0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προφανώς, η οριστική τοποθέτηση πλέον, θα δίδεται στις 6 ώρες, με υποχρεωτική συμπλήρωση σε έως και τέσσερα σχολεία...
Οι original είναι αυτές που ήδη υπάρχουν και οι "μούφα" οι καινούριες που θα δημιουργηθούν. Είναι "μούφα" γιατί αν χαθούν οι ώρες χάνεται και αυτή. Το θέμα είναι τι θα γίνεται μετά. Θα απολύεται ο εκπαιδευτικός ή θα παίρνει νέα οργανική κάπου αλλού; Αν όπου πηγαίνει κάποιος παίρνει και οργανική δε γίνονται πλέον όλες μούφα; Για ένα χρόνο δε θα νιώθει ανασφάλεια, θα έχει την οργανική του, από του χρόνου βλέπουμε.
Παράθεση από: athapris στις Αυγούστου 25, 2013, 02:46:40 pmΠροφανώς, η οριστική τοποθέτηση πλέον, θα δίδεται στις 6 ώρες, με υποχρεωτική συμπλήρωση σε έως και τέσσερα σχολεία...Ωραία, μπορείς να μου εξηγήσεις τότε γιατί όλη αυτή η ιστορία με τους υπεράριθμους που προέκυψαν κατά δεκάδες σε όλες τις ΔΔΕ τον Ιούνιο-Ιούλιο? Τι έγινε ξαφνικά κατάλαβαν ότι αφού δεν διορίζουν (έχει να γίνει ΑΣΕΠ από το 2008), δεν παίρνουν αναπληρωτές, απέλυσαν και 2120 (μη το ξεχνάμε αυτό!!), μετατάσσουν και κακήν κακώς μερικές χιλιάδες τα σχολεία θα ξεμείνουν από εκπαιδευτικούς?
Οι original είναι αυτές που ήδη υπάρχουν και οι "μούφα" οι καινούριες που θα δημιουργηθούν. Είναι "μούφα" γιατί αν χαθούν οι ώρες χάνεται και αυτή. ...
Δεν ξέρω @greedo, αυτό στο οποίο έχω καταλήξει είναι ότι αυτοί που μας διοικούν και μας κυβερνούν ή πολύ πολύ ηλίθιοι είναι ή πολύ πολύ σατανικοί. Και στις δυο περιπτώσεις είναι εξίσου επικίνδυνοι και καταστροφικοί
Ποια είναι η διαφορά οργανικής και οριστικής τοποθετησης;
Οργανική θέση έχουν όλοι οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί . Όλοι οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί έχουν οργανική στο υπουργείο . Δηλαδή οι οργανικές είναι τόσες όσοι και οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί. Όταν έβγαλαν λοιπόν σε διαθεσιμότητα τους συναδέλφους των τεχνικών ειδικοτήτων καταργήθηκαν οι ειδικότητες αυτές ( μαζί και οι αντίστοιχες οργανικές θέσεις στο υπουργείο) . Αν βγάλουν σε διαθεσιμότητα χ άτομα μιας ειδικότητας πάλι θα καταργήσουν χ οργανικές ( στο υπουργείο ) . Τα χ άτομα που θα βγουν σε διαθεσιμότητα μπορεί να έχουν οριστική τοποθέτηση σε σχολείο ( αυτό που λανθασμένα αποκαλούμε οργανική ) ή προσωρινή τοποθέτηση ( διάθεση ΠΥΣΔΕ ) .