Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω μια απορία, αλλά δεν ξέρω σε ποιό θέμα να την εντάξω! χαχα... Λοιπόν, θα κάνω μάθημα σε έναν φοιτητή, για κάποια μαθήματα της σχολής του. Το θέμα είναι ότι σε κάποια από τα μαθήματα, θα του ετοιμάζω εγώ το πακέτο σημειώσεων κάθε διάλεξης(σύμφωνα με σημειώσεις από άλλες χρονιές και το βιβλίο) και αυτός απλά θα διαβάζει αυτό, χωρίς να παρακολουθεί. Θα με πληρώνει με την κάθε διάλεξη που θα του δίνω (13 περίπου το κάθε μαθημα στο εξάμηνο). Δεν ξέρω όμως πόσα χρήματα να ζητήσω. Πιστεύετε ότι 15 ευρώ η διάλεξη είναι καλά;
Παράθεση από: maroulaaa στις Οκτώβριος 05, 2012, 05:35:39 μμΈχω μια απορία, αλλά δεν ξέρω σε ποιό θέμα να την εντάξω! χαχα... Λοιπόν, θα κάνω μάθημα σε έναν φοιτητή, για κάποια μαθήματα της σχολής του. Το θέμα είναι ότι σε κάποια από τα μαθήματα, θα του ετοιμάζω εγώ το πακέτο σημειώσεων κάθε διάλεξης(σύμφωνα με σημειώσεις από άλλες χρονιές και το βιβλίο) και αυτός απλά θα διαβάζει αυτό, χωρίς να παρακολουθεί. Θα με πληρώνει με την κάθε διάλεξη που θα του δίνω (13 περίπου το κάθε μαθημα στο εξάμηνο). Δεν ξέρω όμως πόσα χρήματα να ζητήσω. Πιστεύετε ότι 15 ευρώ η διάλεξη είναι καλά;Αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω. Αν το είχα σκεφτεί αυτό θα ήμουν πλούσια από φοιτήτρια. Παρακολουθούσα σχεδόν όλα τα μαθήματα και έδινα τις σημειώσεις μου στη μισή σχολή. χριστέ μου μετά τις έτοιμες εργασίεα αυτό, αφού δεν έχουν σκοπό να προσπαθήσουν τι το θέλουν το πανεπιστήμιο;
Για όλα τα μαθήματα του εξαμήνου (7 το κάθε εξάμηνο). Φιλόλογος είμαι και το παιδί είναι ΦΠΨ.
Η ύλη αλλάζει σε κάποια μαθήματα, αλλά είναι εύκολα να τη μάθω και να προσαρμόσω τις σημειώσεις.. ο φοιτητής δεν θα έρθει καν στην πόλη, δεν θα νοικιάσει, λόγω των εξόδων συν ότι δουλεύει... θα πω 30 και βλέπουμε! χαχα... ευχαριστώ!