0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κάτι ενδιαφέρον και ενοχλητικό συνάμα -αν έχω σωστή πληροφόρηση βέβαια- είναι η απουσία γνώμης επί του θέματος του μοναδικού τμήματος που εκ των πραγμάτων έχει δικαίωμα να μιλήσει 100%, του αμιγώς τμήματος Ιστορίας Ιονίου πανεπιστημίου
Το τι είναι δίκαιο ή άδικο θα το πει το δικαστήριο και κανένας άλλους.Όσο για τα πραγματικά κενά,είναι παράνομο που καλύφθηκαν χωρίς την διενέργεια νέου ασεπ.Κι επειδή προσωπικά ποτέ δεν πήγα σε πολιντηκάντηδες,θα περιμένω τις δικαστικές αποφάσεις!!!
Eγω δεν μπορω να καταλαβω κατι....σαν μανα μαθητη επιμενω να θελω φιλολογο για τα φιλολογικα ,φυσικο για τη φυσικη κτλ....Καθηγητρια Γαλλικων ακουσον ακουσον ,εκανε Γεωγραφια ,δεν μπορουσε να εξηγησει το γεωγραφικο μηκος και πλατος.... .Λοιπον οι διορισμοι πρεπει να γινονται συμφωνα με τα πραγματικα οργανικα κενα ,λειπουν φιλολογικες ωρες φιλολογο θελω, δεν θελω τον καθηγητη multi ,αλλωστε για μενα ''εφυγε το τρενο'' τουλαχιστον να'χουν καλη εκπαιδευση τα παιδια μου...γιατι για ιδιωτικο δεν ειμαστε!!!
Παράθεση από: anixia στις Ιουλίου 03, 2013, 01:42:41 pmEγω δεν μπορω να καταλαβω κατι....σαν μανα μαθητη επιμενω να θελω φιλολογο για τα φιλολογικα ,φυσικο για τη φυσικη κτλ....Καθηγητρια Γαλλικων ακουσον ακουσον ,εκανε Γεωγραφια ,δεν μπορουσε να εξηγησει το γεωγραφικο μηκος και πλατος.... .Λοιπον οι διορισμοι πρεπει να γινονται συμφωνα με τα πραγματικα οργανικα κενα ,λειπουν φιλολογικες ωρες φιλολογο θελω, δεν θελω τον καθηγητη multi ,αλλωστε για μενα ''εφυγε το τρενο'' τουλαχιστον να'χουν καλη εκπαιδευση τα παιδια μου...γιατι για ιδιωτικο δεν ειμαστε!!! Πόσο δίκιο έχεις...