Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουάριος 15, 2010, 12:04:04 πμγια αττικη μιλας;; πολυ λιγα εχω φιλη που παιρνει 60 παρακαλω την ...ωρα... εσυ με 10 θα σε κραξουν αν το μαθουν εκει οι συναδελφοι.. θα τους χαλασεις την πιατσα.. Ναι για Αττική μιλάω. 60 ευρώ την ώρα για παιδί δημοτικού;; Μου φαίνονται πολλά. Από την άλλη έχω σπουδάσει νηπιαγωγός και όχι δασκάλα. Τα 100 ευρώ το δίωρο που ανέφερα πριν, αφορούσαν μαθητές λυκείου.
για αττικη μιλας;; πολυ λιγα εχω φιλη που παιρνει 60 παρακαλω την ...ωρα... εσυ με 10 θα σε κραξουν αν το μαθουν εκει οι συναδελφοι.. θα τους χαλασεις την πιατσα..
ο καθένας το μακρύ και το κοντό του..
TEM τα έξοδα μου είναι οι βενζίνες μου μόνο 80χλμ την εβδόμαδα πήγαινε-έλα ..σύγνωμη αλλά δε νιώθω ότι απαξιώνω το πτυχίο μου .. είμαι μόλις 23 , με δίκο μου αμάξι κάνω φροντιστιρια ,ιδιαίτερα,ωρομισθία , δε έχω παιδία , σκυλία ενώ αυτές είναι οικογένειες που δεν έχουν καν μεταφορικό μέσο οι περισσότεροι και μερικοί φέρνουν τα παιδία τους από άλλο χωρίο που είναι 15 χλμ μακρύα .. δε ζήτησαν ιδιαίετερο απλά κάποιον να μάθει αγγλίκα στα παιδία τους επειδή δε μπορούσαν να τα κατεβάζουν στη πόλη so για μένα τα 60 φθάνουν και περισευούν
καλησπέρα !είμαι πε06 και 2 φορές την εβδομάδα πηγαίνω σε ένα χωριό και κάνω μάθημα σε κάποια παιδάκια. 'Εχω και ένα κοριτσάκι που θέλει το χρόνο να δώσει lower και μου ζήτησε να έρχεται σπιτι μου 3 ώρες κάθε σάββατο επιπλέον για έξτρα ,επειδή έχει πολλά κενάααααα και δεν έχω χρόνο να πηγαίνω εγώ . παίρνω 60 ευρώ το μήνα so , πόσο να τις χρεώσω το ιδιαίετερο ωστέ να μην βγαίνει εξωφρενίκο πoσό το μήνα; είμαι καινουργία σχετικά στο χώρο και δεν μπορώ να αποφασίσω ποια τιμή είναι η ιδανική
Η κοπέλα που παίρνει 60 ευρώ προφανώς κάνει μαθήματα σε περιοχές όπως η Κηφισιά και η Εκάλη. Για μία οικογένοια που βρίσκεται σε σχετικά καλή οικονομική κατάσταση, το ποσό αυτό είναι εξωφρενικό.
Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους!!Μαθατε τιποτα νεωτερο για το θεμα των ατομων? dros εμαθες τιποτα ?Η αδεια οικοδιδασκαλιας σου επιτρεπει να εχεις μεχρι πεντε παιδια ανα ωρα.Ρωτησα τον προ΄ι΄σταμενο του γραφειου της περιοχης μου. Μου ειπε πως δεν εχει αλλαξει τιποτε.