Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
17 ευρω /ωρα για Α΄Γυμνασιου θεωρω πως ειναι αρκετα καλα. Keep walking..
Παράθεση από: MARKOS στις Ιανουαρίου 20, 2011, 01:44:41 pm17 ευρω /ωρα για Α΄Γυμνασιου θεωρω πως ειναι αρκετα καλα. Keep walking.. marko για ποια περιοχη μιλας , για Αθηνα η' για επαρχια?
lollipop, να πάρεις και τα σημερινά χρήματα !!! Άσε, το έχω δει το εργάκι, να σε φέρνουν προ τετελεσμένου γεγονότος, είναι τραγικοί οι άνθρωποι, έλεος !!!
Κάτι αντίστοιχο συνέβη φέτος σε εμένα για πρώτη φορά! Με πήραν συστημένη από συνάδελφο φυσικό για να κάνω στην κορη
Πες το ψέμματα! Ευτυχώς στην εως τώρα καριέρα μου ήταν η εξαίρεση και όχι ο κανόνας!Η πλάκα θα είναι αν με τη νέα χρονιά μου ζητήσουν να την αναλάβω για προετοιμασία! Εκεί θα πέσει γέλιο! Σκέφτομαι να ετοιμάσω από τώρα τον "λόγο" μου. Θα σκεφτώ πολύ αν θα την αναλάβω και αν το κάνω -μόνο υπο αυστηρές προϋποθέσεις-θα τους κόψω τον κ***!!
Και γιατί να την αναλάβεις; Για να σου γυρίσει στη μέση της χρονιάς το πρόγραμμα άνω κάτω; Ποιές είναι δηλαδή οι αυστηρές προυποθέσεις που θα θέσεις; Ειλικρινά θέλω να μου πεις.... γιατί εγώ δεν έχω βρει τον τρόπο να το κάνω. Απλά δεν ξανα-αναλαμβάνω τέτοιες περιπτώσεις.
Παράθεση από: olgander στις Φεβρουαρίου 11, 2011, 09:35:46 pmΠες το ψέμματα! Ευτυχώς στην εως τώρα καριέρα μου ήταν η εξαίρεση και όχι ο κανόνας!Η πλάκα θα είναι αν με τη νέα χρονιά μου ζητήσουν να την αναλάβω για προετοιμασία! Εκεί θα πέσει γέλιο! Σκέφτομαι να ετοιμάσω από τώρα τον "λόγο" μου. Θα σκεφτώ πολύ αν θα την αναλάβω και αν το κάνω -μόνο υπο αυστηρές προϋποθέσεις-θα τους κόψω τον κ***!!Παράθεση από: charm_quark στις Φεβρουαρίου 11, 2011, 10:46:09 pmΚαι γιατί να την αναλάβεις; Για να σου γυρίσει στη μέση της χρονιάς το πρόγραμμα άνω κάτω; Ποιές είναι δηλαδή οι αυστηρές προυποθέσεις που θα θέσεις; Ειλικρινά θέλω να μου πεις.... γιατί εγώ δεν έχω βρει τον τρόπο να το κάνω. Απλά δεν ξανα-αναλαμβάνω τέτοιες περιπτώσεις.συμφωνώ απόλυτα με charm quark!! Πραγματικα υπάρχει έστω και η παραμικρή σκέψη να την ξανα-αναλαβεις?? ακομα και κατω απο αυστηρες προυποθεσεις οπως λες...Το ρωταω αυτο επειδη διαβασα προσεκτικα την ιστορια σου και ειλικρινα εξοργιστηκα!!! Συναδελφικη αλληλεγγυη βλεπεις.. Δεν αξιζει να χαλας ετσι την ψυχικη σου ηρεμια αλλα και το προγραμμα σου..