0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Γατόπαρδος στις Αυγούστου 29, 2013, 11:43:50 pmΠιστευω οτι θα ηταν καλυτερο να ειχαμε μια τηλεφωνικη επικοινωνια πρωτα με την δικηγορο,ακριβως για να αμς πει τι να κανουμε και ποτε.Να την καλέσω άμεσα δλδ. ή θα το κάνει κάποιος άλλος; Θες μήπως να το αναλάβεις εσύ;
Πιστευω οτι θα ηταν καλυτερο να ειχαμε μια τηλεφωνικη επικοινωνια πρωτα με την δικηγορο,ακριβως για να αμς πει τι να κανουμε και ποτε.
οι εθελοντικές ενσωματωθηκαν στις υποχρεωτικές....μην το ψαχνετε..κααταλαβαν το λαθος τους και το διόρθωσαν.....ενα λαθος δεν διορθωνετε με αλλο λάθος....ηταν τοσα πολλα τα πλεονασματα στις αστικές περιοχές που η κατασταση θα γινόταν έκρυθμη...θα πρεπει καποια στιγμη να μπει μια σειρά σε αυτό το χαος που επικρατουσε...εξαλλου και τα μορια των μακρινών ηταν στις περισσότερες περιπτώσεις πλασματικα......
και εγω αυτο θα κάνω αύριο απλα λέω μία σκέψη μου:μήπως πρέπει να ρωτήσω αύριο το πρωί την δικηγόρο να μην κάνουμε καμια λάθος κίνηση με αυτές τις αιτήσεις?
Παράθεση από: Spiros13 στις Αυγούστου 29, 2013, 05:08:29 pmοι εθελοντικές ενσωματωθηκαν στις υποχρεωτικές....μην το ψαχνετε..κααταλαβαν το λαθος τους και το διόρθωσαν.....ενα λαθος δεν διορθωνετε με αλλο λάθος....ηταν τοσα πολλα τα πλεονασματα στις αστικές περιοχές που η κατασταση θα γινόταν έκρυθμη...θα πρεπει καποια στιγμη να μπει μια σειρά σε αυτό το χαος που επικρατουσε...εξαλλου και τα μορια των μακρινών ηταν στις περισσότερες περιπτώσεις πλασματικα......Oι εθελοντικες προεκυψαν μετα απο διεργασιες διετιας. Πρωτα προταση του Μπαμπινιωτη, επειτα αναλογια θεσεων ανα περιφερεια , κατοπιν γνωμοδοτηση περιφερειων και δ/σεων για τις οργανικες και τελος οι αιτησεις. Αν ολο το σκεπτικο της κατανομης των θεσεων βασει κατανομης μαθητικου δυναμικου το θεωρεις λαθος τη στιγμη που θεωρεις ορθο να δινονται στις υποχρεωτικες 13 θεσεις στην Ηλεια και 0 στην Αττικη για καποια ειδικοτητα τοτε κατι αγνοεις και εμφανως για πολυ προσωπικους λογους που δεν αφορουν το τοπικ.
@γατοπαρδεΑνθρωπος ειμαι με ορια.και καποιες φορες φουντωνω.κι οταν φουντωνω και μαλιστα οχι αδικως πρεπει το μπαλακι να γυριζει στον αρχικο απιστολεα και ειδικα οταν υπαρχει καικοσμος που μπορει απλως να κανει βολτα απο το τοπικ και να παραπληροφορειται.Φιλακια , τα λεμε το πρωι:-)