0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατά τη γνώμη μου μειώθηκαν οι ώρες πληροφορικής στο γυμνάσιο για να αυξηθούν στο λύκειο. Έτσι το πιθανότερο είναι η πληροφορική να είναι τελικά στη θετική Γ λυκείου.
επιτέλους να κανουν Φυσική και στην Α Γυμνασιου σαν συνεχεια της 5ης και 6ης Δημοτικου όπου κάνουν επισης Φυσική
τα κομπιουτερ κανουν τα παιδια χαζα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ.Επειδη θελουν να χουν δουλεια μερικοι δηλαδη,φορτωνουν το προγραμμα απ το Υπουργειο για να τα χουν καλα με αυτους. Αυτη ειναι η αληθεια και πειτε οτιθελετε.Δεν ειστε καν εκπαιδευτικοι οι πληροφορικοι.Θα επρεπε να ειναι καραρτιση απλως
Παράθεση από: Rad στις Αυγούστου 21, 2013, 05:19:40 pmΚατά τη γνώμη μου μειώθηκαν οι ώρες πληροφορικής στο γυμνάσιο για να αυξηθούν στο λύκειο. Έτσι το πιθανότερο είναι η πληροφορική να είναι τελικά στη θετική Γ λυκείου.και εγώ αυτή τη σκέψη έκανα...
Παράθεση από: p-p στις Αυγούστου 21, 2013, 05:23:08 pmΠαράθεση από: Rad στις Αυγούστου 21, 2013, 05:19:40 pmΚατά τη γνώμη μου μειώθηκαν οι ώρες πληροφορικής στο γυμνάσιο για να αυξηθούν στο λύκειο. Έτσι το πιθανότερο είναι η πληροφορική να είναι τελικά στη θετική Γ λυκείου.και εγώ αυτή τη σκέψη έκανα...Αυτό είναι σχεδόν εξασφαλισμένο (για τη Γ λυκείου).