχονησίδα μου κι ας μην πάρω απόσπαση παρά αναπληρώτρια άνεργη ). Την ιστορία ας την κάνουν οι φιλόλογοι , δεν έχουμε πρεμούρα οι γαλλικούδες για ιστορία , άσε που μπλέξαμε με ακροδεξιούς γονείς να μας πρήζουν , είχαμε την ησυχία μας με τη ξένη γλώσσα που τους είναι ξένη . Την ιστορία όπως θέλει την καπηλεύεται ο καθένας . Ο μικρός μου ο γιος που του αρέσει να συζητάμε για ιστορία μου είπε κάτι ωραίο. "Το ξέρουν οι χρησαυγίτες ότι οι ξένοι Δωριείς όχι μόνο καλοεγκαταστάθηκαν στην Πελοπόννησο άλλα υποδούλωσαν τους ντόπιους Μεσσήνιους;" Πάντως για γαλλικού δεν τους έκανα απολιτίκ
Εγώ είμαι μαθηματικός και στο προγραμμα σπουδών ( Κρήτης ) είχα τέσσερα εξάμηνα ξένη γλώσσα ( αγγλικά η γαλλικά η Γερμανικά η ρωσικά ) να ζητήσουμε και εμείς ανάθεση ξένη γλώσσα ! Α έχω και proficiency ! Οτι θελουμε λέμε ! Ο κάθε κλάδος πρέπει να έχει τις δικές του αναθέσεις και όχι να εποφθαλμια αναθεσεις άλλων κλάδων !
Λοιπόν, για να τελειώνει το ανέκδοτο... Οι ξενόγλωσσοι θα τεθούν σε διαθεσιμότητα και "δεν θα μπορέσουν να απορροφηθούν στο δημόσιο", όπως είπε η δημοσιογράφος του Mega. Κρατείστε επομένως την Ιστορία σας και χαρείτε την... Ευχαριστούμε για την αλληλεγγύη σας. Τώρα μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε για μας... Φαντάζομαι κάποιοι θα το ευχαριστηθείτε κιόλας.
Παράθεση από: gallikou στις Ιουνίου 28, 2013, 07:53:26 amΛοιπόν, για να τελειώνει το ανέκδοτο... Οι ξενόγλωσσοι θα τεθούν σε διαθεσιμότητα και "δεν θα μπορέσουν να απορροφηθούν στο δημόσιο", όπως είπε η δημοσιογράφος του Mega. Κρατείστε επομένως την Ιστορία σας και χαρείτε την... Ευχαριστούμε για την αλληλεγγύη σας. Τώρα μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε για μας... Φαντάζομαι κάποιοι θα το ευχαριστηθείτε κιόλας.Πολλοί ΠΕ02 χάνουν και τη δική τους θέση από τις τόσες ώρες ιστορίας που χάνονται. Και μιλάω για πολλούς αναπληρωτές συναδέλφους. Απορώ που κάποιοι ακόμη πιπιλίζετε την λέξη "αλληλεγγύη". Κάποιοι, όσοι δηλαδή εργαστήκατε μόνο στο δημόσιο σχολείο και μόνο ως μόνιμοι υπάλληλοι και δεν εργαστήκατε πουθενά αλλού, ίσως επιμένετε να χρησιμοποιείτε τη φράση. Για τους υπόλοιπους που έχουν εργαστεί και αλλού και έχουν γνωρίσει τη σκληρότητα των εργασιακών σχέσεων, η φράση "συναδελφική αλληλεγγύη" φαντάζει αν μη τι άλλο γραφική. Ειδικά όταν μιλάμε για συγκρουόμενα "συναδελφικά" συμφέροντα. Κανένας να μην χάσει την θέση του. Αυτό εννοείται. Αλλά και κανείς να μην κρατήσει τη θέση του εις βάρος άλλων.