0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρε Ματινακι εξηγησε μου κατι...τι δουλεια εχεις εσυ εδω μεσα? αφου δε σ'αρεσει το επαγγελμα, αντε κοπελα μου στο DEI να σπουδασεις τη νομικουλα σου και να γινεις πλουσια, γιατι οπως καταλαβα ολος ο νομικος κοσμος εσενα περιμενει να σου χαρισει τα ωραια του λεφτακια. κι ασε μας εμας στην κοσμαρα μας να κανουμε και τον Καραγκιοζη και το Χατζηαβατη η το Νιονιο για τον υπουργο. πηγαινε να κανεις το γιατρο, το δικηγορο η και τον κλητηρα αν θελεις, αλλα μακρια απο την εκπαιδευση, γιατι κατι ατομα με την ιδια αντιληψη με σενα, ο,τι φαμε, ο,τι πιουμε κι ο,τι αρπαξει ο κ@λ@ς μας δλδ, τα εχουν ισοπεδωσει ολα σ'αυτη τη χωρα. και ειλικρινα οταν η εκπαιδευση χανει ατομα σαν και σενα, ουσιαστικα κερδιζει. τοσα μηνυματα κι ολα μεσα στην κλαψα και τη γκρινια, λες και σε τραβανε απο τα μαλλια να κανεις αιτηση για να δουλεψεις. δε θελεις, δεν κανεις...πολυ απλα τα πραγματα. σταματα ομως να μας πρηζεις για τα δεινα του επαγγελματος, τα οποια τα ξερουμε πολυ καλυτερα απο σενα, οπως επισης ξερουμε και τα καλα του, πραγμα για το οποιο δεν εχεις καμια απολυτως ιδεα οπως φαινεται απο τα μηνυματα σου, με τα οποια οχι μονο μας προσβαλεις μ'αυτα που γραφεις αλλα επισης, για να το πω και κοσμια, τα καρπουζια προτιμαμε να τα βλεπουμε στα μαναβικα κι οχι πανω μας.
συναδελφοι συγνωμη, δεν προλαβαινω να διαβασω τα προηγουμενα. εχω μια ερωτηση. αιτηση δινουν εκει; μου τελειωσε το μελανι κ δεν μπορω να εκτυπωσω κ θελω αυριο πρωι να ξεμπερδευω. επισης β βαθμια δυτικης θεσ/νικης πηγε κανεις σημερα; πως ειναι τα πραγματα; θα αναγκαστω να παρω μαζι μου το μωρο, ελπιζω να μην αργησω πολυ.
Αρκετες φορες διαβαζω εδω μεσα ατομα να κλαιγονται επειδη δεν τους πηραν αναπληρωτες ΚΑΙ για εκτη χρονια!Δηλαδη ελεος, σκεφτειτε οτι καποιοι αλλοι οι γεννημενοι του '85 και μετα δε θα εχουν την ευκαιρια ουτε καν να μπουνε σε σχολικη ταξη ουτε μια φορα!Ουτε καν ΑΣΕΠ δεν εχουμε δωσει εμεις ωστε να δουμε αν αξιζουμε!
Ενα αλλο θεμα που επισης διαβαζω συχνα ειναι η πολη τοποθετησης ...Μια συναδελφος περυσι ελεγε οτι την εστειλαν Δωδεκανησα κι οτι εχει οικογενεια και θα αρνηθει τη θεση...Κουκλα μου γλυκια ηξερες οτι εχεις οικογενεια κ οτι δε θα μπορουσες να πας οποτε γιατι δηλωσες Δωδεκανησα!;;!
Αγαθή ή Αγκάθι;;; το είχα απορία εδώ και καιρό!)[/quoteαγκάθι
Αληθεύει ότι πλέον δε θα μετράει τόσο η προϋπηρεσία, όσο η ηλικία, το έτος κτήσης του πτυχίου, αλλά πρωτίστως η διάρκεια φοίτησης και ο βαθμός; Δηλαδή, θα κοιτάζουν ποιοι αποφοίτησαν στην ώρα τους, έστω νωρίτερα, και πέτυχαν τον καλύτερο δυνατό βαθμό. Κι όλα τα άλλα έπονται.
αγκάθι