Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ να πω και κάτι άλλο;Επειδη τα περισσότερα ιδιαότερά μου τα βρήκα μέσω αγγελίας μου έτυχε πολλές φορές αφού με ρωτήσουν όλα τα σχετικά, ώρες, τιμή να με ρωτήσουν και το όνομά μου.Εν τω μεταξύ μένω σε πολύ μικρή πόλη και είμαστε όλοι ψιλογνωστοί.
η πλάκα είναι ότι όντας αλλίως μαθημένη οι τιμές που τους έλεγα εδώ, πρέπει να τους ακούγονταν εξωφρενικές.Τα δεδομένα των 2 πόλεων είναι τελείως διαφορετικά . Έτσι αρχικά ξεκινησα με ένα παιδί
αμ εμενα περυσι αρχη χρονιας που τολμησα και πηρα 0.5 ευρω αυξηση (απο 10,5 σε 11ευρω) για παιδια lower 2 ατομα στο γκρουπ. και να μου λεει η μια μαμα ..."μα γιατι να παρεις παραπανω στο lower? μι α ωρα δεν ειναι για σενα ειτε lower ειτε οτιδηποτε αλλο μαθημα? γιατι να παιρνεις τοσα εκει? " αντε τωρα να χαλαλησεις φαια ουσια για να της εξηγησεις. τελικα τα εδωσε βεβαια και πηρε το παιδι της (μετριος μαθητης ) lower με την πρωτη. φαντασου να μην το επαιρνε τι θα ακουγα....
Παράθεση από: lkjhgfd στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 07:17:31 pmΕγώ να πω και κάτι άλλο;Επειδη τα περισσότερα ιδιαότερά μου τα βρήκα μέσω αγγελίας μου έτυχε πολλές φορές αφού με ρωτήσουν όλα τα σχετικά, ώρες, τιμή να με ρωτήσουν και το όνομά μου.Εν τω μεταξύ μένω σε πολύ μικρή πόλη και είμαστε όλοι ψιλογνωστοί.
Παράθεση από: catwoman στις Οκτωβρίου 03, 2011, 08:22:15 amαμ εμενα περυσι αρχη χρονιας που τολμησα και πηρα 0.5 ευρω αυξηση (απο 10,5 σε 11ευρω) για παιδια lower 2 ατομα στο γκρουπ. και να μου λεει η μια μαμα ..."μα γιατι να παρεις παραπανω στο lower? μι α ωρα δεν ειναι για σενα ειτε lower ειτε οτιδηποτε αλλο μαθημα? γιατι να παιρνεις τοσα εκει? " αντε τωρα να χαλαλησεις φαια ουσια για να της εξηγησεις. τελικα τα εδωσε βεβαια και πηρε το παιδι της (μετριος μαθητης ) lower με την πρωτη. φαντασου να μην το επαιρνε τι θα ακουγα.... Ειδικα με τις ξενες γλωσσες το εχετε παρακανει.Να παρουν τ α παιδια profic. στα 12, να το κανουν τι??? Ο καθένας προσπαθεί να κάνει ιδιαιτερα σε ότι γνωρίζει σαν τους ανθοπώλες που εφηύραν ένα σωρό αγίους και γιορτές για να πουλάν λουλούδια.Παράθεση από: evi06 στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:27:19 pmΠαράθεση από: lkjhgfd στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 07:17:31 pmΕγώ να πω και κάτι άλλο;Επειδη τα περισσότερα ιδιαότερά μου τα βρήκα μέσω αγγελίας μου έτυχε πολλές φορές αφού με ρωτήσουν όλα τα σχετικά, ώρες, τιμή να με ρωτήσουν και το όνομά μου.Εν τω μεταξύ μένω σε πολύ μικρή πόλη και είμαστε όλοι ψιλογνωστοί.
Είχα βάλει κάποτε αλλά δε βρήκα μαθητή έτσι ενώ από αγγελία σε εφημερίδα έχω βρει. Πάντως το καλύτερο είναι όταν ο ένας γονιός σε συστήνει στον άλλο. Έτσι νιώθεις κι εσύ καλά που είναι ευχαριστημένοι και κατά κάποιο τρόπο σου κάνουν καλή διαφήμιση.