Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω συναδελφε θα στο αντιστρεψω το ερωτημα σου. Καντε πρωτα κατι αλλο (για να δειτε πως βγαινει και το ερμο το ψωμακι) και μετα ζηταμε 30 και 40 ευρω την ωρα !!!νομιζετε οτι ετσι ευκολα βγαινουν τα αφιλοτιμα? ή νομιζουμε οτι το καθηγητιλικι μας κανει "καποιους"?!!!στο 1ο ερωτημα σου απανταω. Ναι, απο αλλη δουλεια ζω και γιαυτο βοηθαω παιδια (απο το pde) δινοντας τους ιδιαιτερα. τωρα το ποσα ζητουν αυτο δεν με απασχολει, μιας και δεν κανω εγω το μαθημα...παντως, ειναι γεγονος οτι το ιδιαιτερο ειναι μια πολυ προσωπικη υποθεση τελικα....οποτε το ερωτημα "ποσα να ζητησω" μαλλον δεν..."παιζει"
Αυτό λέω και εγώ! Μόνο η σύγκριση να γίνεται με τις ετήσιες μικτές αποδοχές!Θα μας διαβάσει κανένας υδραυλικός ή ηλεκτρολόγος και θα γελάει με τους λογαριασμούς που κάνουμε...
τι λέτε ρε παιδιά; εμένα ήρθε ο ηλεκτρολόγος μισή ωρίτσα να βιδώσει 2 λάμπες και μου πήρε το 50ρικο μισή ώρα.. και λέμε εμείς ότι είναι υπερβολικά τα 20 ευρώ την ώρα......
το αγορακι θα κανει c class και η αδερφη του τωρα θα αρχισει a junior.θα κανουν ο ενας μετα τον αλλο πχ 6-7 το ενα 7-8 το αλλο.οι γονεις τους ειναι διορισμενοι καθηγητες
2 αδερφια. Στο ενα θα ειναι η 4 χρονια που κανω μαθημα 12 ε/ω και τωρα θα αρχισω και την αδερφη του.περυσι οι γονεις του αρνιοταν να δωσουν 13 γιατι τους φαινοταν πολλα και εβρισκαν και ως δικαιολογια οτι το παιδι ερχοταν στο φροντιστηριο που δουλευα για να του κανω μαθημα και δεν πηγαινα εγω.φετος επειδη το θεωρω γαιδουρια να ερχονται και τα 2 στο φροντιστηριο θα πηγαινω εγω σπιτι τους με ταξι .ποσα πιστευετε οτι θα επρεπε να τους ζητησω?