Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
17 ευρω /ωρα για Α΄Γυμνασιου θεωρω πως ειναι αρκετα καλα. Keep walking..
Παράθεση από: MARKOS στις Ιανουάριος 20, 2011, 01:44:41 μμ17 ευρω /ωρα για Α΄Γυμνασιου θεωρω πως ειναι αρκετα καλα. Keep walking.. marko για ποια περιοχη μιλας , για Αθηνα η' για επαρχια?
lollipop, να πάρεις και τα σημερινά χρήματα !!! Άσε, το έχω δει το εργάκι, να σε φέρνουν προ τετελεσμένου γεγονότος, είναι τραγικοί οι άνθρωποι, έλεος !!!
Κάτι αντίστοιχο συνέβη φέτος σε εμένα για πρώτη φορά! Με πήραν συστημένη από συνάδελφο φυσικό για να κάνω στην κορη Β' λυκειου μαθηματικα, γενικής & κατεύθυνσης.Ξεκινήσαμε με 4ωρα/βδ Νοεμβρη μήνα, και ειχα να καλύψω ό,τι είχε γίνει στο σχολείο&να περάσω μπροστά. Μαλιστα στο 1ο μαθημα αλγεβρα ειχα να προετοιμασω τεστ του σχολειου στην τριγωνομετρία στο οποιο δεν ήθελε να παει γιατι δεν ηξερε τιποτα. Αφου τελείωσε το μαθημα, όχι μονο πειστηκε να παει, αλλά πήγε και εγραψε και 20!Τεσπα, στο επομενο μαθημα αποφασισε μονη της να μειωσουμε τις ωρες γιατι (εκεινη ξερει καλυτερα) φτανουν! Της εξηγω οτι δεν γινεται γιατι τωρα το σχολειο παει με ρυθμους χελωνας, σε λιγο ομως θα πηγαινει σε ρυθμους λαγου και δεν θα προλαβαινουμε... Την πείθω αρχικά.Σε λίγο αρχίζουν οι ακυρώσεις μαθημάτων...1, 2 ,3 ακυρώσεις στη σειρά και αρχιζω να εκνευρίζομαι!Πηγαίνω ω!του θαυματος καποια στιγμή και πεφτω πανω στον πατερα που με ρωτάει πως τα παει η κορούλα! Αφήνω να ενοηθει οτι ειμαι δυσαρεστημένη με την κατασταση, αφενος γιατι δεν γινεται η δουλεια που θελω ωστε να υπαρχουν αντιστοιχα αποτελεσματα, αφετερου γιατι εχω κλεισμενες ωρες οι οποιες χανονται εξαιτιας των ακυρωσεων, τη στιγμη που θα μπορουσα να εχω καποιο αλλο μαθητη που δεν ακυρώνει μαθήματα! Ετσι λοιπόν, αφου αναπτυσσω ενα λογυδριο που θα ζηλευε και ο Μικρουτσικος , για τις ακυρωσεις μαθηματων, την υλη που εχει μεινει πισω, το σχολειο που με εχει προσπεράσει, το 15 στο διαγωνισμα της κατευθυνσης, και την γενικοτερη αλαζονικη σταση της κορουλας, μου δινει δίκιο ο καψερος πατερας και μαλιστα μου δινει το ΟΚ για να αναπληρωσουμε τα μαθηματα που χαθηκαν. Ολα καλά και συνεχίζεται το μαθημα. Τελειωνει το 2ωρο,σηκωνομαι να φυγω, πληρωνομαι, και μπροστα στους 2 γονεις η κορη μου ανακοινωνει ότι στο εξης θα κανουμε μονο κατευθυνση 2 ωρες και οτι της γενικης θα κοπουν γιατι θα παει φροντιστηριο!!! Με αφήνει ξεκρέμαστη μέσα Δεκέμβρη!Ετσι κανουμε 2 ωρες κατευθυνση με αλλεπαληλες ακυρωσεις μαθηματων, λογω των οποιων ειμαι πισω απο το σχολειο στη ύλη. Εχω παθει ανοσια ομως. Δεν συγχίζομαι πια! Πήρε βαθμούς και ενώ σε όλα έχει 18-20, μαθηματικά κατευθυνσης εχει 15. Στραβωσε με το 15αρι! Ποσο το χαρηκα δεν λεγεται.Ε βεβαια της λεω, ακυρωση στην ακυρωση εχουμε ξεχασει κι αυτα που μαθαμε! Τα ιδια κ ο πατερας της! Να εντεινουμε μου λεει, γιατι με τις ακυρωσεις εμεινε πισω!!! Η κορη απο δίπλα κουναει το κεφαλι ειρωνικα... Ναι σιγουρα θα εντεινουμε...! Τόσα χρόνια κάνω μαθήματα, έχω συναντήσει λογιών λογιών μαθητές και γονείς. Αυτό πρώτη φορά το συνάντησα!
Πες το ψέμματα! Ευτυχώς στην εως τώρα καριέρα μου ήταν η εξαίρεση και όχι ο κανόνας!Η πλάκα θα είναι αν με τη νέα χρονιά μου ζητήσουν να την αναλάβω για προετοιμασία! Εκεί θα πέσει γέλιο! Σκέφτομαι να ετοιμάσω από τώρα τον "λόγο" μου. Θα σκεφτώ πολύ αν θα την αναλάβω και αν το κάνω -μόνο υπο αυστηρές προϋποθέσεις-θα τους κόψω τον κ***!!
Και γιατί να την αναλάβεις; Για να σου γυρίσει στη μέση της χρονιάς το πρόγραμμα άνω κάτω; Ποιές είναι δηλαδή οι αυστηρές προυποθέσεις που θα θέσεις; Ειλικρινά θέλω να μου πεις.... γιατί εγώ δεν έχω βρει τον τρόπο να το κάνω. Απλά δεν ξανα-αναλαμβάνω τέτοιες περιπτώσεις.
Παράθεση από: olgander στις Φεβρουάριος 11, 2011, 09:35:46 μμΠες το ψέμματα! Ευτυχώς στην εως τώρα καριέρα μου ήταν η εξαίρεση και όχι ο κανόνας!Η πλάκα θα είναι αν με τη νέα χρονιά μου ζητήσουν να την αναλάβω για προετοιμασία! Εκεί θα πέσει γέλιο! Σκέφτομαι να ετοιμάσω από τώρα τον "λόγο" μου. Θα σκεφτώ πολύ αν θα την αναλάβω και αν το κάνω -μόνο υπο αυστηρές προϋποθέσεις-θα τους κόψω τον κ***!!Παράθεση από: charm_quark στις Φεβρουάριος 11, 2011, 10:46:09 μμΚαι γιατί να την αναλάβεις; Για να σου γυρίσει στη μέση της χρονιάς το πρόγραμμα άνω κάτω; Ποιές είναι δηλαδή οι αυστηρές προυποθέσεις που θα θέσεις; Ειλικρινά θέλω να μου πεις.... γιατί εγώ δεν έχω βρει τον τρόπο να το κάνω. Απλά δεν ξανα-αναλαμβάνω τέτοιες περιπτώσεις.συμφωνώ απόλυτα με charm quark!! Πραγματικα υπάρχει έστω και η παραμικρή σκέψη να την ξανα-αναλαβεις?? ακομα και κατω απο αυστηρες προυποθεσεις οπως λες...Το ρωταω αυτο επειδη διαβασα προσεκτικα την ιστορια σου και ειλικρινα εξοργιστηκα!!! Συναδελφικη αλληλεγγυη βλεπεις.. Δεν αξιζει να χαλας ετσι την ψυχικη σου ηρεμια αλλα και το προγραμμα σου..